המון שמות חדשים בפורום המחודש

אוי בועז ידידי....

אם אתה מחכה לפרטים של הר הוונטו ואביבה כהן כנראה תמתין כל חייך. אלו שמו בדויים ולדעתי כל השירשור הזה נרקם במוחך רק כדי לגלות זאת
ולמי שבאמת רוצה לאתגר... אני מוכן לשים התערבות נאה כי אין נשים כאלו ומאחורי השמות מסתתר זכר.

Sybh

New member
יש גם את Tourette Syndrom

שלפעמים חשדתי שהיא ההר, או שההר זו היא (או הוא)?

גם אני רוצה...

דני שחור, בן 31. נשוי לאיילת המקסימה ואב ליובל הדהימה. אפשר לומר שאני סטודנט. לפני שלוש שנים לא הצלחתי לסיים 2000 מ' בריצה והיום אני מתכונן לאיירונמן השני שלי.

doron tal

New member
כבישון לעתיד

אופני ההרים שברשותי משמשות בעיקר לטיפוס מנשר לאנטנה. יום אחד עוד אקנה כלי רכב מתאים יותר ואני מבטיח שלא יהיה לו מנוע. את סופי השבוע היפים אני מקדיש בעיקר לטיפוס צוקים, אבל לסטודנטים לתואר שני יש לוקסוס לרכב גם בבקרים של אמצע שבוע. מאז הטור האחרון התמכרתי לפורום, ולמדתי פה יותר ממה שלמדתי בטכניון. כמעט ושכחתי (שלום) דורון 28 מנשר (בקרוב חיפה). אגב, מישהו משכיר דירה בחיפה?

didi651

New member
וגם אני כאן ../images/Emo68.gif

דידי הרצליה אופני הרים, אופני כביש ולאחרונה גם מרתוניסטית וקבלו את הפינוק שרכשתי לאחר שסיימתי את מרתון אמסטרדם.

עכשיו ששמים תמונה בפורום של אופניים

זה בעייתי... דני הציב רף חדש בפורום ליופי שיכול להיות לאופניים
בכל מקרה - גם שלך יפות מאוד. הכל יותר טוב משלי זה בטוח חחח

גם "בטטות כורסא" נחשבות../images/Emo10.gif?

מיכל ענבר. בת 29.
באר שבעית גאה מבטן ולידה. "אמא" אוהבת לנונה (ה"שעירה")
ולפינרלה ("היפה מכולן")
. גרופית חסרת תקנה של הגדול מכולם
(לאנס, כמובן)
.
כרגע בשנת חורף עמוקה למדי
. מקווה להתעורר בקרוב
ולשוב אל פינרלה, הכביש ו
NETROADS הקבוצה הדרומית שאני כל כך אוהבת
.

miko1810

New member
פשוט מחמם את הלב לראות!!

מסתכל ברשימת החבר'ה המתארכת והולכת ואומר לעצמי, "תראה איזה עולם, יש כאן אנשים מעל חמישים ולידם אנשים בגיל שש עשרה, וכולם כולם שטופים באהבה מוזרה, מאחדת, מרתקת, ממכרת, נהדרת שנקראת אהבת האופניים! זה מדהים לראות איך תחום עניין משותף שכזה מאחד אנשים מכול קצות הקשת, גלאים שונים כול כך, תחומי פעילות ועבודה שונים כול כך, ובכול זאת, ברגע שכולנו על "המדים" המצחיקים שלנו, עם האופניים המבריקים והיפים, עם הרגליים המגולחות ומבריקות משמן, כולנו כולנו שטופים באדרנלין ההופך את כולנו לילדים!! כן כן, ילדים. אם אני יורד כאן ירידה, קופא מקור, וצורח כול הדרך למטה, ומקלל אחר כך כשאני צריך לטפס בצד השני, אני ילד!! ואני א-ו-ה-ב את זה כול כך!! וכול כך מבסוט שהאופניים "תופסים" יותר ויותר אנשים, ולראות את הרשימה עושה לי טוב בלב!!

בהחלט מחמם את ה../images/Emo23.gif...

לפחות את הלב שלי, זה מחמם יותר מכל מפזר חום שמצוי פה בסביבה. מי יתן, ונרבה כחול אשר על שפת הים
.

The Buddha

New member
אם כבר אז כבר

לא מוכר,קפצתי לביקור מהפורום השכן (כן כן- טריאתלט:) בקיצוריים- שם:מתן כסיף גיל:17.756 מקום מגורים:סוף רמת גן-תל השומר המשך יום נעים לכולם:)

me 2 (כבישון מתחיל)

קוראים לי סרג'ו ואני מאשדוד רוכב כביש,וחדש בכל הנושא של טריאתלון ... בן 16 רוכב בכל מקום לכול מקום... מקווה להצליח בכל הנושא של טריאתלון ... וכל מי שרוצה לרכב מוזמן לדבר איתי :]

mf

New member
../images/Emo13.gifואני

יובל בן 29, קיבוץ מורן. רוכב כביש דנדש.ותיק יותר בשטח. רוכב על סקוט.

avitzurel

New member
גם אני

אבי צוראל גיל: 22 רוכב על: Specialized S-Works Tarmac רוכב כביש ושטח עם אהבה לכביש. (תשאלו את האפיק) רוכב בד"כ (כשאין לחץ בעבודה) 5 פעמים בשבוע באיזור יוקנעם, מגידו, כרמיאל ושאר איזורי הצפון השקטים. ניתן ואפילו רצוי לתאם רכיבות משותפות.

אביב ל

New member
אפשר גם ?

אביב לאופר בן 37 מתל-אביב טריאתלט מתאמן לאיירונמן השני שלי ( ניס -צרפת ביוני)

Assik

New member
טוב מאוחר מאשר בכלל לא...

אסי - בן 32 , גר במושב ליד כפ"ס רוכב די הרבה, עכשיו קצת פחות בגלל הקור...

urias1

New member
אז גם אני כאן

אורי אסיף - מתמודד על התואר "קשיש הפורום" השנה סגרתי 60 וחגגתי זאת במרומי האלפ-דואז. רוכב כ 8 שנים מה שאומר שאף פעם לא מאוחר להתחיל , נהנה מכל רגע חוץ מאלו שנופל , מתנגש , מתרסק ( והיו כמה כאלו). המוטו שלי- להנות כמה שיותר ובעיקר לא לקחת שום סיכון שיקלקל את החגיגה בתמונה המצורפת הנכד -איתי ,יונק את היסודות

מצטרף-גליל תחתון והעמקים

מעלה את הגיל הממוצע-בן 54, נ+3, מחפש שותפים/ות לרכיבה בעיקר בשבתות באזור עמק יזרעאל, גליל תחתון 50-70 ק"מ תלוי בעונה ברכות לכל הנרשמים

למעלה