המון שמות חדשים בפורום המחודש

berkovich1

New member
מאיר ברקוביץ

30, רחובות. רוכב כביש מתחיל...אבל מלא מרץ. רוכב שטח שנתיים פנסיונר...הלוואי.

paris2

New member
נעים מאוד...../images/Emo9.gif

תמי, בת 26 מראשל"צ....אוהבת לרוץ לשחות וכדי להשלים לטריאתלון רוכבת כבר 3 חודשים בעיקר במשולש ובפלמחים....

wheel

New member
לב חולמר

מבאר שבע שבדרום, בן 17. רוכב חצי שנה על טרק 1000, וביחד עם עוד כמה חבר'ה משתדלים להקים קבוצה דרומית לתפארת
רוכב בשבתות, ובקרוב חוזר למתכונת של 3 אימונים בשבוע. מת על עליות.! אשמח אם רוכבים מהדרום יצטרפו לקבוצתנו

דןk2

New member
גם אני גם אני!!

קוראים לי דן רוזנפלד מכפר סבא בן 16 רוכב בקבוצת Cannondale (המאמן ערן כספי הגדול) רוכב כביש דאון היל פרי רייד קרוס כל מה שרק אפשר אני נהנה מהחיים! מתאמן כמעט כל יום- אולי רק יום אחד נח

רחל צ

New member
הנה גם אני...../images/Emo13.gif

רחל 36 מתל אביב חיית שוליים
שנתיים בכביש... רוכבת בקבוצת הנשים שבקבוצת רוזן מינץ מכורה לתנועה הזו של סיבובי הרגליים האינסופית

g i l 1 7 8

New member
אני כבישון ?

עדיין קשה לי לעכל, אבל אחרי 3 שנים בשטח הגיע גם הכביש גיל בן 30 גר בת"א מתחתן במאי...

גם אני ,גם אני,גם אני../images/Emo151.gif

בן 38 נשוי אב לשלוש בנות ,חבר בקבוץ מסילות שבעמק בית-שאן,רוכב רק על כביש(כי זה הדבר האמיתי) לוחם אמצע שבוע ,ובסוף שבוע . הרבה ימים טובים מני.

kaisersoze

New member
מחיפה בן 42. בחור שקט עדין וצנוע

+בן+בת, האישה עפה. ארז, כנס מדי פעם לגלוש (בנוסף לאימון רכיבה היומי כמובן) ויבואו גם בנים.

מתפקדת ../images/Emo45.gif

הדס אדלר, 31- נתניה לא רוכבת כביש. לא רוכבת שטח. לא רוכבת
אבל כי קר.. ומיד שיחזור הקיץ, אני אחזור לרכיבה.

יעקב 471

New member
גם אני

יעקב לוין,בן 57 מרעננה,רוכב הרבה מאד שנים,אבל בניגוד לרוב הרוכבים אני אוהב לרכוב לבד .בשנים האחרונות רוכב יום יום כולל שבת,בערך 1200 ק"מ בחודש. הרכיבה בשבילי היא בערך כמו סם לנרקומן, תמיד מתגעגע לרכיבה הבאה.

catcycle

New member
נכנע ללחץ החברתי

יובל, בן 33, כפר סבאי, רוכב מאז ומתמיד. יותר ברצינות ב 3 השנים האחרונות. עוסק בהיי-טק. לאחר חצי שנה של חופש שכללה רכיבה מאמסטרדם לגרנובל, כיבוש פסגות אלפיניות רבות וצפיה בארמסטרונג מטפס את האלפ דהואז ממרחק של 5 מטר, חזרתי לארץ ולעבודה, וכיום, לאור מגבלות זמן ומזג אויר, רוכב בעיקר על הטריינר, ומקווה לשבתות חמות.

גיאחה

New member
גיאחה

רובב בערך 10 שנים - בעיקר במשולש כמעט אך ורק בשבת. ההתחלה: עבדתי במוטורולה וראיתי בעיתון הפנימי תמונה של הקבוצה, שהכניסה אותי לעניין. מאז הספקתי לעשות איזה 20 טריאטלונים, ולהוסיף אופני הרים לגיוון (אבל אופני הכביש בעדיפות).

gsprukt

New member
נו... היה שווה לחכות!

נראה כאילו כולם חיכו שהפורום הזה יקרה. קרוב ל-100 חברים שירשרו את פרטיהם האישיים והעסק מתחיל לזוז... ניפגש בעליות.

אבל איפה החברות? ../images/Emo3.gif

נראה לי שזה לא הפורום הנכון להכרויות
. ועכשיו ברצינות, איך זה יכול להיות שיש כל כך מעט נשים בפורום?

GAD333

New member
עם כ"כ הרבה נרשמים...

זה הזמן לפתוח פלוטון באזור המשולש...

למעלה