כל מי שלא רוצה לראות את התמונות שיצולמו בפרק הקרוב שיקח את עצמו מפה ולא יציץ בשרשור הזה כי בשרשור הזה אני הולכת לשים את התמונות שהבנות יצטלמו לקאבר גירל בפרק הבא - פרק הסיום. משחקים אותה שופטים
- מתחברים לנייג'ל? מרגישים כמו הקיסרית מיני? חושבים שאתם דומים לג'אניס? שחקו אותה! בשרשור הזה אני אשים את התמונות הסופיות של הבנות ועכשיו תורנו לשפוט אותן ולבחור על פי התמונות בלבד את המנצחת הגדולה שלנו -
סתאם, באמת תמונה מלאת חיים - התמונה הכי יפה ומושכת את העין - התמונה הזאת היא התמונה שתגרום לי לקנות מוצרי קוסמטיקה מקאבר גירל. תמונה יפה, איכותית, נראית של דוגמנית שמבינה משהו מהחיים שלה
יש לה חיוך "צוחק", אבל זה לא אומר שהוא אמיתי. כשראיתי את התמונה בהתחלה לקח לי זמן להבין באיזה מצב הידיים שלה נמצאות, אבל אחרי שקלטתי, זה נראה חביב. בקיצור-->התמונה חביבה, אבל בהחלט מקום שני.
אבל מה שנכון נכון, ולדעתי יצאה לה את התמונה הטובה ביותר. העיניים, השיער, עור הפנים, השפתיים, הגבות, כפות הידיים - הכל נראה מושלם. כל כך מושלם עד שהיא נראית מלאכותית. התמונה הטובה ביותר לטעמי. בפעם הראשונה בתולדות הפורום - אמנדה, עשית את זה - מורידה בפנייך את הכובע.