המוקדמות לגמר הגדול

niranat

New member
המוקדמות לגמר הגדול ../images/Emo106.gif

כל מי שלא רוצה לראות את התמונות שיצולמו בפרק הקרוב שיקח את עצמו מפה ולא יציץ בשרשור הזה כי בשרשור הזה אני הולכת לשים את התמונות שהבנות יצטלמו לקאבר גירל בפרק הבא - פרק הסיום. משחקים אותה שופטים
- מתחברים לנייג'ל? מרגישים כמו הקיסרית מיני? חושבים שאתם דומים לג'אניס? שחקו אותה! בשרשור הזה אני אשים את התמונות הסופיות של הבנות ועכשיו תורנו לשפוט אותן ולבחור על פי התמונות בלבד את המנצחת הגדולה שלנו -
הטופ מודל הבאה של אמריקה
של הפורום

Sahar 11

New member
....

התמונה הכי מוצלחת. החיוך הזה מראה על מישהי מלאה שמחת חיים (מקווה שאתם מבינים את הכוונה שלי
מעניין איך התמונה נראת לפני ששיפצו אותה...

niranat

New member
אכן, עמיתתי המלומדת ../images/Emo67.gif

סתאם, באמת תמונה מלאת חיים - התמונה הכי יפה ומושכת את העין - התמונה הזאת היא התמונה שתגרום לי לקנות מוצרי קוסמטיקה מקאבר גירל. תמונה יפה, איכותית, נראית של דוגמנית שמבינה משהו מהחיים שלה
אם לשפוט לפי התמונות האלה - אווה היא ה-מנצחת שלי
.

niranat

New member
אה, וגם ../images/Emo26.gif

זאת תמונה מגניבה, היא נראית שנות החמישים כזה.

niranat

New member
בשל יה-יה לא כל כך ../images/Emo3.gif

היא סתם יצאה מכוערת על בריכה

תמונה..בסדר.

היא אמנם נראית מאוד אמיתית - החיוך שלה באמת מראה על שמחת חיים כמו שסהר כבר אמרה, אבל...דוגמנית? לא ממש.

mary17

New member
../images/Emo99.gif ואו../images/Emo70.gif זאת התמונה הזוכה

מבחינתי

yaeli1993

New member
אווה "דה דיווה" ../images/Emo62.gif

מבין שלושת התמונות, היא הכי אמיתית, הכי יפה, הכי טבעית בעיניי. האיפור רק מעשיר את הפנים שלה החיוך אמיתי ולה יש את התמונה הכי יפה לדעתי. IN!

israelfarada

New member
אווה הפצצה

אין עלייה היא גדולה וכזאת יפיפיה ברור כי היא שחורההה

ואוו

איזה תמונה מדהימה היא בהחלט מפצה על התמונה של הפארק האחרון שהיה .... כשהם בטוקיו על האופנוע....

oOBAGIRAOo

New member
אווה,

יש לה חיוך "צוחק", אבל זה לא אומר שהוא אמיתי. כשראיתי את התמונה בהתחלה לקח לי זמן להבין באיזה מצב הידיים שלה נמצאות, אבל אחרי שקלטתי, זה נראה חביב. בקיצור-->התמונה חביבה, אבל בהחלט מקום שני.

Sahar 11

New member
../images/Emo31.gif

החיוך נראה מזוייף והיא נראת כמו מישהי בת 30, לא יודעת למה אולי בגלל השיער

לא חשבתי שאני אגיד את זה על אמנדה..

אבל מה שנכון נכון, ולדעתי יצאה לה את התמונה הטובה ביותר. העיניים, השיער, עור הפנים, השפתיים, הגבות, כפות הידיים - הכל נראה מושלם. כל כך מושלם עד שהיא נראית מלאכותית. התמונה הטובה ביותר לטעמי. בפעם הראשונה בתולדות הפורום - אמנדה, עשית את זה - מורידה בפנייך את הכובע.

למעלה