המוקדמות לגמר הגדול

נראה לי ש..

האמת שנאי חושבת שזה עיניין של תאורה בגלל זה העור שלה נראה כזה חום בורדו... (חחחח כמו יין)

Dark Force

New member
השיפוט שלי..../images/Emo56.gif|פגרה|

אוקיי לפי דעתי 3 התמונות מאוד טובות.. המקום השלישי זו יה יה, דבר ראשון האופי, איכס. והתמונה החיוך לא אמיתי והיא נראית קצת מזוייפת, כמו שהיא באמת. המקום השני השלי זו אמנדה, התמונה מהממת ועוצרת נשמה- אבל שוב היא נראית כאילו היא סובלת קצת. אני מת עליה בתמונות, אבל אני לא רואה אותה יפה פנים מול פנים. המקום הראשון אווה- התמונה מדהימה, היא יפהפיה אנרגטית, ואני פשוט מאוהב בה. היא קיבלה אצלי 10 בשיפוט התמונה

oOBAGIRAOo

New member
וואי, נורל הייתה יכולה לצאת כ"כ יפה

בתמונות האלו, אם רק.......

AVriL AddiCt

New member
נצל"ש

חברה שלי רצתה לקשקש לי על היד ותראו מה היא עשתה חחחושאלה..למה לא פתחו שירשור תמונות של אן כי כל אחת שעזבה פתחו שירשור

MeetLofe

New member
אוקיי אני אגיד מה שהשופטים אמרו

ואני חושב בדיוק כמוהם שלושת התמונות מדהימות ביותר אווה נראית כ"כ ידידודית וכ"כ נפלאה חיוך מדהים זאת דעתי:של יהיה הכי פחות טובה כי החיוך נראה נורא מאולץ של אמאנדה יפיפה ושל אווה מדההיםםם אווה הדווה שולטת!!

randu

New member
שמישו יענה לי,אתם פה מתמצאים יותר

ממני... מישו פליז יכול לרשום תביקורת של השופטים על התמונות...לגבי כל אחת מהתמונות...אני יודע שיש מצב זה יהיה קשה,אבל קטן עלייכם אחים שלי...:)).. יש פה איזה אחת,נירענת...תשדלי לענות לי את,כי נראה לי שאת הכי מבינה,וכל האחרים,לא להיפגע...זה לא אישי נגדכם,זה אישי בעדה..:).. ומישו ציין שהתצוגת אפנה תההיה מזעזעת...? למה,והאם התצוגה תהיה רגילה,כמו ככל שאר הפעמים...?? יותר מדי שאלות בתגובה אחת...אבל פליז...שמישו יענה לי..!

niranat

New member
תסתכל הודעה אחת מעלייך...

MeetLofe רשם לך מה השופטים אמרו על התמונות

randu

New member
סוף כל סוף...../images/Emo58.gif

עכשיו כולם נוכחים לדעת שטעינו,בגלל שפעם אחת השופטים אמרו לאמנדה שאין לה עוצמה בעיניים,אז ננעלנו על זה ומיד כולנו פסלנו אותה בגלל זה,אבל דוגרי,לא חשבנו ככה,רק רצינו להרשים את כולם בתקווה שאנחנו יכולים להיות ה'ג'אניס' הבאה...אבל לא,ממש לא,לאמנדה יש את כל מה שהטופ מודל הבאה צריכה... וההיא כן מעבירה משו...תודו שמבין התמונות לאמנדה יש תמונה מדהימה,נגיד (ורק נגיד)שהיא לא טובה כמו של אווה...אז למה לעזעזאלל
העיפו אותה ולא את יה-יה,שתסלחו לי,אבל התמונה שלה לא שווה בשיט..! עכשיו אני חושב שכולם מסכימים (או לפחות מקווה) שאמנדה הייתה צריכה לזכות או לפחות לעלות לשלב הבא,ולא יה-יה...גאד דאמט...התמונה של אמנדה מדהימה....!!!!!!! אז...מי חושב שאמנדה הייתה צריכה להיות הטופ מודל הבאה..!?

oOBAGIRAOo

New member
../images/Emo58.gifעונה שלישית

אחרי התמונה הזאת, אני באמת לא מבינה איך העיפו את אמנדה. אבל לדעתי, לגמר נורל הייתה חייבת להגיע במקום יהיה, אן כבר הייתה צריכה לעוף בהתחלה, ועוד מישי במקום אמנדה.

yaeli1993

New member
נורל יותר יפה מאווה אפילו! ../images/Emo62.gif

הם סתם העיפו אותה כי היא לא יודעת בגרושים על התרבות היפנית... ומה זה בדיוק עוזר להיות טופ מודל כי היא לא תגיע ליפן המסריחה חחח

Fre3Style

New member
חחח רוצה לשמוע משהו אירוני?

נורל מדגמנת ממש בימים אלה באסיה, שזה כולל את יפן גם.

niranat

New member
מממ זה לא כזה אירוני, שחושבים על זה

כי דוגמנית לא צריכה להבין בטקסי תה המטומטמים שלהם בשביל שהם יאהבו אותה, הם לא מצפים ממנה להיות יפנית - הם מצפים ממנה לדגמן יפה ולתת כבוד, אבל כבוד לא אומר להכיר את כל הדקויות של המסורת היפנית, זאת חתיכת מסורת מסובכת
וחוצמזה - כשהבנות היו ביפן זאתי עם השיער המצחיק שהייתה שופטת אורחת [לא זוכרת מה היה תפקידה בכוח] אמרה על נורל שהיא נראית כמו דמות יפנית ושהיא תהיה מאוד אהובה, והיא צריכה לבוא לדגמן ביפן, ונייג'ל להזכירכם אמר לה בתגובה - כן, אבל לצערי אנחנו בוחרים את הטופ מודל של אמריקה ולא של יפן.

למעלה