המוקדמות לגמר הגדול

niranat

New member
../images/Emo45.gif תמונה מעולה

אני מעדיפה את התמונה של אווה פשוט כי היא יותר עושה לי את זה והיא נראית לי כזאת יותר אמיתית וזוהרת ויפה ומושכת, אבל אין ספק שזאת תמונה נהדרת של אמנדה. אמנדה נראית פה לגמרי אנני לנוקס, לגמרי high-society של שנות ה40 - היא מעבירה את הלוק הזה בצורה הטובה ביותר - ואם זה המראה שרוצים להעביר, אז ואללה, היא עושה את זה, אבל משום-מה משהו חסר לי בתמונה הזאת. היא פשוט לא מלהיבה אותי, לעומת אווה שגורמת לי להעלות חיוך ולרוץ לקאבר-גירל לקנות את כל החנות

yaeli1993

New member
אמנדה, אמנדה, ../images/Emo62.gif

לרוב יוצאת לא משהו, אבל עכשיו כשהיא עם טונה איפור מהממת. ואם הבנתם, רק עם טונה איפור תהיה טובה? OUT!

oOBAGIRAOo

New member
מנסה שלא מנסה שלא מנסה שלא

כמה שאני מתעבת אותה!-התמונה הזאת היא הטובה ביותר, אמנדה יצאה בה כ"כ פוטוגנית ויפייפיה. איכשהו.
עכשיו שראיתי את התמונה הזאת, אני לא מבינה איך לא בחרו בה.

../images/Emo128.gifזה פשוט לא זה

השיער שלה נראה סטייל מטריקס-מלחמת הכוכבים והיא פשוט לא יפה שם.זהו.

י5דה רעה

New member
יאאלה!

מה אתם שופטים אותה לפי השיער??זה אשמת המעצב שיער העבודה שלה היא להוציא פה תמונות יפות והיא לא איפרה את עצמה ולא סידרה לעצמה את השיער אז מספיק עם זה!

niranat

New member
יה-יה לקאבר גירל - חצי ../images/Emo58.gif

סורי על התמונה המזערית, אם למישהו יש את התמונה הזאת ביותר גדול הוא מוזמן להוסיף אותה. אגב, עדיף לפתוח את התמונה ולהסתכל עלייה כשהיא לא מטושטשת, שופטים יקרים

../images/Emo31.gifפוסלת את התמונה של יהיה קודם כל

כי התמונה נראית לי כמו איזו פרסומת למשחת שיניים, והיא ממש לא נראית כמו דוגמנית, מצטערת.

niranat

New member
פשוט לא נראית טוב ../images/Emo122.gif

הפנים שלה לא יצאו יפה, מה גם שהיא נראית כיאלו היא מתאמצת להישאר בפוזה הזאת, הכפות ידיים שלה מעוותות, גם האיפור מחורבן למרות שזאת לא אשמתה - תמונה רעה. מקום שלישי מבחינתי

yaeli1993

New member
גברת ישנונית, ../images/Emo62.gif

נראה כאילו כמה בתנוחה של שינה וחייכה עם השיער הג'יפה הזה. איך הוא לא נופל לה? OUT!

Dark Force

New member
אוקיי..../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

לא מבין למה לא העיפו אותה, ואת אמנדה כן
התמונה הזו כ"כ גועלית, השפתיים שלה נראות מחוצות, ורואים שהחיוך מזוייף- לעומת זאת התמונה של אמנדה מושלמת, ושל אווה אין מה לדבר- פשוט מדהימה. אבל אפשר גם להבין הרי אמנדה "ליגאלי בליינד", ומה שעצוב שהיא חשבה שזה יעזור לה שהיא אומרת את זה כל דקה אבל בעצם זה רק דופק אותה.. אין ספק שהמנצחת שלי נקבעה מתחילת העונה וזו, אווה

טוב אז יה- יה...

לא אחת התמונות החזקות שלה אבל אנילא חושבת שבהכרח זו אשמתה מי האידיוט שעיצב לה ככה את השיער הם הגזימו ..... מקום אנילא סגורה על איזה מקום לתת לה אבל נראה לי שזה נע בין מקום שלישי לשני...

התמונה של אמנדה יותר יפה מישל יהיה

לאמנדה תמונה של כוכבת קולנוע מישנות ה50'

למעלה