המוקדמות לגמר הגדול

niranat

New member
היא יותר נראית כמו דמות יפנית...

מאשר כמו יפנית. העיניים הגדולות והעגולות האלה זה לגמרי לא מראה יפני, אבל זה מראה כמו של הדמויות המצוירות ביפן [פוקימון וכל החארות האלה]... ויש בשרשור תמונות לא מוכרות [שדילג לו כבר לעמוד השני או השלישי] תמונות שלה בשחור שהיא עם פוני, והיא נראית ממש כמו ההיא מקיל ביל, זאתי שבת 17 והיא מהצוות של לוסי לו [
אבוי לי, לא זוכרת איך קוראים לה בסרט].

oOBAGIRAOo

New member
מה שעיצבן אותי במה שאמרת הוא:

שאווה היא כאילו "היפייפיה" "המדהימה" ונורל אפילו יותר יפה. נורל יותר יפה. אווה זה לא שיפוט, כי לדעתי היא דווקא לא בין היפות, זה מובן מאליו שנורל יותר יפה מאווה.

angel enamorado

New member
אני לא חושבת!! ../images/Emo58.gif

כאילו האישה עיוורת פאק!! והיא אומרת את זה בכל פאקינג הזדמנות... איך היא אמורה לעשות תצוגות? להצטלם צילומי חוץ בלילה או וואטאבר? אין לה לאן להתקדם ממש.. אוקיי, אז שנה שנתיים היא תצליח ואז מהץ?? היא תתעוור והלכה הקריירה, אז לעדיף לתת את התואר למישהי שבאמת יכולה להתקדם ולהצליח?? ובתכלס, האמנדה הזו, סליחה אבל היא חשה שהיא איזה אישה סקסית בגלל הבלונד, ומפלרטטת עם כל אחד שזז כאילו ,שהיה סקסית.. וסליחה אבל היא רחוק מלהיות סקסית. הבלונד עדיין לא הופך אותה לדוגמנית על. אני לא אומרת שאוה היא האידיאל לטופ מודל ,אבל בהחלט יש בה יותר סקסיות, ויותר ילדותיות ויותר תכונות שיכולות לתרום לה להצלחה.

Fre3Style

New member
אני לא יודע מה איתכם אבל נורל

לדעתי הכי יפה שם, והיתה צריכה בלי ספק להגיע לגמר אם לא לזכות. ההליכה היתה הבעיה שלי, אבל היא הכי יפה מכל הבנות שם.

oOBAGIRAOo

New member
חצי../images/Emo45.gif

האמת? ניקול הייתה הכי יפה (אחרי השינוי כמובן), אבל את נורל אהבתי הרבה יותר.

זה באמת מוזר ../images/Emo58.gif

שאמנדה לא הגיע למקום השני. אולי בגלל כל הזכיות של יה יה הם החליטו לתת לה עוד צ'אנס...

randu

New member
לאנג'ל משו...../images/Emo58.gif

וואלה,בקטעע של העיוורון צודקקת,ועדיף לתת הזדמנות למישהי שיכולה להצליח הרבה זמןן..! רק חבל שזו לא אמנדה...!!!! אבל דוגרי,הצילום שלה יצא יפה יותר משל כולן,עזבי תקטע של: "הצילום של אווה הכי טוב כי הוא אמיתי ויש בו צחוק אמיתי..." בולשיט.. הצילום של אמנדה ה=כ=י יפה...!! זו דעתי לפחות... אגב,אמנדה לא מתחילה עם כל בנאדם שזז,תראי לי קטע אחד שהיא התחילה עם מישו,יש לה ארוס וילד..נראה לך שהיא התחילה עם מישו...אז נכון היא מנסה להפגין סקסיות,וזה לא ממש מצליח לה,אבל לא משנה...פעם אחת בתצוגת אפנה היא פתחה תפה כדי להראות: "אני סקסית,אני סקסית..."... אבל אם לא היה תקטע של העיוורון אז השופטים היו מקבלים את הפתיחת פה שלה בתצוגות אפנה..(לא נשמע הכי טוב,נכון..!?) ואז אמנדה הייתה יכולה להיות: "אמריקן נקסט טופ מודללל...."...ולא אווה..למרות שהיא לא רעה כ"כ...!

angel enamorado

New member
עוד משהו

לדעתי, אמנדה מנסה ליצור תדמית של סקסית, ושל אישה וכו' וכו' וזה נותן תחושה של צביעות. אוה יותר אמיתית, יש בה מן הילדה-אישה שוואלה זה הרבה יותר סקסי לדעתי בתמונות. אני באופן אישי (
) מעדיפה בהרבה יופי כמו של אוה, יופי פשוט וילדותית, מאשר יופי מלאכותי, בלונדיני-עיניים כחולות. פעם ,בלונידית עם עיניים כחולות היה נחשב כ-וואו!!! היום זה כבר פאסה. יופי אקזוטי הרבה יותר תופס. או שיער שחור-עיניים כחולות וכו'.. שברו ת'מסגרת והאידאל של דוגמנית בלונדה כחולת עיניים..

MeetLofe

New member
אני אגיד לכם בדיוק למה אמאנדה עפה

לשופטים הייתה החלטה קשה כי לשלושתן היו תמונות יפות אבל היו חייבים לנפות מישהי והם החליטו שאמאנדה הכי פחות יכלה להצליח בתור דוגמנית ושאין לה אופי של דוגמנית ובקשר לתצוגה התצוגה היא מסוג תצוגה יפנית שהתצוגות היפניות זה הליכה איטית ולא מהירה כמו בכל התצוגות הרגילות וזה ממש מרגיז!

niranat

New member
וואי זה מזכיר לי משהו ../images/Emo32.gif

לפני כמה זמן ראיתי בערוץ האופנה את התצוגת אופנה הכי יפה שראיתי אי פעם! זה היה של בנים, והמסלול לא היה ישר אלא סוג של סללום בכל החדר בין האנשים.. והיה כאילו דברים כאלה כמו של שטיפת מכוניות אוטומטית, המכונות האלה עם כל המברשות הענקיות האלה שמסתובבות.. והכל היה בצבעים זוהרים כאלה, גם הבגדים של הדוגמנים, והדוגמנים כאילו רצו כזה בקלילות על המסלול.. ממ איך להסביר את זה, הם כאילו כל פעם רצו ואז הגיחו מתוך המכונת שטיפה.. שזה היה רק המברשות.. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי
קיצ זאת הייתה תצוגת אופנה מדהימה, היא הייתה כל כך מיוחדת ומגניבה!

למעלה