המחיקון עבד היום שעות נוספות.....

המחיקון עבד היום שעות נוספות.....

לא בגלל הסכסוך, אלא בגלל השימוש בלשון לא נקייה מצד המעורבים. כשיש שירשור שיש בו עירוב של דברי טעם ושל גיבוב של מריבות (גם אם יש להם סיבות ענייניות) המנוהלות בטעם רע ושימוש בלשון בוטה וגסה, אני לא יכול למחוק באופן סלקטיבי מחיקות חלקיות ואין לי ברירה אלא לשפוך את המים עם התינוקות האוחזים איש בגרונו של "רעהו". השארתי קצת, מחקתי את הרוב, נתתי תשובות ענייניות במקום המחיקות, חברה תרחמו עלי, אני לא יכול להיות צמוד למחשב כל היום, אני צריך גם למכור בתים ועסקים לפעמים.........

איתי400

New member
שני המעורבים הגזימו, וחבל שכך

בכל מקרה גם נרא לי בעיתי שלשניהם יש חתימה עם התייחסות לאחד ממשתתפי הפורום, כך שכל הודעה יכולה להתחיל ריב חדש. כעת גם לרן וגם לאמיר יש חתימה "לוחמנית". לדעתי כדאי ששניהם יסירו את החתימות הפוגעות כדי שיוכלו להמשיך לכתוב בפורום וזו אחריות שלך ושל דודו

amirshuval

New member
בוצע

מרגיש שהמשחק פה מכור אבל אני לא מתכוון להתייחס לשמוליק יותר ואני משנה פאזה אם הוא יפסיק.לא הצטרפתי לפה בשביל זה.

וזו ההוכחה...

שהשיקול המרכזי של המושבניק בניהול הפורום זה לא השיקול העסקי שלו...

Angel45

New member
ההוכחה היא שאתה רן פורסט גוזמאי

שמרגיז כאן הרבה מאוד אנשים ולא פעם בלשון המעטה אתה מתסיס כאן ושם ללא כל סיבה חכמה ומאותה תרגיע - לא צריך תמיד לנסות ולהיות אובר חוכם

תרשו לי

תרשו גם לי לומר באמת מכל הלב חבר'ה זה ממש גולש לפסים כל כך לא מתאים התנגחויות, עקיצות, לי יש גדול יותר, התחכמויות וכו וכו וכו ולך מר פורסט (וזה לא בזלזול חלילה) אמנם חד-לשון אתה כתער..
אבל לא פעם זה ממש אבל ממש מיותר, כל הגיגייך וחידודי הלשון שלך יכולים להיות נחמדים במינון הנכון..... מקווה שתקבל את זה בהבנה, זה בא ממקום טוב...
דורון

drz400e

New member
אני חושב שאתם צריכים להיות גאים בליצן החצר

הוא מבצע את התפקיד שלו בנאמנות רב לפורום. כמו ליצן חצר טוב הוא מגיש לנו שוב ושוב מראה שמראה לנו כמה דברים יכולים להראת אחרת מהצד. ההתמודדות עם הליצן תמיד תראה את אופיו האמיתי של האדם. המלך האמיתי ידע לשמוע וללמוד מהביקורת הליצנית , והדיקטטור יקפוץ לערוף את ראשו.....בלי אנשים כמו רן היו עוברים לנו מתחת לראדאר הרבה דיקטטורים. תחשבו על זה

mike okizitchy

New member
מה זה אמור להביע?

לאמיר יש הרבה ידע בתחום אבל הפורומים האלה הם טריטוריה פרטית לקומבינות הפרטיות של מי שמנהל אותם. אבל זו רק דעתי האישית

המממ.... לא בדיוק

בתור אחד שמכיר את אחד ה"קומבינטורים" אוכל לומר שהוא כמו עוד חברים רבים בפורום המבורך הזה עוזרים בשמחה וברצון ללא כל תמורה וגם לא ברמיזה, כך שאני למשל לא כל כך מסכים עם הגישה שלך,,,,

mike okizitchy

New member
יכול להיות שאתה צודק אבל

אמיר לא עשה שום דבר שהיה צריך לקפוץ על כל תשובה/תגובה שלו באופן קנתרני.הוא השתמש בשפה לא ראויה אבל אחרי שאתה גר בקנדה מספר רב של שנים אתה שוכח קצת מהמנטליות הישראלית ולפעמים קשה להתחבר לסגנון כי אתה כבר לא רגיל לכל ההתחכמויות והסטלבט.אתה רגיל לאנשים מרובעים שפועלים לפי הכללים.בתור ישראלים אנחנו גאים בזה שאנחנו לא לוקחים דברים כמובנים מאליהם,אבל אני יודע שיש אנשים שמקבלים מהדעתנות הזאת פריחה.ואני אומר את זה בתור מי שגר שבע שנים בקנדה והיה צריך לכייל מחדש את הפה שלו כשעברתי לפה.

../images/Emo45.gif

אכן לדעתי יש הרבה בדבריך ואני אישית ממרומי גילי המופלג אוהב שדברים נעשים בנחת ובתרבות גם כלא מסכימים עם דברי האחר מקווה שאמיר ופורסט יפתחו דף חדש אולי מתישהו ...

שלום לאורח לרגע רואה כל פגע,

אפילו אם הפגע לא קיים..... הפורום הוא לא הטריטוריה הפרטית שלי אני רק אחראי שיתנהל בצורה סבירה. אני לא עוסק בהגירה, לא גובה כסף על שום שירות שקשור בייצוג אצל רשויות ההגירה, ואין לי בכך שום אינטרס, אני יועץ בתחום הייזמות העסקית, ומתווך בעיסקאות של נדלן למגורים ושל רכישת עסקים. אני לא מכיר לעומק שום מסלול הגירה מלבד מניטובה והפדרלי, וכמובן את נושא היתרי העבודה. הייתי מאושר אם היה כאן משתתף פעיל שמכיר את נבכי הנבכים של מסלולי כל הפרובינציות, ושל מסלול ההגירה המשפחתית (ספונסרשיפ), ושל ה NOC . אמיר היה קנדידט מעולה לעניין הזה, היה יכול לחסוך לי הרבה זמן של חיפוש לינקים לשאלות הגירה של גולשים, ולצבור לעצמו מוניטין וקרדיט שיאפשרו לו לגייס לקוחות בדרך זו. מייד עם הצטרפותו שלחתי לו מסר, של ברוכים הבאים, ואף הצעתי לו לצרף חתימה של גילוי נאות שתוכל להבהיר לגולשים שהוא בקרוב יהיה יועץ הגירה מורשה כך שיוכל לגבות תשלום בעתיד ממי שייפנה אליו אישית אחרי שהתרשם ממנו בפורום. לצערי הוא בזבז את הקרדיט שהוא קיבל. במקום לקרוא את הביקורת של רן פורסט ולהגיב עליה עניינית, הוא בחר להשתמש בביטויים שאינם מקובלים כאן. אין לי שום קומבינה לא עם רן ולא עם דודו, אף אחד מהם אינו לקוח שלי, את דודו לא פגשתי מימי, ואף התכסחתי איתו לא מעט, לאורך השנים כי הוא מתנדב אמיתי שאין לו כאן שום אינטרס, הוא לא חבר שלי (לצערי כי הבנתי שהוא אדם מקסים) . והוא מאד לא אוהב את זה שאני מנהל את הפורום הזה ומשתתף אצלו לא רק כדי לעזור אלא גם כדי ליצור קשרים עם לקוחות באופן מסחרי. אז אני לא מבין איפוא כאן הקומבינה ומה מטרותיה. לגבי רן פורסט: כל המשתמשים הותיקים מכירים אותו, חלקם מאד נהנים מכתיבתו המושחזת והאירונית, הצינית עד כדי גחוך לפעמים, וחלק חושבים שהוא פגע רע. אבל הוא מעולם לא עלב במישהוא בלי לנמק, ולעיתים רחוקות תצא ממקלדתו שפת ביבים. לצערי אמיר בזבז את ההזדמנות היקרה שהוא קיבל, הוא בחר להשתמש במילים שאין מקומן כאן לפחות ב 5 מקרים שונים, הוא הוזהר ובחר להמשיך, והגדיל לעשות בכך שהמציא כאילו דודו ורן מקיימים יחסי מין המוסקסואליים מה שגרם לפחות לאחד מהם כעס גדול. אז הוא יצא לתקופת צינון של שבועיים, ואם יבחר לחזור וישתמש בשפה נקייה אני אשמח אם שאלות בנושא הגירה ייענו על ידי בעל מקצוע. אבל זה תלוי רק בו. אני בהחלט מצפה להתנצלות ממך על שקראת לי קומבינטור. תודה ושבת שלום.

mike okizitchy

New member
ok

סליחה אתה לא קומבינטור.ואני לא חושב שדודו אגזוזן אבל הוא קרא לי עברין וזה היה לא לענין. אתה יותר מדי סלחן כלפי רן שמוליק. דרך אגב אני עובר לכאן שלכם my Cock Is Itchy

drz400e

New member
כי על פניו זה היה נראה כך

אמרת שאתה עוסק בתחום- המסקנה המיידית כשמישהו עוסק בתחום כלשהו היא שהוא מתפרנס מזה. לא כתבת בשום מקום שאתה מתנדב , נכון? המסקנה היתה יותר ממתבקשת. אגב , לדעתי אתה גם לא יכול לעסוק בתחום בחינם ללא תעודה. בכל אופן , אם אתה בקטע של גילוי נאות אתה יכול להגיד שקיבלת ממני התנצלות אישית אם טעיתי בהודעה אישית. אבל אתה לא אדם ישר במיוחד , אז למה שתגיד את זה? עדיף להמשיך ללכלך , נכון? משהו אתה. אז עכשיו הנה כל הפורום יודע....קיבלת התנצלות , אבל אתה שוב מוכיח את בגרותך ומסתיר את הנושא כדי להמשיך ולתקוף.

drz400e

New member
אגב, בתקנון תפוז כתוב בברור

שמי שנחסם מכתיבה בפורום לא יכול לכתוב בו גם בשם משתמש אחר. אבל מה לך ולכללים , נכון? הנה הציטוט: "גולשת שהורחקה על ידי תפוז אנשים ו/או נמנעה כניסתה לא תהיה רשאית לחזור ולגלוש גם תחת שם משתמש אחר."

mike okizitchy

New member
זה נכון.נתת חצי התנצלות בחצי פה

וזה לא אני זה האלטר אגו שלי.עשית ממני עבריין ופתאום אתה נצמד לציטוטים מהתקנון.סחתיין התקדמת.אני מודה שהליצן שלכם הביא לי תחלסטרה.יש לו תכונות מעצבנות במיוחד ומכוון שאני לא מתקשקש בפורומים באופן קבוע(חוץ מהבלוג של הראפטורס)די מהר לקחתי את הפורום שלכם לסיבוב בג'ורה.הפרזתי.מודה.

drz400e

New member
אז למה אתה ממשיך ללכלך?

מה יוצא לך מזה חוץ משוב לצאת רע? והדוגמא של התקנון? אם זה לא מתאים לך יש דרך להתמודד עם זה , כמו לפנות להסרת החסימה , למנהל הפורום או להנהלת הפורומים (אבל אז היו מבקשים ממך להתנצל לפני כל אלה שקיללת אותם , ולא נראה לי שאדם כמוך היה מסוגל לזה - עובדה שלא עשית את זה עד עכשיו). אבל מה אתה עושה , עובר על התקנון. מה זה מראה? לא יודע , ישפטו אותך החברים בפורום לבד . פעם קודמת שקראתי לך עבריין השתוללת. אז איך אתה בדיוק רוצה שאני אקרא לך עכשיו? כי הכפפה עדיין מתאימה....

mike okizitchy

New member
אני חושב שכבר התנצלתי

ועוד פעם אני אתנצל אבל היה נחמד אם מישהו יודה שקבלת הפנים של רן פורסט היא פשוט אמבוש.

drz400e

New member
הנה עוד הזדמנות להוכיח את האמינות שלך

תן לי בבקשה קשור להתנצלות שלך. אני לא רואה אותה בשום מקום.

למעלה