שלום לאורח לרגע רואה כל פגע,
אפילו אם הפגע לא קיים..... הפורום הוא לא הטריטוריה הפרטית שלי אני רק אחראי שיתנהל בצורה סבירה. אני לא עוסק בהגירה, לא גובה כסף על שום שירות שקשור בייצוג אצל רשויות ההגירה, ואין לי בכך שום אינטרס, אני יועץ בתחום הייזמות העסקית, ומתווך בעיסקאות של נדלן למגורים ושל רכישת עסקים. אני לא מכיר לעומק שום מסלול הגירה מלבד מניטובה והפדרלי, וכמובן את נושא היתרי העבודה. הייתי מאושר אם היה כאן משתתף פעיל שמכיר את נבכי הנבכים של מסלולי כל הפרובינציות, ושל מסלול ההגירה המשפחתית (ספונסרשיפ), ושל ה NOC . אמיר היה קנדידט מעולה לעניין הזה, היה יכול לחסוך לי הרבה זמן של חיפוש לינקים לשאלות הגירה של גולשים, ולצבור לעצמו מוניטין וקרדיט שיאפשרו לו לגייס לקוחות בדרך זו. מייד עם הצטרפותו שלחתי לו מסר, של ברוכים הבאים, ואף הצעתי לו לצרף חתימה של גילוי נאות שתוכל להבהיר לגולשים שהוא בקרוב יהיה יועץ הגירה מורשה כך שיוכל לגבות תשלום בעתיד ממי שייפנה אליו אישית אחרי שהתרשם ממנו בפורום. לצערי הוא בזבז את הקרדיט שהוא קיבל. במקום לקרוא את הביקורת של רן פורסט ולהגיב עליה עניינית, הוא בחר להשתמש בביטויים שאינם מקובלים כאן. אין לי שום קומבינה לא עם רן ולא עם דודו, אף אחד מהם אינו לקוח שלי, את דודו לא פגשתי מימי, ואף התכסחתי איתו לא מעט, לאורך השנים כי הוא מתנדב אמיתי שאין לו כאן שום אינטרס, הוא לא חבר שלי (לצערי כי הבנתי שהוא אדם מקסים) . והוא מאד לא אוהב את זה שאני מנהל את הפורום הזה ומשתתף אצלו לא רק כדי לעזור אלא גם כדי ליצור קשרים עם לקוחות באופן מסחרי. אז אני לא מבין איפוא כאן הקומבינה ומה מטרותיה. לגבי רן פורסט: כל המשתמשים הותיקים מכירים אותו, חלקם מאד נהנים מכתיבתו המושחזת והאירונית, הצינית עד כדי גחוך לפעמים, וחלק חושבים שהוא פגע רע. אבל הוא מעולם לא עלב במישהוא בלי לנמק, ולעיתים רחוקות תצא ממקלדתו שפת ביבים. לצערי אמיר בזבז את ההזדמנות היקרה שהוא קיבל, הוא בחר להשתמש במילים שאין מקומן כאן לפחות ב 5 מקרים שונים, הוא הוזהר ובחר להמשיך, והגדיל לעשות בכך שהמציא כאילו דודו ורן מקיימים יחסי מין המוסקסואליים מה שגרם לפחות לאחד מהם כעס גדול. אז הוא יצא לתקופת צינון של שבועיים, ואם יבחר לחזור וישתמש בשפה נקייה אני אשמח אם שאלות בנושא הגירה ייענו על ידי בעל מקצוע. אבל זה תלוי רק בו. אני בהחלט מצפה להתנצלות ממך על שקראת לי קומבינטור. תודה ושבת שלום.