המחיקון עבד היום שעות נוספות.....

drz400e

New member
אגב , מה זאת אומרת "חושב"?

או שאתה יודע שהתנצלת , או שלא. זה לא משהו שאתה לא בטוח בו.....

MEDALSSY1

New member
אתה יודע מה?

מגיע לך שילכלכו עליך ,השמירה שלך על האדיוט הזה פורסט באמת מעלה תהיות על הקשרים בניכם

drz400e

New member
לך אין מה לדבר

אתה מטרלל את הפורום כבר שנים בללכלך על קנדה וכל מה שזז כאן. על מה בדיוק אתה שומר אני תוהה? בטח לא על טובת הפורומים שלנו.

drz400e

New member
ואגב הקללות שאתה שולח לי באישי

זו הזדמנות לספר שאתה לא תרמת מאומה , אי פעם , לפורום הזה או השני. אני בקביעות מופיע רק כדי לחרחר ריב. הגדרה קלאסית של טרול. אתה טוען שאתה בקוסטה ריקה , אבל בא להפריע לפורומי קנדה? WHAT GIVES? ולמה בשפה הרדודה שלך? ואני אמשיך להגן על חברים תורמים בפורום. לפחות רן יודע שהוא לפעמים עובר את הגבול , ומבין למה הודעות שלו נמחקות. ראיתי אותו גם מתנצל על פגיעה באנשים. מצד שני , כשלך מעירים תאו מוחקים הודעה, אתה יורה בחזרה קללות , ויורד לרמה הנמוכה של הערות דרגטוריות מיניות. אז אם אם מישהו תוהה למה אתה חסום בפורום השני , אני בטוח שההודעה האחרונה שלך הסבירה את זה יפה מאוד לכולם. אתה כבר לא בפורום השני הודות להודעות דומות שם.

MEDALSSY1

New member
קללות?הערות מיניות?

אני מוכן להתנצל שיבעים פעם לפניך אים תפנה אותי להודעה שכללה הערות מיניות,,קראתי לך אדיוט ואני עדיין חושב שאתה כזה , זה אתה שיורד לרמה נמוכה ,, שתוכל לדבר ולכתוב בשש שפות כמוני אז נוכל גם לשוחח על שפה רדודה אתה איש קטן מאד,,

drz400e

New member
מה הקשר של הגובה שלי לכאן....

ואני אגב מדבר שש שפות , אבל גם מה זה קשור? יש לדעת שפות , ויש לדעת לדבר, ואת לא הוכחת שאתה יודע לעשות את זה גם בשפה האחת שהשתמשת בה כאן, אז מה שוות כל השש שפות שלך??? והרמיזה המינית מתיחסת להודעה שלך כאן למעלה, שמתיחסת להודעה של האדון שובל. אבל מה זה משנה? אתה מתנהג כבר תקופה ארוכה בבריונות וגסות ולא הראת שמץ של הבעת התנצלות לאיש. למה שיהפוך נמר חברבורותיו היום דוקא?

MEDALSSY1

New member
תן לחברים פה להחליט מי הבריון של השכונה

נו, מה כבר אפשר לצפות מבריון. תאמין לי שאתה לא הראשון שמאיים עלי. אתה תגלה לבד שלי לוקח משהו כמו 20 שניות לחסום כינוי, ואתה תצטרך להשקיע את כל מאמץ הרישום וכתיבת ההודעה כל פעם....רוצה לבדוק מי ישבר קודם? תפאדאל. ולי אתה קורא טמבל.... ========================================== נשלח על ידי: MEDALSSY1 אל: drz400e תאריך: 15/12/2007 17:14:25 אני רואה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא ,לא קראתי לך אדיוט , קראתי לך טמבל,ואני אמשיך לכתוב מתיי שבא לי watch me ========================================== נשלח על ידי: drz400e אל: MEDALSSY1 תאריך: 15/12/2007 14:56:20 אתה קורא לי אידיוט , אבל חושב שזה מה שיסיר את החסימה שלך....? אני לא חושב שיש לנו עוד מה לדבר. לקלל אותי באישי רק מוכיח לי שלא טעיתי בחסימתך. ========================================== נשלח על ידי: MEDALSSY1 אל: drz400e תאריך: 15/12/2007 10:02:48 הלבנת פניי???? בוא תנסה להגיד לי איפה לא הייתי בסדר?בזה שאמרתי לך שאתה שומר על החבר האדיוט שלך,אתה יודע מה ,,,אתה טמבל יותר גדול ממנו ========================================== נשלח על ידי: drz400e אל: MEDALSSY1 תאריך: 15/12/2007 02:49:59 לא על גבי הפורום. נושאים כאלה נדונים באישי , למניעת הלבנת פניך. ========================================== נשלח על ידי: MEDALSSY1 אל: drz400e תאריך: 15/12/2007 02:24:13 מה אתה אומר ??????? באמת ? וללאה לא ידעתי רוצה להסביר לי על דפי הפורום מה זה הודעת השתקה? ========================================== נשלח על ידי: drz400e אל: MEDALSSY1 תאריך: 15/12/2007 02:05:05 כיון שההודעות שלך היו הודעות השתקה ,ונכתבו בשפה שאינה מקובלת, הן נמחקו. ========================================== ==========================================

mikki01

New member
תגיד לי מה אתה מנסה לעשות בדיוק לריב עם כולם

התחלת לא טוב כאן, העירו לך, חזרת באופן "לא חוקי" עם ניק אחר ועכשיו אתה מנסה לחרחר מהומות נוספות ? שב בשקט כבר נתנו לך בראש כבר כמעט כל המשתתפים הפעילים כאן, "קהילת" התומכים שלך היא צרור ניקים שמעולם לא נראו כאן ומעניין מאוד שצצו בדיוק רב כאשר היו מהומות אם באת לריב כאן זה לא המקום, ישנם וותיקי פורום וואי נט שידעו לתת לך בראש אז לך לך מכאן ומספיק עם ההצגות

drz400e

New member
אגב, אני לא צריך את האיומים שלך בבריונות

כדי לחסום אותך. מספיק לי הסעיף בתקנון שעליו חתמת כשנרשמת לתפוז שאומר שאדם שנחסם לא יכול לכתוב גם בכינוי אחר, מה שאתה עשית, כיון שאתה כבר חסום בפורום בעבר בגלל רמת השפה שלך והבריונות שהפגנת. אז יום טוב לך שם בקוסטה ריקה. תפעל לפי הכללים, או שלא. בחירה שלך. אבל אם תמשיך לכפות עלינו את הבריונות שלך, תאלץ לחיות עם המחיקות והחסימות, בדיוק כמו שאר הטרולים.

MEDALSSY1

New member
בלה בלה בלה,,,,

אני הולך לגלוש בים יש יופי של גלים היום רוצה תמונות?

mikki01

New member
אתה ניצחת בגדול בתחרות "הביריון" המצוי

וגם בתחרות ה"חוכמה" זכית בתואר הניכסף : - כסיל השנה עכשיו במטוטא ממך לך לך לדרכך טרול

mikki01

New member
מי בכלל פנה אליך אל תתחיל איתי

כי אני יודע לדבר בדיוק בסיגנון של הבריון/כסיל מלמעלה אז עשה לעצמך טובה אם אתה רוצה להמשיך לכתוב כאן בשקט

drz400e

New member
חלק מהיתרונות של להראות טוב כמוני

איך אתה חושב קיבלתי את הנהלת הפורום? מה לעשות , העולם שאנחנו חיים בו קל הרבה יותר לאנשים יפים

למעלה