המחיקון עבד היום שעות נוספות.....

איתי400

New member
אז אתה מודה! ידעתי כל הזמן

כל הענין הזה עם פיתה והמזל טוב ללידה זה היה סתם היה כיסוי עכשיו גם ברור למה דודו מתעסק באופנועים ולמה שמוליק עבר מונקובר לטורונטו... THE PLOT THICKENS מה יהיה עכשיו? האם אמיר יכה שנית? האם המושבניק הוא האב המאמץ של דודו? ולמה נועה חזרה לפורום? מבולבלים? חכו לפרק הבא של "בועות בטורונטו" דרמת המציאות החדשה של תפוז

../images/Emo24.gifתודה...זו הפעם הראשונה שאני צוחק בכל

פה מאז החל המשבר.....אני זוכר את "בועות".....מהפוסט שלך נהניתי יותר.....

גילוי נאות

גם המושל"ט וגם המנהל של הפורום השכן משלמים לי דמי לא יחרץ. ואם אתה רואה מישהו שמתבקש להיכנס בו ואני לא נכנס, רוב הסיכויים שגם הוא משלם לי. אני תופס את כולם בגרון בלפיתה חזקה. מה איתך? רוצה לשים אותי גם אתה על ה-PAYROLL?

stsade

New member
"מעולם לא עלב במישהוא בלי לנמק"? - ועוד הערה

רק לי זה נשמע רע? למיטב ידיעתי, אין שום סיבה לעלוב במישהו, נקודה. על אחת כמה וכמה בפורום אינפורמטיבי כמו הפורום הזה. חלק יחפשו לאחור, חלק לא. חלק ישאלו שאלות "טיפשיות", חלק לא. לפעמים לא מוצאים את הידיים והרגליים באתר ה-CIC. ומה רע שמישהו שבדיוק חיפש את זה ייתן תשובה קצרה ועניינית? אני עשיתי זאת פעמים רבות בהמון פורומים בנושאים שונים. ובכל מקרה, תמיד תמיד עומדת הברירה - להתעלם. אבל בטח שלא לעלוב. דבר נוסף: אני רואה הרבה את ההסבר של התנדבות, ללא תמורה, ללא אינטרסים וכד', כ"תירוץ" להתנהגות לא נאותה. אז זהו, שזה לא. אם אתה מתנדב - תפדל. תודה רבה לך על הידע והזמן. עם אתה חושב שזה מרשה לך להפוך לדיקטטור (ירשה לי drz400 לשאול את הדימוי), לנבל את הפה ולהקטין אחרים - לדעתי, זו היא בדיוק המטרה ההפוכה של הפורום הזה. כמובן, מושל"ט, הפניה בגוף ראשון אינה אליך. זה די ברור.

אם זו היתה הטריטוריה הפרטית שלו

אז הוא לא היה מוחק את ההודעות של מר שובל. ההודעות ההן היו טובות לעסקים של המושבניק.

איתי400

New member
אני לא חושב שבפורום אינפורמטיבי יש צורך בליצן

לא מדובר פה בפורום חברתי אלא בפורום אינפורמטיבי אני לא מבין למה צריך להריץ גם פה דאחקות על כל שאלה. לשם כך את הפורום השני (וגם שם זה מוגזם) אמנם ליצן החצר הצליח להוציא משלוותו את אמיר, אבל מה הטעם? האם הפורום הרוויח משהו מכך? זה רק קילקל להרבה משתתפים את מצב הרוח. מה הטעם בלגלות מי "דיקטטור" ומי לא? זה ראיון עבודה? גיבוש לצוללות? מה שחשוב זו הנכונות של אנשים לתרום ולשאול וההתחכמויות המיותרות של רן לא תורמות. לא עלה על דעתכם שכל התשובות המטופשות גוזלות זמן ממשתתפים שרוצים לקרוא את העיקר? רובנו לא רווקים משועממים שנהנים מעודף זמן. שנאמר: "חדל קשקשת ברשת" אגב, לכולם יש שגיאות במידע שהם מוסרים (כולל לרן) ואין טעם בלנגח אחד את השני על כך. לדוגמא, אני עקבתי אחרי פורום misc.immigration.canada שם היה בחור בשם ANDREW MILLER שהיה פקיד ב- CIC וכעת יש לו משרד להגירה. הוא היה מאוד מקצועי ועזב מאחר וניגחו אותו כל הזמן. כיום הוא בפורום בו חוסמים מי שעוסק ב- FLAMING.

אני מקבל בעיקרון את דעתך

אני מקווה שהפעולות שעשיתי היום להרגעת הרוחות ייעשו את שלהן, בכל מקרה ההתייחסות של אמיר לדודו היתה בלתי נסלחת, והתגובות שלו להתגרויות לפעמים מוגזמות של שמוליק (שאותן לא אהבתי), היו הוספת אש למדורה בצורה מאד לא פרופורציונלית. בכל מקרה עברנו אני מקווה את המשבר, הרוחות נרגעו ואני מקווה שצמחנו באופן חיובי מהמשבר, ודרך הטיפול בו. אני מצטער שלא מחקתי את השירשור קודם, אבל בשם חופש הדיבור אני בעיקרון ממעט למחוק ולחסום. אני מקווה שבקרת הנזקים המאוחרת מדי בכל זאת תעשה את שלה. שבת שלום.

drz400e

New member
זה לא היה השגיאות במידע

ממש לא. זה היה לראות מישהו שמקלל כל מי שהעיר לו משהו. אני לא ראיתי שום סיבה לקללות שאני חטפתי , ומה לעשות , גם אני בנאדם והדברים הוציאו אותי משלוותי וגרמו לי להיות בוטה יותר. אז כן , יש משהו בדברים שלך על זה שאין צורך בליצן חצר כאן , למרות שהפורום הזה חברתי לא פחות מהשני , והפך לבית לאלה שבדרך , אז כן יש פה את האספקט הזה. מבחינתי מה שקרה כאן הוא שהופיע אדם שרמת האלימות המילולית שלו היא פשוט מזעזעת. ומה לעשות , אבל מאחורי כל כינוי עומד אדם אמיתי. אני לא מאמין באלטר אגו. אתה ככה בפורום - אתה ככה במציאות ,ואותי אישית מדאיג שהבחור יגייס בפורום לקוחות . דוגרי - זה מה שזה. גם רן , וגם המושל"ט הוכיחו בשנים שהם כאן את הכוונות הטובות שמניעות אותם. אני מבטיח לך שלשנהם לא עשיתי חיים קלים כדי להוכיח את זה. אני אבל פשוט לא מאמין שאדם לא ישר בפורום יכול להיות ישר בעסקים , ולא חושב שהפורום צריך להיות במה לאדם כזה לגיוס לקוחות. כמו שאומרים , לא מדובשו ולא מעוקצו.

mike okizitchy

New member
בחייך

רמת האלימות המילולית--היו עקיצות ומהלומות מתחת לחגורה אבל לא קללות בסטייל של ערסים.אין לי שום קשר לאלימות,אבל החיבור של האופי שלי עם שמוליק זה פיצוץ כי אף אחד מאיתנו לא נותן אינץ'.התווכחנו על הסיפור שהיה לי עם הצבא ואחרי זה הוא פשוט באופן קטנוני לא נתן לי לומר פיפס בלי כביכול לערער על מהימנות המידע, ואז גם אתה הצטרפת לקלחת.אתה בעצמך אמרת,הודת בפה מלא שהוא הליצן.זה שעושה פרובוקציות.ברור שאני אתפרע,מה עשיתי שמגיע לי שידרכו על האמינות שלי.זה הולך להיות המקצוע שלי בהגדרה--אני לא הייתי הקליינט הנכון לתעלולים של קראסטי.וזה היה נחמד אם גם המושבניק יבין את זה.

תלתל11

New member
בחייך בחזרה

כל משתתף אחר שענה לך, בצורה מנומסת, וניסה להרגיע, קיבל ממך את אותה הג'ורה בחזרה. בלי לבדוק ירית לכל הכיוונים, כולם היו ניקים נוספים של רן.... יש פה עוד כמה אנשים שאתה חייב להם התנצלות חוץ מדודו, אבל איך אומרים - I won't hold my breath. מצידי, לך תחפש את החברים שלך (אלה עם ה"קלאס") ועזוב אותנו בשקט.

mike okizitchy

New member
כל משתתף אחר

כלומר את,מיקי,דודו ושמוליק.אה וTANISHA לא לשכוח.מה שאמרתם לא הרגיע אותי.שתי שניות אחרי שנכנסתי לפה הודיעו לי שהתעודה שלי לא שווה כלום ושיש רופאים שהם סנדלרים--וואלה באמת?תודה טיפ נהדר.שמוליק "רן פורסט" לייברמן אף הגדיל לעשות ושילב אותי בגילוי הנאות שלו עם אזהרה שאני חובבן ויש הרבה שגיאות במה שאני אומר.לא זוכר שהגנת עלי. זה פורום אינפורמטיבי.לא מענין אותי כהוא זה ההווי שכבר קיים כאן ומי הספיק לבסס את מעמדו כליצן החצר או כפרש טורקי.או שזה פורום רציני או שזה קרקס.אם היו אומרים לי ברוך הבא לפורום עכשיו נשסה בך את הליצן שלנו אולי הייתי אומר עזבו אותי שיהיה לכם ולליצן לבריאות.

מה נעשה שיש שגיאות במה שכתבת פה?

לגבי הרופאים שהם סנדלרים: זה בא בתגובה לזה שאתה טענת שאסור לבקר אותך בגלל שיש לך תעודה. ואני בתגובה אמרתי שאף אחד לא חסין ביקורת. גם רופא אפשר לבקר, וגם שופט וגם רב. מה יש להגן עליך בנושא הזה? האם האמירה הזו כשלעצמה לא נכונה?

mike okizitchy

New member
תראה לי שגיאה

לא אי דיוק שנובע מתשובה כללית,לא תשובה שהייתי צריך לפרט בה יותר והיה מקום להתמקדות רבה יותר---שגיאה:אמרתי שמיים והתשובה הנכונה הייתה ארץ.

היות והשירשורים ההם כבר נמחקו...

קצת קשה עכשיו לתפוס את הסוסים. מהזיכרון עכשיו אני יכול להזכר בבחור ששאל על מקצוע בNOC ואמרת לו שאין הגדרה מתאימה. למשל. זה שהמצאת "מסלול הגירה אקדמי" למשל. ועוד כמה הודעות שלך שעלה עליהן הכורת. אתה באמת רוצה לפתוח את זה מחדש אחרי שמחקו את הפדיחות שעשית פה לעצמך? ויפה שאתה מחליט ש"אי דיוקים" זה לא שגיאה, אבל אי דיוקים הם שגיאה. במיוחד אם מדובר בחו"ד של מומחה. גם אם לא כל התשובה היא שגיאה מהתחלה ועד הסום, עדיין אותו חלק בתשובה שבו יש אי דיוקים הוא שגוי.

mike okizitchy

New member
הזכרון שלך

"מהזיכרון עכשיו אני יכול להזכר בבחור ששאל על מקצוע בNOC ואמרת לו שאין הגדרה מתאימה" אתה מתכוון לבחור מUPS שאמרתי לו שתפקידו לפני הקידום "לא תופס" כי מה לעשות זה נופל בLEVEL C?הגדרה מתאימה יש לכל דבר חוץ אולי משחקן דוקים.אתה מייחס לי חוסר ידיעה שהוא פשוט מגוחך. אני מרגיש שהVIBE בפורום השתנה טיפונת אז בוא נתקדם.

תתקדם, בבקשה.

אבל רק נזכור שהבחור שאל על הגדרה בNOC ואתה ענית לו שאין הגדרה מתאימה, ואח"כ תירצת את זה בכך שהנחת הנחות לגבי השאלה שלו, הנחות שלא היה להן בסיס בשאלה. ואחרי שהעמדנו דברים על דיוקם ההיסטורי, אתה יכול להתקדם אם אתה רוצה.

mike okizitchy

New member
אוקי

אתה יכול לשכתב את ההיסטוריה ואפילו השארתי לך מקום למטה להוסיף את המילה האחרונה--שלא תגיד שאני לא בסדר איתך

למעלה