המחליפה של "מיתרי הלב" היא "תתעודדו"

evglev1

Well-known member
מנהל
וואי וואי תודה על העדכון לגבי טרה נוסטרה 😱😱😱

דרך אגב המעצבת בערוץ ואמוס זו סדרה שכבר שודרה או טרם?
המעצבת זאת סדרה חדשה שהייתה אמורה להיות היחידה בערוץ עם שני פרקים יומיים, אבל היום קראתי שב-19.10 מגיעה הסיפור של גלוריה לערוץ. שום מידע על מספר פרקים ימי שידור ובמקום מה וכששאלתי, דווקא גולש מצא שהתאריך בכלל בשבת. אבל עכשיו לפחות עד ה-19.10 המעצבת כל יום שני פרקים וסדרה חדשה יחידה ובנוסף. שינו את לוח השידורים שבסביבות 16:00 זה יהיה שידור חוזר נוסף של המעצבת לפני הפרקים החדשים בסדרות הישנות ורק ב-20:30 יהיו הפרקים החדשים של המעצבת. וגם היום התחילו עם זה כששידרו עוד פעם בסביבות 16:00 את הפרקים האחרונים של מלון הסודות ואין כמוך ששודרו גם אתמול בשעה זאת, דווקא בפעם הראשונה.

Hadar 169

Active member
ב-19.10 מגיעה הסיפור של גלוריה לערוץ.
|כן|עכשיו הם מודיעים הרבה זמן לפני בעוד על המעצבת הם הודיעו יום לפני:p
לדעתי הם הקדימו את ההודעה עליה כדי שאנשים לא יתנתקו אחרי שהובן שמגיעה רק טלנובלה אחת חדשה|אקשן| לגבי מספר הפרקים זו סדרה עם 50 פרקים, הם גם לא ציינו שזו סדרה ביוגרפית לא טלנובלה בהגדרה הרשמית שלה.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
|כן|עכשיו הם מודיעים הרבה זמן לפני בעוד על המעצבת הם הודיעו יום לפני:p
לדעתי הם הקדימו את ההודעה עליה כדי שאנשים לא יתנתקו אחרי שהובן שמגיעה רק טלנובלה אחת חדשה|אקשן| לגבי מספר הפרקים זו סדרה עם 50 פרקים, הם גם לא ציינו שזו סדרה ביוגרפית לא טלנובלה בהגדרה הרשמית שלה.
בנוסף לפחות בממיר של פרטנר הם העלו 4 פרקים של הסיפור של גלוריה.

evglev1

Well-known member
מנהל

בפרטנר מהספרייה של ויוה וינטג' הורידו ללא התראה את טרה נוסטרה, אימא ורסיסים ודווקא את נור השאירו עם תאריך ירידה ב-24.10.2024. וכצפוי בספרייה הרגילה קפה בניחוח אישה יורדת גם בפרטנר ב-1.10.2024. בוינטג' אין שום חדשות לגבי ירידה מהספרייה, אבל ראיתי שגם בוינטג' שלשום או אפילו אתמול לא היה חדשות והיום שלוש סדרות ירדו בבת אחת. מצד שני זה אומר שטרה נוסטרה יכולה להגיע לויוה טלנובלות אפילו במקום המועדפת עוד קצת יותר מחודש או לחלופין להיות שוב בוינטג' במקום עמק התשוקות בעוד קצת פחות מחודש. לגבי קפה בניחוח אישה, מאוחר אבל לפחות הודיעו שבוע מראש.

evglev1

Well-known member
מנהל
לדעתי זה מה שיהיה! ואז סוף סוף תוכל להשלים אותה:D
ועכשיו ראיתי שבוואמוס של פרטנר גם הורידו את הסוד שלי וחטאים ואולי עוד סדרות. לעומת זאת בויוה פרימיום דווקא כן מודיעים על הירידות מראש בסוף החודש. טוב בכל מקרה בוואמוס אין קשר בין ווי או די לשידורים עוזרים בערוץ אז מה שיורד יכול להיות משודר שוב בערוץ, אמנם פחות נוח, אבל עדיין אפשרי.

evglev1

Well-known member
מנהל
לדעתי זה מה שיהיה! ואז סוף סוף תוכל להשלים אותה:D
עכשיו גם הבנתי למה בוי או די זה באיכות HD כי כשמעלים סדרה מערוצים בתשלום לויוה טלנובלות בוי או די משאירים את הגרסה שהייתה בוי או די בתשלום. לכן בנמלטות, קפה בניחוח אישה ותשוקת הנצים נשמר הסימן של ויוה פרימיום למרות שכעת הן משודרות או שודרו בויוה טלנולבות.

Hadar 169

Active member

לדעתי זו ירידה לצורך עלייה בויוה הרגיל בהמשך:love:
המעצבת זו טלנובלה חדשה בואמוס אבל היא משנת 2021.
הצצתי קצת דרך הויאודי לא התחברתי.. גם לא התחברתי לראשיים..😬
למרות שסך הכל טלנובלה רגילה כזאת נחמדה אבל לא משהו מאוד מיוחד מבחינת תסריט/צילומים.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
מכרות של תשוקה ניסיתי להציץ בזמנו למרות שלמקור לא התחברתי אבל גם פה האווירה הרגישה לי כבדה, פחות התחברתי. ואכן יש לה צילומי חוץ כפריים אבל האופי הרגיש לי פחות כפרי.

אגב בספרייה של הוט לא פחות מ-7 טלנובלות יורדות מחרתיים|מזיע|-אם תרשו לנו, חטאים, לב חצוי, אל תשכחי אותי, אחים בלב, הסוד שלי, ובשם הפיתוי. בקצב הזה אי אפשר לדעת אם טלנובלה שרואים לא תרד באמצע הצפייה.
גם בפרטנר הורידו ללא שום התראה את חטאים, לב חצוי והסוד שלי ואת אחים בלב הורידו עוד בסיבוב הקודם כשהורידו את אימפריית השקרים ולנצח את הלב אחרי הודעה של יומיים לפני בלבד. אבל אם תרשו לנו, אל תשכחי אותי ובשם הפיתוי עדיין שם. אז קודם הורידו רק בפרטנר את אחים בלב בזמן שהייתה משודרת, עכשיו חטאים משודרת כי היא המחליפה של חסרת לב אז גם בהוט וגם בפרטנר הורידו את חטאים בעודה משודרת באמצע בערוץ.

Hadar 169

Active member
גם בפרטנר הורידו ללא שום התראה את חטאים, לב חצוי והסוד שלי ואת אחים בלב הורידו עוד בסיבוב הקודם כשהורידו את אימפריית השקרים ולנצח את הלב אחרי הודעה של יומיים לפני בלבד. אבל אם תרשו לנו, אל תשכחי אותי ובשם הפיתוי עדיין שם. אז קודם הורידו רק בפרטנר את אחים בלב בזמן שהייתה משודרת, עכשיו חטאים משודרת כי היא המחליפה של חסרת לב אז גם בהוט וגם בפרטנר הורידו את חטאים בעודה משודרת באמצע בערוץ.
בינתיים בהוט אין עוד מועמדים להורדה בספריית ואמוס לפחות כרגע חח|מזיע|

Hadar 169

Active member
ראיתי שואמוס כתבו שהם יחדשו בקרוב את הערוץ עם טלנובלות חדשות8-*אז כנראה שהם כן הצליחו לחדש את החוזה עם טלויסה למרות הכל. נחכה ונראה|אקשן|
בינתיים הצצתי קצת בסיפורה של גלוריה בויאודי זו סדרת ביוגרפיה אז עלילה עניינית וגם מציגים יפה את שנות ה80|כן||תו|אבל כמו שחשבתי זו סדרה די קשה סצנות לא קלות, ככה שאוותר. אגב הבנתי שהיא משודרת רק בימיי שבת עם 5 פרקים ברצף😶

evglev1

Well-known member
מנהל
ראיתי שואמוס כתבו שהם יחדשו בקרוב את הערוץ עם טלנובלות חדשות8-*אז כנראה שהם כן הצליחו לחדש את החוזה עם טלויסה למרות הכל. נחכה ונראה|אקשן|
בינתיים הצצתי קצת בסיפורה של גלוריה בויאודי זו סדרת ביוגרפיה אז עלילה עניינית וגם מציגים יפה את שנות ה80|כן||תו|אבל כמו שחשבתי זו סדרה די קשה סצנות לא קלות, ככה שאוותר. אגב הבנתי שהיא משודרת רק בימיי שבת עם 5 פרקים ברצף😶
לא הבנתי אם הכוונה לספרייה או לערוץ עצמו, וגם לא הבנתי אם החידוש או החזרת מה שהורד מהספרייה. כי הורידו בפרטנר סדרות ממש חדשות ללא התראה את רופאים ששודרה רק פעם אחת!!! ועוד שלוש שבועות מורידים את מכרות של תשוקה שמשודרת פעם שנייה בקצב של שני פרקים ביום ו-10 פרקים לשבוע כמו המעצבת שכמובן נשארת מן הסתם. וגם הורדה צפויה יותר של אהבה ומזל ולנצח את העבר ואל תשכחי אותי שהורידו בהוט ואהבה נצחית. וגם חסרת לב יחד עם רופאים, בשם הפיתוי ועוד סדרה הורדו ללא התראה. בכל מקרה אהבה ומזל צפויה להסתיים בשבוע הבא ואם עדיין לא פרסמו על סדרה חדשה זה סביר להניח ששוב יהיה שידור חוזר.

Hadar 169

Active member
לא הבנתי אם הכוונה לספרייה או לערוץ עצמו, וגם לא הבנתי אם החידוש או החזרת מה שהורד מהספרייה. כי הורידו בפרטנר סדרות ממש חדשות ללא התראה את רופאים ששודרה רק פעם אחת!!! ועוד שלוש שבועות מורידים את מכרות של תשוקה שמשודרת פעם שנייה בקצב של שני פרקים ביום ו-10 פרקים לשבוע כמו המעצבת שכמובן נשארת מן הסתם. וגם הורדה צפויה יותר של אהבה ומזל ולנצח את העבר ואל תשכחי אותי שהורידו בהוט ואהבה נצחית. וגם חסרת לב יחד עם רופאים, בשם הפיתוי ועוד סדרה הורדו ללא התראה. בכל מקרה אהבה ומזל צפויה להסתיים בשבוע הבא ואם עדיין לא פרסמו על סדרה חדשה זה סביר להניח ששוב יהיה שידור חוזר.
נראה לי שהם מתכוונים לטלנובלות חדשות נוספות של טלויסה שיגיעו לערוץ ולספרייה במקום אילה שיורדות כי נגמרו זכויות השידור שלהן. לפחות ככה הבנתי😯
באסה שלא הספקת את מכרות התשוקה😔

גם בהוט יש עכשיו ירידה נוספת של עוד שבע טלנובלות(ב30 לחודש)-מכרות התשוקה, הרופאים, חסרת לב, אהבה נצחית ואהבה ומזל יורדות גם פה. ובנוסף גם אהבה ונקמה ואהבה בוערת. השאלה באמת מה יגיע במקום ומתי🤷‍♀️

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה לי שהם מתכוונים לטלנובלות חדשות נוספות של טלויסה שיגיעו לערוץ ולספרייה במקום אילה שיורדות כי נגמרו זכויות השידור שלהן. לפחות ככה הבנתי😯
באסה שלא הספקת את מכרות התשוקה😔

גם בהוט יש עכשיו ירידה נוספת של עוד שבע טלנובלות(ב30 לחודש)-מכרות התשוקה, הרופאים, חסרת לב, אהבה נצחית ואהבה ומזל יורדות גם פה. ובנוסף גם אהבה ונקמה ואהבה בוערת. השאלה באמת מה יגיע במקום ומתי🤷‍♀️
נראה שאין מה לדאוג. כי לנצח את הלב שהתאמצתי להשלים והסתיימה רק לפני חודש ואגב אחת הסדרות שאותה החליפה מכרות של תשוקה חוזרת במקום אהבה ומזל. וגם אישה של אף אחד שאותה החליפה אימפריית השקרים (שאימפריית השקרים נגמרה רק לפני שבוע ובה 92 פרקים) אז אישה של אף אחד כבר חזרה במקום אחוזת התקווה. וגם מוסיפים משבצת ורובי החדשה והמקוצרת שהייתה לפני אל תשכחי אותי שגם את אל תשכחי אותי החליפה מכרות של תשוקה, ואל תשכחי אותי רק 86, באה כמשבצת נוספת. כך שנראה שבניגוד לויוה והדרמות הטורקיות אין שום קשר בין הספרייה לשידור בערוצים ומה שנגמר עליו זכויות שידור בספרייה יכולים עדיין לשדר שוב ושוב בערוץ.

מצד שני זה יכול להעיד שדווקא על חידוש הספרייה הם מתכוונים להחזרת דברים שהורדו לפני שנה ומעלה כמו אימפריית השקרים, לנצח את הלב, רובי החדשה, המועמדת ובפרטנר גם אישה של אף אחד ואחים בלב.

למעלה