המחליפה של "מיתרי הלב" היא "תתעודדו"

evglev1

Well-known member
מנהל
|כן|כנראה שהחדשות יבואו במקומן-יש לך הערכה מתי הן אמורות להסתיים פחות או יותר? כי לא נשאר לי עוד הרבה פרקים עד שאסיים את אין כמוך|אקשן|

הטלנובלה שהכי ציפיתי לה בזמנו הייתה Vivir de amor|מאוהב|של סלבדור מחיה החצי כפרית|למטה|אז נראה אם ואמוס רכשו גם אותה. אגב מהויאודי של הוט הבאה בתור לרדת היא קאבו|שמש|
נראה שהשאיפה לסיים הכול עד לתחילת 2025. כך שנראה שכל החומר העכשווי צפוי להסתיים בסוף 2024. מעניין בפרטנר אין מידע על הורדת אהבה ונקמה שיורדת אפילו בפרי טי וי ולא לגבי קאבו, מעניין אם יורידו אותן בשקט ללא התראה כמו שהורידו את רופאים וחסרת לב או שהמדיניות שונה ואם עם החידוש ירוקנו את הספרייה לגמרי מהסדרות הישנות או ישאירו חלק.

Hadar 169

Active member
נראה שהשאיפה לסיים הכול עד לתחילת 2025. כך שנראה שכל החומר העכשווי צפוי להסתיים בסוף 2024. מעניין בפרטנר אין מידע על הורדת אהבה ונקמה שיורדת אפילו בפרי טי וי ולא לגבי קאבו, מעניין אם יורידו אותן בשקט ללא התראה כמו שהורידו את רופאים וחסרת לב או שהמדיניות שונה ואם עם החידוש ירוקנו את הספרייה לגמרי מהסדרות הישנות או ישאירו חלק.
זה נראה שלכל מה שעוד נותר בספרייה הולכות ונגמרות זכויות השידור. אני מאמינה שהכל יתחדש בסופו של דבר בדברים חדשים, נקווה שבהקדם!
מה שכן, אני מניחה שהטלנובלות האחרונות שהגיעו יישארו עוד תקופה מסויימת(y)

lili1992

Member
ראיתי שואמוס כתבו שהם יחדשו בקרוב את הערוץ עם טלנובלות חדשות8-*אז כנראה שהם כן הצליחו לחדש את החוזה עם טלויסה למרות הכל. נחכה ונראה|אקשן|
בינתיים הצצתי קצת בסיפורה של גלוריה בויאודי זו סדרת ביוגרפיה אז עלילה עניינית וגם מציגים יפה את שנות ה80|כן||תו|אבל כמו שחשבתי זו סדרה די קשה סצנות לא קלות, ככה שאוותר. אגב הבנתי שהיא משודרת רק בימיי שבת עם 5 פרקים ברצף😶
היכן הם כתבו זאת? לא ראיתי כלום בעמוד הפייסבוק שלהם.

evglev1

Well-known member
מנהל
היכן הם כתבו זאת? לא ראיתי כלום בעמוד הפייסבוק שלהם.
בתגובה ששאלתי אותו איך הם מורידים את מכרות תשוקה לאחר כל כך מעט זמן שהסדרות האחרות אני מבין, אבל איך אפשר להוריד את מכרות של תשוקה שמשודרת רק פעם שנייה ושודרה לראשונה לא מזמן. זה היה בתגובה לתקצירי השבוע שעבר וזאת הייתה תשובתם:

"ספריית ואמוס נפרדת בחודשים אלו ממספר סדרות להן הסתיימו זכויות השידור.
בשבועות הקרובים תתחדש הספריה בטלנובלות ספרדיות חדשות ואיכותיות.
ההשקות של הסדרות החדשות יתפרסמו בהקדם- יש למה לצפות.
המשך חגים שקטים וצפייה מהנה,
צוות ואמוס
💜
".

lili1992

Member
בתגובה ששאלתי אותו איך הם מורידים את מכרות תשוקה לאחר כל כך מעט זמן שהסדרות האחרות אני מבין, אבל איך אפשר להוריד את מכרות של תשוקה שמשודרת רק פעם שנייה ושודרה לראשונה לא מזמן. זה היה בתגובה לתקצירי השבוע שעבר וזאת הייתה תשובתם:

"ספריית ואמוס נפרדת בחודשים אלו ממספר סדרות להן הסתיימו זכויות השידור.
בשבועות הקרובים תתחדש הספריה בטלנובלות ספרדיות חדשות ואיכותיות.
ההשקות של הסדרות החדשות יתפרסמו בהקדם- יש למה לצפות.
המשך חגים שקטים וצפייה מהנה,
צוות ואמוס
💜
".
תודה! אגב ראיתי ששאלו אותם בתגובות האם הסדרות החדשות תהיינה של טלוויסה, והם לא ענו לגבי זה 🧐
בתשובה שלהם אלייך הם רק ציינו שמדובר בסדרות בשפה הספרדית.
לטענתם הסדרות "חדשות", ולפי ההיגיון זה אומר סדרות מהשנים האחרונות, אבל עדיין צריך להמתין ולראות.

Hadar 169

Active member
תודה! אגב ראיתי ששאלו אותם בתגובות האם הסדרות החדשות תהיינה של טלוויסה, והם לא ענו לגבי זה 🧐
בתשובה שלהם אלייך הם רק ציינו שמדובר בסדרות בשפה הספרדית.
לטענתם הסדרות "חדשות", ולפי ההיגיון זה אומר סדרות מהשנים האחרונות, אבל עדיין צריך להמתין ולראות.
מצד שני גם בסיסמאות שלהם בצד העמוד הם משתמשים באותו התיאור: "ערוץ ואמוס מביא לכם את הסדרות הכי שוות וחדשות בספרדית" או "ואמוס-להתאהב בספרדית". ממה שהבנתי הם גם לא מרבים להגיב בניגוד לויוה. אז אני מניחה שנצטרך לחכות ולראות👍

evglev1

Well-known member
מנהל
מצד שני גם בסיסמאות שלהם בצד העמוד הם משתמשים באותו התיאור: "ערוץ ואמוס מביא לכם את הסדרות הכי שוות וחדשות בספרדית" או "ואמוס-להתאהב בספרדית". ממה שהבנתי הם גם לא מרבים להגיב בניגוד לויוה. אז אני מניחה שנצטרך לחכות ולראות👍
כשהם השיקו את הערוץ שלהם והוא היה רק בפרטנר וסלקום הם ענו כל הזמן, אחרי שמחו על ריבוי השידורים החוזרים ומעט הסדרות החדשות הם התחילו לשחק אותה בנות יענה. עד שניר שהתכתבנו איתו בשנים עברו, ועדיין רשום כאחד ממנהלי הפורום כתב בווטסאפ שסוף סוף הם הגיבו, זאת הייתה ממש חגיגה. אבל נראה שהם לא ממש מומחים לנושא ולכן כותבים בספרדית בלי לציין שרק מקסיקניות של טלוויסה. כמו שבעלילות שהביאו לסדרות כמו הפכו את האות J למה שהיא באנגלית ולא בספרדית ובאימפרייה השקרים כתבו ג'ויליה במקום חוליה, בהמועמדת רג'ינה במקום רחינה. והסתבר שזה היה גם בתרגומים שלהם בערוץ כי כשהסתכלתי בוי או די מה היה הסוף של המקבילה של מאורה, איסבלה, בקאבו אז ראיתי בפרק האחרון והלפני אחרון שהם כתבו אמרו חימנה כמובן כי זה ספרדית אבל תרגמו ג'ימנה.

אז סביר להניח שזה ספרדית מטלוויסה.

lili1992

Member
מה שמפתיע כי בזמנו התחברתי לתקופתיות מקסיקניות (אז היה לה רק ניסיון איתן) וגם לתקופתיות קוריאניות באותה מידה. לגבי האכזריות זה יש בכל תקופתית, בדיוק דיברנו לא מזמן על ההשקעות בסצינות מזעזעות של הוצאה להורג בהזר ותשוקות. דווקא בקוריאניות התקופתיות כשההוצאה להורג האכזרית היא ביתור דווקא מראים את ההתחלה ואת הסוף ולא מראים את כל תהליך הדימום כמו בהוצאה להורג של גסקה בהזר ושל אלברטו בתשוקות. וגם לגבי עינויים שמקובלים בתקופתיות גם לכך נחשפנו בהזר עם עינויי האינקוויזיציה.
צפיתי בכמה תקופתיות קוריאניות אבל לא בהמון. כמעט בכולן היו עינויים או דברים ממש רעים שקרו לדמויות הטובות.
באלבורדה/הזר הסצנה הכי קשה שזכורה לי הייתה העלאת היהודים על המוקד. ההוצאה להורג של גסקה והמלקות שנתנו להיפוליטה עוד איכשהו היו נסבלים.
בתשוקות ואהבת אמת אני לא זוכרת מספיק.

למעלה