עופר לוי תמיד בטיולים שנתיים היו כמה בנות שהיו שומעות במסלולים בטייפ עם בטריות. נורא בקול
L limors2 Active member 22/9/06 #96 עופר לוי../images/Emo5.gif../images/Emo54.gif תמיד בטיולים שנתיים היו כמה בנות שהיו שומעות במסלולים בטייפ עם בטריות. נורא בקול
עופר לוי../images/Emo5.gif../images/Emo54.gif תמיד בטיולים שנתיים היו כמה בנות שהיו שומעות במסלולים בטייפ עם בטריות. נורא בקול
E Euterpe New member 22/9/06 #105 פשוט זוועה ../images/Emo5.gif אוף אני צריכה ללכת לעבוד (לשטוף את הבניין לידינו ולקבל את 55 השקל שלי) טוב, אקח את האמפי ואשמע תוך כדי
פשוט זוועה ../images/Emo5.gif אוף אני צריכה ללכת לעבוד (לשטוף את הבניין לידינו ולקבל את 55 השקל שלי) טוב, אקח את האמפי ואשמע תוך כדי
L limors2 Active member 22/9/06 #75 יש לי זימרה ערבית שעושה קולות רקע לשיר קליטה מעפנה אבל עדיף מדיליי!
M McCriminal New member 22/9/06 #84 מקום 37 ../images/Emo104.gif עמית פרקש - מיליון כוכבים. שיר מרגש, מדהים, ולדעתי ראוי ליותר ממקום 37, הצבעתי לו!
מקום 37 ../images/Emo104.gif עמית פרקש - מיליון כוכבים. שיר מרגש, מדהים, ולדעתי ראוי ליותר ממקום 37, הצבעתי לו!
R RJlake New member 22/9/06 #91 לדעתי לא ראוי שייכנס למצעד בכלל לא מתאים ועוד שהיא תגיש אותו לפני בכלל לא מתאים
L limors2 Active member 22/9/06 #87 תכתבי כשתיזכרי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif תודה שהודעת לנו אבל
R RJlake New member 22/9/06 #88 אהה כן כן אחרי 4 לא נצטרך לשמוע 4 פעמים בשידור שיש את המצעד הישראלי של גלגל"צ ביום שישי ושנרוץ להצביע
אהה כן כן אחרי 4 לא נצטרך לשמוע 4 פעמים בשידור שיש את המצעד הישראלי של גלגל"צ ביום שישי ושנרוץ להצביע