המלצה חמה

המלצה חמה

מישהו קרא את הספר sng strategy של קולין מושמן? אם לא אני ממליץ בחום, ספר מצוין שפשוט ירוויח בשבילכם הרבה כסף! - התחלתי לקרוא אותו בסימון של החץ -

modz0r

New member
יפה

איזה SNGs אתה משחק? סכומים, והאם זה שולחן אחד?

../images/Emo26.gif

כרגע אני משחק 10$+1$ שולחן יחיד של 9 אנשים. כשאני אגיע ל-1000$ אני אעבור לשחק 20$+2$ ואמשיך הלאה עד שאני אגיע ל-ROI שהכי משתלם עבורי. כרגע יש לי ROI 40% בשולחנות של ה-10$+1$.

2המרפא

New member
טוב אתה כבוד לפורום

זה יפה מאוד מה שאתה עושה אני עד שהצלחתי להחלץ מהביוב של המיקרו סטייקס נפלתי בחזרה ואני לא יודע איך אני יוצא מזה. הבנקרול שלי נהיה מגוחך ברמה שאני מתפלא שאני עדיין בחיים. אני יודע שהחיים ברמות הגבוהות יותר קלים כי אתה אשכרה מסוגל להבין את ההגיון של מה שאנשים עושים ולכן אתה מסוגל לשחק איתם ואני מאוד מקנא בך על כך.

2המרפא

New member
הסתבכתי בגלל הקאש גיימס בעיקר אחרי שהיה

לי בנקרול סביר ושכחתי שעם האידיוטים בקאש גיימס מיקרו סטייקס אסור לשחק. ואז היה לי דאון סווינג מטורף בטורנירים ועכשיו אני בדיוק עשיתי קאש ב3 טורנירים של 45 במקביל כשאני לוקח אחד לא שזה עוזר לי אני עדיין על שלושים דולר. בקצב הזה אם אני לא אצליח להתאושש אני אצטרך STAKE אתה מתנדב? חחח

2המרפא

New member
מה דעתך על STAKE עם אחוזים? חחח

בינתיים כל עוד לא פשטתי את הרגל לחלוטין אני אהיה בסדר ונקווה שמתישהו אני אתאושש ואחזור למאות דולרים שהיו לי ממקודם. אם אני אצטרך אני אודיע לך ואני גם בעד הקמת מערך תמיכה בפורום לגבי לעשות סטייקס לחברים הקבועים שאשכרה יודעים לשחק.

AdAmD1

New member
אני איתך

אחרי כמה נפילות מוזרות וטפשיות ירדתי ל4 וחצי דולר. ללכת במצב הזה לפרירולים, SNG של 1$ או קאש של 0.1\0.2?

ההמלצה שלי לאיך להרוויח כסף באינטרנט -

1. תשכחו מקאש. 2. תפקידו 50$ כהשקעה התחלתית ב-bankroll שלכם. 3. תיכנסו לאמזון ותזמינו את הספר sng strategy של קולין מושמן. 4. תקראו אותו. 5. תקראו אותו שוב פעם. 6.תרכשו את התוכנה tournament indicator. 7.תתחילו לשחק בטורנירים עם דמי כניסה שלא עולים על 5% מהבנקרול שלכם. 8. אל תסטו לרגע מהאסטרטגיה שכתובה בספר אפילו אם זה אומר לזרוק זוג QQ לפני הפלופ. תתמקדו בלעשות החלטות נכונות ואל תתיחסו לתוצאות שלהם. באד-ביטים יהיו תמיד, זה חלק מהמשחק, אם שחקנים חלשים לא היו זוכים מדי פעם הם לא היו משחקים ומהם אתם עושים את הכסף! 8. בהצלחה!

תיקון קטן

תתחילו לשחק בטורנירים עם דמי כניסה שלא עולים על 2% מהבנקרול שלכם. כלומר: 50$ - 1$ 100$-2$ 250$-5$ 500$-10$ והלאה והלאה...

2המרפא

New member
אתה לא מתכוון להכנס לקאש גיימס בתקופה הקרובה?

עם הבנק רול שלך אתה יכול לשחק 10/20 סנט לפחות ואפילו 25/50

2המרפא

New member
SNG אני מניח אין סיכוי שהוא היה מגיע לכזאת

כמות משחקים מטורנירים.

Kgt1

New member
אני רק אוסיף שמאז שגיליתי את הSNG, הפסקתי

לחלוטין עם הקאש (ברשת, בלייב אני עדיין אשחק רק קאש), כי פשוט זה לא כלכלי (החשוב מכל - אין טילט בSNG).

Johnblaze

New member
מבקש הסבר

למה קאש גיימס זה לא כלכלי? למה לשכוח מקאש גיימס? אם אפשר הסבר מנומק .. ובלי הסברים כמו "בקאש גיימס יש יותר מדי מזל לשחקנים גרועים"

2המרפא

New member
הרווח שאתה יכול לעשות במיקרו סטייקס

הוא אפסי אתה יכול לטחון שעות בשביל 5 דולר. תוסיף את זה שמיקרו סטייקס קאש זה רק בינגו נגד שחקנים שפשוט לא אכפת להם. ככל שאתה עולה ברמות הקאש גיימס משתלמים יותר וברמות הבאמת גבוהות אין שום סיבה מוצדקת להתקרב לטורנירים כי שמה באמת אין לך מה לעשות בשביל רווח של 10K כי אתה עושה את זה ביד אחת. ברמות שאנחנו רובנו משחקים אין לך מה לשחק קאש אלא אם אתה חובב בינגו ורווחים אפסיים.

למעלה