המלצה חמה

2המרפא

New member
אין ספק שטילטים אונליין בקאש זאת בעיה אצלי

ולפי הניתוחים שלך אתה משחק קאש הרבה יותר ממני וכנראה שהרבה יותר טוב. אני משחק הרבה אבל מתחילת דרכי אני מתמקד בלשחק טורנירים בעיקר ושמה כבר הגעתי לרמה שבטורנירים של 40 לייב כמעט ואין סיכוי שאני לא מגיע לכסף. אני בד"כ מורווח בקאש לייב כי אני משחק הרבה יותר פרוע וגם כי בסכומים האלה שאני משחק יש היגיון במעשים. יכול להיות שהגישה שלי היא לא נכונה במשחקי אונ-ליין ואני בא עם היכולת שלי לקרוא שחקנים בלייב דבר שכמעט אף פעם לא מאכזב אותי וזה פשוט לא עובד באינטרנט. אני כנראה צריך להקשיב למה שדוואן אמר איזה פעם "באינטרנט לא משחקים את השחקנים רק את הקלפים". כל הזמן שאני משחק פוקר אני מאז ומתמיד הסתמכתי על הREADS שלי וגיליתי שזה עובד באונליין רק כשאתה בא בקטע VALUE BETTING ולא לנסות בלופים כי שום סיכוי שאתה מוריד אנשים אפילו מזוג תחתון

Harleydude

New member
ככל שתעלה ברמות יהיה לך יותר READS

קצת מוזר לי המשפט הזה מטום דוואן, אתה יכול להביא לינק? זה פשוט נשמע לי נורא מוזר שהוא יגיד דבר כזה.

2המרפא

New member
קראתי את זה ב2+2 מתישהו זה נראה לי

היה לפני תקופת הסווינגים של המיליונים כשהוא מכיר את השחקנים כבר, אלא זה היה בתקופה שהוא דפק את העלייה המטאורית שלו בלאו סטייקס והמיד סטייקס. הטענה שלו הייתה שכשאתה משחק 6 שולחנות במקביל אם אנשים משתנים בלי יכולת לראות אותם אתה משחק את הקלפים. כמובן שבחינת דוואן לשחק את הקלפים זה לעשות 4 בטינג עם 73 אבל זה דוואן. היום המצב מן הסתם שונה כי הוא משחק עם אותם ה10 אנשים כל הזמן על 6 שולחנות במקביל.

אני לא מסכים

לפחות ב-sng אני משחק את השחקנים כל הזמן. אני משתמש בתוכנה מצוינת שנקראת tournament indicator. אני אתן כמה דוגמאות: 1. יש לי AQ ב-SB. שחקן שלא שיחק אף קופה עד עכשיו (40 ידיים) מעלה UTG --> אני מתקפל. שחקן ששיחק 60% מהידיים והעלה בחצי מתוכם מעלה UTG --> אני מעלה מעליו. 2. אני בדילר באמצע הטורניר וכלם מתקפלים עד אלי. ב-SB וב-BB שחקנים ששיחקו 5% מהידיים כל הטורניר --> אני מעלה עם כל שני קלפים כדי לגנוב את הבליינדים. 3.אני תופס שלישייה בפלופ אבל הלוח מסוכן. שחקן עם AF(agression factor) של 8.0 מאחורי --> אני עושה צ'ק-רייז. שחקן עם AF של 0.6 מאחורי --> אני מהמר.

2המרפא

New member
כן זה אותו העקרון של פוקר טראקר.

פשוט לא ממש בא לי לשלם על הדברים האלה.

shaywh

New member
התוכנת מעקב של פוקר סטרטג'י

אפשר להוריד גרסת הדגמה ורשיון הם נותנים למי שצבר 1000 סטרטג'י פוינטס. אצלי היא לא עובדת ככה שאני לא יכול להעיד אבל עוד מעט אני אקנה לפ טופ שעליו היא בטח תרוץ וזה אמור לעזור.. http://www.pokerstrategy.com/software/9/

Harleydude

New member
סחטיין אבל לא לזלזל בקאש.

בטורניר\SNG יש לך כמה מרכיבים בכל סיטואציה : כמות צ'יפים, בליינדים, מתי הם עולים, איזה מקום מקבל כסף, עד כמה אתה רחוק ממנו, מי צ'יפ לידר וכו' וכו'. בקאש יש לך : סיטואציה והשחקן שמולך. זהו. זה פוקר.

חייב לציין שאני נהנה מהדיון שלכם

ןבאמת אני הפסדתי 30$ ביום אחד במיקרו שכבר התחלתי לחשוב שהמשחק מכור. אני עשו לי קולים לאול אינים שלי עם ידים מפגרות כמו אינסייד סטרייט דראו והביאו אןתה כל פעם.עכשיו נפלתי ל4$ ואני יושב במיקרו מחכה למונסטר הנדס ואז לוקח להם פוטים של 0.20 0.40 כל פעם :) מקווה לעלות ל30$ ולחזור לsng ששששששל 1$

Harleydude

New member
תשחק את הMTT של 25 סנט 5 שולחנות.

אל תשים את כל ה4 דולר שלך על 2 שולחנות של 0.01\0.02

דם הבן

New member
על מה אתה מדבר?

מה זה MTT? נשמע מעניין- גם אני בבנקרול נמוך למדי...

Harleydude

New member
טורניר של מספר שולחנות

איפה אתה משחק בפולטילט או בסטארס?

2המרפא

New member
תשמע ככה זה שאנשים אינטלגנטים מנהלים דיונים

הרבה זמן אני מחכה שהפורום יגיע לרמה הזאת של הדיונים ולא "אמא שלך מפגרת, אתה מפגר". אני יודע שיש הרבה אנשים פה שאני יכול ללמוד מהם במיוחד כשזה מגיע לקאש גיימס ואונליין בכללי כי נראה שאני לא הכי מוצלח בזה. ואני בשמחה עוזר לכל דיון שאני חושב שאני יכול לתרום במיוחד בתחום הטורנירים. אין ספק שיש פה אנשים שמתמחים בקאש ומבינים את מושגי הEV+\- הרבה יותר טוב ומעמיק ממני ואני תמיד שמח ללמוד משהו חדש.

2המרפא

New member
תוחלת כשתגיע ללמוד סטטיסטיקה אתה

תסבול מזה מספיק אני מבטיח לך /tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה