זו בכלל לא טעות
כשבנאדם לא שם *** על כסף ומשחק זרוק לגמרי זה רק שאלה של זמן מתי הוא וה 9 2 שלו יתרוששו. נכון, הוא פחות צפוי, אבל לפעמים גם תשב מול מישהו ממש טוב ויהיה לך קשה לקרוא אותו. מה שכן, בגלל שהוא פיש, הוא תמיד ייתן לך IMPLIED ODDS, הוא ייתן לך לשלוט בגובה הקופה ולהכתיב ת'קצב, ועם קצת משמעת עצמית מצידך הוא גם ייתן לך את כל הכסף שלו. בדוגמא שנתת בSNGים כמה פעמים תהיה מוכן להשקיע את כל הערמה שלך על פלופ כזה? 99%? כמה פעמים תירה 3 הימורים על פלופ כזה? 99%? עכשיו בוא נגיד שאתה בקאש : לייט פוזישן, צ'ק הימרת, צ'ק הימרת, צ'יק הימרת ... אול אין. בSNG אולי פעלת נכון כי לא היה לך הרבה בערימה וזה מסוג המצבים שאתה מחפש. בקאש כשיש הרבה כסף מאחוריך לא רק שתהיה פה בדילמה גם מול שחקנים מסוימים שיחקת את היד לא טוב, ואם תשווה מול שחקן טוב יש סיכוי גדול שאתה מפסיד. לפעמים גם מול פיש. שם המשחק הוא לדעת לנצל את המשחק של היריב. אז הוא משווה עם 9 2? יצא אס 9 2? למה הדוגמא שלך נגמרת פה? יש פלופ טרן וריבר לפנינו. אז נהמר על הפלופ הוא ישווה. נראה את הטרן. ואתה יודע מה? אם הוא לוקח צ'ק ואני מול פיש אני לוקח פה צ'ק בחלק גדול מאוד מהמקרים. לא בגלל שאני מפחד מה 9 2. בגלל ששווה לי לשלוט על גודל הקופה, ואני אוכל להוציא מקסימום ערך מהטווח שלו בריבר. וגם לא להתחייב טוטאלית לזוג עליון אס קיקר. זה סה''כ זוג, זוג יפה עם אס קיקר, אבל זוג אחד בכ''ז. עדיין אפשר לשים פיש על טווח, פשוט צריך לזכור שהטווח רחב ולשחק בהתאם, לא להתחייב עם זוג עליון או אוברפייר חלש יתר על המידה, ולגרום לו לעשות טעויות, כשאתה רואה עם האס קינג שלך אס על הפלופ ואתה מוכן לשים את כל הערימה שלך בפנים כשיש לך 100 ביג בליינדים מאחוריך... להגיד שזה טעות זה בלשון המעטה.