המלצות לקורסי בחירה

berta84

New member
תודה על התשובה ועוד שאלה

חיפשתי תחת שם הקורס מיומנויות מחשב ומצאתי בין היתר שני קורסים מהחוג לסיעוד, מספרו של אחד הוא 290.1704 ובסוג אירוע מצויין שזה שיעור, מספרו של השני הוא 290.1806 ובסוג אירוע מצויין שהוא תרגיל, ייתכן שזה אותו הקורס? ובכלל מותר להירשם רק באינטרנט או שאפשר גם במזכירות?

נראה כאילו זה אותו קורס

כאשר יש הרצאה ותרגול חובה, אבל אני לא בטוחה. מה את לומדת? אין לך קורס מיומנויות מחשב חובה בשנה א' אצלך בחוג? לגבי ההרשמה- תלוי בחוג. ברוב בחוגים ההרשמה היא ממוחשבת, והמזכירות ממש לא יעריכו את זה שאת מבקשת להרשם דרך המחשב (מיותר לציין, סביר להניח שגם לא יעשו זאת).

berta84

New member
אני לומדת כלכלה

ואני השנה צריכה להשלים כמה קורסים של שנה ג' כך שלגביי ההרשמה לא ממוחשבת וזה רק קורס בחירה שאני צריכה להכניס ולא המערכת הבסיסית שלי פשוט אני לא יודעת איך נרשמים דרך האינטרנט ומתי אפשר

או

(שיטה שאני אמצתי) להריץ חיפוש על הקורס המבוקש בקטלוג הקורסים, שם מופיעים לך כל הפרטים, כולל שעות ושייכות חוגית, וכמו כן גם הסילבוס בצורה שלמה ונורמלית. בכל מקרה, מערכת הרישום בהחלט לוקה בחסר (בלשון המעטה)...

berta84

New member
אלימות כלפי נשים- מאיזה חוג זה?

יש לך את המספר שלו?

tulchi

New member
רדיו והפקת טלויזיה

סדנת רדיו של מיכל אבן קלילה ביותר, מענינת ובהחלט מספקת ידע ופרקטיקה בתחום. התרגילים להגשה פשוטים ואף מהנים מאוד(עריכת מוסיקה, הגשה, קריינות, ראיון וכדומה). כל התרגילים מוגשים בכתב ויש גם תירגול בכיתה. בהתחלה זה היה נראה לי קצת מאיים (לעשות ראיון או לקריין) אבל מיכל נותנת הרגשה נהדרת ומעלה את רמת הביטחון. הציונים בסדנה גבוהים יחסית לכל סדנה אחרת וזאת משום שמיכל מצהירה כבר בהתחלה שהיא לא מצפה מאף אחד שיהיה בעל קול רדיופוני ויכולות מקצועיות. כל שצריך הוא ליישם את ההוראות שלה בתרגילים ולהשתתף באופן פעיל. ממולץ בחום
הפקת טלויזיה של רפיק חלבי היא סדנה קצת מוזרה. עם כל הכבוד לרפיק (ובאמת יש הרבה מאוד הערכה וכבוד) הוא יותר התעסק במעליליו הפרטיים בעולם התקשורת מאשר לימד באמת את רזי ההפקה בטלויזיה. אין יותר מדי תרגילים להגשה אבל קשה לצפות מה יהיה תהיה ההערכה אליהם ומה יהיו הציונים. רפיק הוא מאוד אסוציאטיבי כשהוא מעריך את העבודות ורק בדיעבד חשבתי שהוא לא היה מאוד ברור בהנחיה ובדרישות. היו לו כמה כוונות טובות (כמו לקחת את הכיתה לאולפן חדשות ערוץ 2) אבל הן לא יצאו לפועל. אני יותר נמשכתי במהלך התואר לתחום הטלויזיוני אבל אם אני צריכה להכריע בין סדנת הרדיו לבין הפקת טלויזיה אני ממליצה על סדנת הרדיו.

למעלה