המממ.........

TwelveEyes

New member
../images/Emo46.gif

לא אמרתי ש*את* חושבת ככה! התפלאתי שלפי מה שאת אומרת, אנשים *אחרים* חושבים ככה! איזה כיף זה כשלוקחים דברים שאני אומרת ומעוותים אותם לגמרי

sarah

New member
../images/Emo77.gif חן!../images/Emo24.gif

היי כאן אורה, שרה לצידי..
שרה:*נחנקת בהנאה* אני מאמינה כי לא רק את שרה את מכירה כאן
ויש פה מספיק פורמיסטים מה"פ
... אנחנו משתלטים על הפורום הזה..
מוהאאהאהא

Blackice

New member
חחחח *משתנק* ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
בסוף יתגלה שאין נפש חיה בפורום ה"פ חוץ ממיג´ן שהיא סטרייטית... אה.. רגע.. *קורא את מה שכתבתי שוב* טוב לא משנה
אז קבלי הרבה
ו
על האומץ וה
...
ארז. שנה הבאה - פורום ה"פ לסרטים, פורום ה"פ לספרים, ופורום ה"פ לגאים

sarah

New member
../images/Emo6.gif

(מבריזה קצת מבי"ס כדי לתרגל את ה´תרגיל´ בהתעמלות
)) |מאוהבת| *מאוהבת* נחשו את מי ראיתי היום...) אכן... וגם ניתן לפקפק במייג´ן. :|-D ז"א הלסבית בגוף גבר הומו שלנו
וחן-- את באמת הפתעת, כותבת הפאנפיקים הכל כך אממ... סטרייטים בטירוף האלה
היה גאה
באעבה, שרה

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

גם אלה שטוענים שהם סטרייטים, כמו שגיליתי לפני יומיים בשיחת מסן מאוד.. *מעניינת* O_O

אמרו על זה משהו במפגש ../images/Emo6.gif

במפגש של ה"פ, איזה מישהו אמר משהו שגרם לי להשתנק+להחנק+להתשעל מצחוק... מישהו אמר: "שמתם לב שכל הפורום זה רק בנות? ואלה שהם בנים אז הם.. אה..." מהבנים הפעילים בפורום שלנו יש את חן, מייג´, פורג´, אופיר, צחי, ארז, אורן וגיא. אז אני חושבת שמכולם, חן וגיא הם היחידים שממש דומים לבנים רגילים שאני מכירה..(כמובן בתוספת אי-שפיות אופיינית לפורום
) כל השאר, בערך 85% מהפורום = בנות! וגם הן לא משהו סטרייטיות... גער

sarah

New member
חן?! בן נורמלי?! ../images/Emo34.gif

come agan? (כן כן כן טעויות לא אכפת לי כבר)

Blackice

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

חן? סטרייט? אנחנו מדברים על פורג´ כן?
ארז

Blackice

New member
אה.. והבהרה:

אני לא טוען שפורג´ הומו. אני לא חושב שהוא.. לפחות, כך הרדאר שלי טוען... אבל הוא לא סטרייט... הוא משו אחר
לא סטרייט ולא האג לובש ככה סרט גאווה..
ארז

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהבהרה בקשר לאותו סרט מחשיד

על רארשו של פורג´ וגם על למה אני בבית
השעה: 23:42 בדיוק אני מכוונת שעון מעורר לשש וחצי בבוקר והולכת לישון 9:42 אני מתעוררת ומגלה ששכחתי להפעיל את השעון המעורר כך שהוא יצלצל בעע... אותו סרט של
שהיה על ראשו הונח שם על יידי
מישהו השאיר אותו לבד על ספתה של לירון בסלון בודד, וחשבתי לעצמי הממ.. אסור להשאיר אותו ככה לבד... אז הלכתי וראיתי את פורג´ הקרובן שעוד ש לא לבש את הסרט, הנחתי אוות על הראש שלו..
הוא הפך אותו כמה פעמים.. ואז סיגל באה ואמרה שהוא לובש אותו הפוך

sarah

New member
רוצים לקרוא את הניתוח המעמיק

שאורה ואני כתבנו ביום שבת בצהריים ^_^ הניתוח יגיע בקרוב בתוך קובץ אקסל/וורד והוא ממש ממש מרתק ^_^ ^_^ באעבה, שרה נ.ב. 1)חולה 2)בקרוב יהיה לי עוד מחשב
) יששש... לפ-טופ כך שאוכל אני מקווה לגלוש במיטה (עם חוט הארכה מתאים?) וצורב ^_^ וזה בגלל שאמא שלי סוף סוף נראית כאילו היא *ממש* תקנה מחשב (היא כבר מתכוונת לקנות אחד כבר חודשיים
) ושאלה אותי מה אני רוצה שיהיה בו... אממ... עוד המלצות? ^_^ *שמחה*
באעבה, שרה

../images/Emo99.gif

אורה, תגידי, את פנויה?
תרצי להיות חלק מצי הנשים שלי הכולל את קסם (היא מכריחה אותי
) ענבל, לירון, מאיה ואולי שכחתי לקח לי שנה להבין מה זה "ספתה" חשבתי שזה סבתא, ולא הבנתי מי יניח סרט גאווה על סבתא?
XD וכן, אין לי מושג בבגדים, אני באמת קלולס בענין ושונא אותם, מאוודדדד שונא אותם.

sarah

New member
ואיתי אתה לא רוצה להתחתן? ../images/Emo10.gif ../images/Emo23.gif

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo99.gif פורג´וש../images/Emo13.gif

אתה יודע שאתה תמיד תהיה אהובי
עם אהוביי אני לא מתחתנת
אבל אהוביי אצלי באים לפניי הנשים שלי, זאת אומרת חוץ מאישתי הראשונה שלא יודעת על כל 15 הנשים האחרות שלי שעם כולן התחתנתי בסתר באיזה מפגש מוזר של ה"פ
כמובן שאני אנילח סרט
על הראש שלך אבל סיגל תדאג להזכיר לך כמכה שהצבעים הבוהקים בסדר הזה מתאמים לך

למעלה