המממ.........

הסרט על ראשו היה להשגת צומי!../images/Emo34.gif

הוא כל הזמן סידר אותו ממש בתוך העיניים של אנשים אחרים... וגם הוא עשה איתו שטויות. לדוגמה, הוא הניח אותו בצורה מוזרה כזאת... כמו שאנשים שנכנסים לבי"כ או לכותל המערבי או משהו, ואין להם כיפה אז הם לוקחים ממחטה מקופלת ל-1/4 ומניחים על הראש? אז ככה הוא עשה עם זה..! ועוד כל מיני דברים וכל שניה הפך בכוונה עם האדום למטה או עם התפר כלפי חוץ ובאתי וסידרתי לו... (רר דברים כאלה משגעים אותי!
) זהו. פורג´ אינו חד-מיני, אם תשאלו אותי.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif נימוק משכנע../images/Emo45.gif

אם כי אני חשדתי כך בהתחלה, ו.. אממ זהו

Gizmo14

New member
לא מכריחה אותך../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

ואני לא חלק מצי הנשים שלך
זהו, עצבנת אותי סופית
לך לך לענבל, לירון ומאיה... שיהיה ברור: אני לא מאוהבת בפורג´, עד כמה שידוע לי הוא לא מאוהב בי, כרגע *שיעול* אני אפילו לא בטוחה שאני רוצה איזשהו קשר איתו
אוקיי
(הבהרה זו נכתבה לממציאות התיאוריה, אורה וסיגל, שמאחר ולא כתבתן לי אותה אצטרך לנחש לבד מה היה כתוב בה, וזה לא כ"כ קשה)

Gizmo14

New member
למה כעסתי כל כך../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

פחחחח... כאילו- אני מבינה למה כעסתי על פורג´, אבל למה כעסתי בכלליות
כנראה שאני באמת לפני "התקופה הזאת של החודש" (מושפעת מסליירס..
) וול- צודקת, אני לא. עכשיו תשכנעי בזה אותו ואת כל שאר האנשים שהיו אצל לירון...

LuNaTiC

New member
לחן, חן, שרה וכולם!!! (אה, וסיגל)

חן, הבת - היי לך
סיגל - חחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי. "פוגשים את ה"פ לא בה"פ"
פורג´י - זוכר, זוכר את התקופה שהייתי היחידה שלך?
*נזכרת במשהו מההההה זה ישן, שרק הזיכרון המתוכנת למצב פורג´ שלי יכול לזכור* שרה - מותקיה שלי, אני חושבת ששכחת אותי ברשימה...
משקפיים - יש. מיניות מוזרה - יש. יש בי חלק ששייך לבי. וביי ביי

היי היי!!!

קצת קרדיט! אני אמרתי את זה! בעזרת מאיה ספרתי, יש 12 בנים בפורום, אני יכול לומר ש... אמממ.... בהחלט יש הרבה יותר בנות מבנים אצלנו בפורום
XDXDXDXDXD חוצמזה רציתי להגיד שהשרשור הזה קורע
אני קורא אותו בפעם המאה ונחנק מצחוק כל פעם מחדש וכן, דיוויד בואי מלך

Gizmo14

New member
לא חכם.... למה אתה כועס../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

לא הבנת שההודעה הזאת אומרת שאתה הסטרייט היחיד בה"פ
או שאולי על זה אתה כועס בכלל

Meijen Shaggy

New member
על זה, ועל כל מה שנאמר עליי../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif

אני משוכנע שאף אחד פה לא יהיה שמח לגלות שאומרים עליו שהוא "נפש של לסבית בגוף של הומו" מאחורי הגב.
הגעתי לשרשור הזה לגמרי במקרה, ופתאום אני מגלה שכלאה דברים נכתבים עליי, זה בכלל לא נעים. בהתחלה ממש כעסתי, עכשיו אני סתם פגוע. דרך אגב, קסם, אם לא שמת לב, ארז כתב ש"מייג´ן היא סטרייטית"; והטעות שלו לא הייתה במקרה. זהו. עכשיו נשארתי עם הרגשה חרא.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifושוב...

אי הבנה קצרה.. הוא כתב נפש פרט למייג´ן שהיא סטרייטית, כלומר נפש=נקבה הוא לאיחס אותך לבת, אלא לנפש, כמו שאפשר ליחס כל אחד.. מאוד מצטערת על הקטעים האחרים.....

sarah

New member
מייג´ן ../images/Emo24.gif ../images/Emo10.gif

אתה צודק, זה לא בסדר בכלל. חשבתי דווקא שזה ישעשע אותך--- אחרי הכל זה כינויי גנאי לסטרייט o_0 ההתייחסות אלייך כאל אישה נובעת מדברים שהייתי מחשיבה כחיוביים
1)שאתה כל הזמן מוקף בבנות
2)שאתה מסתדר עם בנות מצויין
3)שהתנהגותך הרהיטית וכו´ איכשהו אינה מתנגשת עם היותך זכר ^_^ ז"א, איכשהו למרות היותך בן |סטרייט| יש לך נוכחות נשית מה שגורמת לבנות להרגיש בנוח כאשר הן מרהטות אותך וכו´.
סעיף 3) בדר"כ מתייחס להומואים ומפני היותך לא הומוסקסואל מה קורה פה לעזזל? הרי מצד אחד את סטרייט ומצד שני אתה רהיט מצויין ^_^ כך שהפשרה תהיה- אישה לסבית בגוף של גבר הומו ^_^ שזה לא מדוייק אך קרוב מאוד כדי להגדיר את מה שהרגשנו שהיא המיניות היוצאת דופן שלך. (וזה טוב ^_^) מקווה שתגלה הבנה, שרה

sarah

New member
אמממ

הרגשתי שבכל זאת התגובה שלי מאוד רגישה אז כתוספת: סליחה

Gizmo14

New member
חן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

מזל טוב
בתור אחת שחושבת שאין שום מקום להתבייש ותמיד צריך להגיד מי\מה אתה ולהיות אמיתי, בעיקר עם עצמך... אני אגיד לך את דעתי בקשר לאאוטינג (לא יודעת אם זה מעניין אותך): אני חושבת שכל עוד את אמיתית עם עצמך, את מודה בעובדה שיכול להיות שאת ביסקסואלית (או משהו..
) ואת לא "נגעלת" מעצמך בגלל זה- אין טעם לאאוטינג. מי שיגלה לבד, יגלה לבד. מי שישאל אותך- תגידי לו שכן. וזהו. אני לא חושבת שזה כל כך חכם לגלות להורים, לא חושבת שאני הייתי מגלה, או לחברות\חברים\ידידים\יצורים שאומרים לך שלום מדי פעם וכו´. אממממ... זהו פחות או יותר...

Gizmo14

New member
עכשיו אני....../images/Emo28.gif

מצטערת על הניצלוש חן אבל מאחר ואת מה"פ ולא מצאתי לנכון לפתוח הודעה חדשה אני פשוט אכתוב את זה כאן...
כבר... שלושה אנשים (
) טוב לפחות שניים אמרו לי- כנסי לפורום גאווה צעירה
אמרתי- מה יש לי לחפש שם
אני סטרייטית לגמרי... אמרו לי- בכל זאת, יש שם הרבה מהפורום (הבהרה: אני מפורום ה"פ) וכדאי לך, זה נחמד. אז הנה אני נכנסת. פעם אחרונה, זה בטוח. למה נכנסתי
כדי לגלות ש: ארז חושב שאני לסבית\דו. חן חושב שאני חלק מ"צי הנשים שלו". אין לי אפילו כוח לכתוב מה עוד לא אהבתי כאן. אז נכון, אולי אני ככה בגלל שזו התקופה הזו של החודש ואולי אני בעצם כן אכנס לכאן שוב אבל...אני בספק. עוד הערה קטנה לגבי הפורום הזה: היו צריכים לקרוא לו "פורום ה"פ- הרחבה". כמו שכולם ציינו- המון מה"פ נמצאים כאן ואני בכלל לא מופתעת. כי ה"פ זה לא (כמו שאמרו כאן) חבורה של חנונים (בגלל שהם קראו את הספרים וכו´) אלא יותר, כמו שאני רואה את זה, אנשים נחמדים וחמים שאוהבים אנשים ואוהבים מפגשים ואוהבים קהילה ואוהבים חברה... וסביר להניח שאנשים כאלה יקבלו אליהם יותר בקלות חברים יוצאי דופן (לא רק גאים אלא גם... לא שפויים... או סתם מגעילים כמוני).

LeeCooper69

New member
אהבתי את החתימה....

למרות שהיא דיי מפגרת, היא הזכירה לי בנוסטלגיה את ההצגה של "מלך האריות" בה הייתי סימבה. אה, כן, ואת היפה והחיה. אני הייתי היפה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מה בדיוק הולך כאן?

ולמה יש לי הרגשה שתכף כל פורום ה"פ יעבור לכאן בלי כל קשר לכלום? זה מין שרשרת מוזרה כזאת... אני לא מצליחה לחשוב בהיגיון, בקושי( זה מה שקורה כשמשארים את ההיגיון שלך בנס ציונה
) הממ.. יותר מדיי ילדים בניי ארבע שקופצים עליי וזורקים כריות היום לי הערב..

למעלה