המממ.........

Vilia©

New member
ממש גועל נפש!

(הודעה זו נכתבת על ידיי אבל כולל גם את דעתה של טליה. היא נכתבה, לא מתוך כעס, כי אם מתוך פליאה, אכזבה ועלבון) כל השרשור הזה הוא גועל נפש אחד גדול! אנחנו מתביישות בכם על מה שכתבתם ועל הצורה המגעילה שעשיתם את זה! כתבתם בפורום, לפני אנשים רבים שלא מכירים את האנשים בפורום ה"פ, דברים מעליבים ופוגעים עד מאוד, ריכלתם על האנשים מהפורום ועוד העברתם עליהם ביקורת אם אתם חושבים שיש להם נטיות מיניות או לא! בנוסף, פגעתם קשות בהם (לדוגמא: מייג´ן) ואנו חושבות שמגיעה להם התנצלות גדולה על כל השרשור המכוער הזה! אני (טלי) אישית, מתביישת בכלל במה שאני רואה ואני פשוט המומה מההודעות כאן! אני מתפלאת כאן על כמה וכמה אנשים שלךא ציפיתי מהם לרדת לרמה כה נמוכה! גם אני וגם טליה אף פעם לא חשבנו שתגיעו למצב כזה של פגיעה באדם! פגעתם במייג´ן ופגעתם גם בנו בצורה שככה העברתם ביקורות על חברי הפורום ה"פ.... אתם לא חושבים שאנשים אחרים שיקראו את זה, כאשר הם יפגשו את אותו אגם שדיברתם עליו בפורום אחר הם יצחקו עליו או ידברו עליו בצורה זו או אחרת? אתם לא חושבים, שגם אם אותו אדם יש לו נטייה מינית ולא מספר את זה אז יש לו סיבה כל שהיא? ואיזו זכות יש לכם להגיד שכולם בפורום ה"פ הם הומואים ולסביות? מאיפה יש לכם את המידע הזה? למה להכליל בכלל? אנחנו פשוט היינו בשוק ממה שקראנו פה ואנו מאוכזבות ופגועות עד מאוד מכם... אז מבחינתי (טלי) אני כבר שוקלת לעזוב את הפורום ה"פ בגלל המקרה הזה... תחשבו טוב טוב על מה שעשיתם כי זה פשוט היה הדבר הכי גועלי שקראתי עד היום שעשיתם!
שלכם (או שכבר לא כל כך), טלי וטליה

sarah

New member
:-O

השרשור הזה היה ערימה של הומור מוחלט. המחשבה שפורום ה"פ הוא ממש
הוא ביטוי מחשבה הומוריסטית לגמרי- מדוע להיפגע? אם ההתייחסות פה היא לרשימה שלי הרי היא גם *הומוריסטית* לגמרי ומה יש כבר לפגוע? -האם בן אדם לובש משקפיים? -האם הוא גאה בזה? -האם הוא מחונן? -האם הוא
(נכתב רק כאשר הפריט *משתתף* בפורום זה ומודה בנטיות אלה- וממש אין מה להתבייש בזה) -ההגדרה כ´בעל מיניות מוזרה´ יכולה אומנם לפגוע אך היא הומוריסטית לגמריץ למשל: כשכתבתי על לירון כבעלת מיניות מוזרה התכוונה (ההומוריסטית) הייתה לחיבתה לבישוננים
(הו בישוננים) וכשכתבתי על אתי התייחסתי לחיבתה לאוסמא בן-לאדןO_ם אני חושבת שלקחן את כל הכתוב פה ברצינות לא מתאימה ולא הגיונית. נא לגלות סלחנות

S.Riddle

New member
תגובת הקסם../images/Emo28.gif

טלי וטליה, אני לגמרי מסכימה איתכן. הייתי מוסיפה עוד אבל אין מה להוסיף, כתבתן הודעה מצויינת מנוסחת בצורה מצויינת. אני חושבת שיש להדגיש את הקטע של ההתנצלות. מהיכרות עם האנשים שכתבו את השרשור אני יודעת ששכולם ינסו לתרץ את זה שהכל היה בצחוק, אבל באמת חבר´ה, עזבו תירוצים, פגעתם ועכשיו הזמן לבקש סליחה (אני ממש לא מתכוונת סליחה ממני, אלא סליחה מהאנשים האחרים). תגובת הלירון: טוב, חבר´ה, תראו... כל השרשור הזה החל מנערה חביבה ומאוד נחמדה, שלי אישית יצא לפגוש מספר פעמים- שבסך הכל אמרה שהיא מתחבטת בשאלת הזהות המינית שלה. המקום שאליו התפתח השרשור הזה הוא מאוד מרושע ולא במקום, ואני חושבת שאתם באמת פגעתם פה בהרבה אנשים, ושכדאי שכולם יתנצלו. שרה, לגבי שאלת הזהות המינית שלי- אני כבר מזמן הבהרתי שאני ביש-סקסואלית
(aka בישונן סקסואלית- נמשכת לבישוננים בלבד- ע"ע ג´סטין, יוקי וכו´). ובחזרה לנושא הראשי: השרשור שהלך פה באמת העציב אותי. אני לא מעוצבנת (וזה טוב בשבילכם), ולא כועסת, אבל אני מרגישה מאוד עצובה ופגועה, כי אני כבר לא יכולה לדעת מה אנשים פה לוחשים על מאחורי הגב. אז אני חושבת שכל אחד פה צריך לעשות לעצמו את חשבון הנפש, ולראות שלא הכל זה שחור ולבן. והתנצלות לא תהרוג אתכם מידי פעם. ותחשבו על זה
-טוֹפוּ- נ.ב. פורג´י- אני חלק מהמה שלך
זהו זה. אתה ישן על הספה היום

אבל, את בלי קשר לזה

אף פעם לא יכולה לדעת מה לוחשים עליך מאחורי הגב. כי זה מאחורי הגב. אני לא חושבת שמה שנרשם כאן היה רכילות. זה פורום פתוח לציבור, והוא אפילו בולט ונמצא באשכול צעירים. אם היינו רוצים לרכל עלייכם, היינו עושים את זה בצורה אישית יותר שבה לא תוכלו לקרוא את כל זה. את לא חושבת? לכן אני כן חושבת שמותר "לתרץ" שזה היה בצחוק, כי זה באמת היה כזה. לא אמרנו דברים ברצינות, לכן לקחנו בחשבון שהאנשים המדוברים יקראו את השרשור הזה, ובהנחה שהם יקחו את זה ברוח טובה ולא ישתוללו והפכו את זה למה שזה לא. זה לא מרושע. רשעות היא לעשות משהו רע ומגעיל בכוונה נגד מישהו, וכאן זו סתם היתה שיחה ברוח ההומור. לא עשינו *כלום* מרושע נגדכם או נגד אף אחד. ייתכן שעשינו טעות. לא, אני מתקנת את עצמי: עשינו טעות. אבל עכשיו לאחר שהבנו שנפגעתם מכך שציינו את שמכם שלא בלשון נוכח, נדע לא לעשות זה להבא.
כמו כן הריני מתנצלת בפני כל אלה שהוזכרו ברשימת שרה וכל אחד אחר שחש פגוע. באמת. וכאן אני באמת אומרת את זה מכל הלב, הפגיעה בכם לא היתה הכוונה. אני אמנם אמרתי שנעלבתם שלא בצדק, אך אם הדברים שנרשמו היו מה שהניע אתכם בדרך כלשהי לעבר עלבון - הרי שמגיעה לכם התנצלות על עגמת הנפש מאלו שכתבו אותם. אז סליחה. ואני מצטערת על הניסוח הקריר והציני של כל מה שכתבתי כאן, אני פשוט קצת מרירה ועצבנית בגלל איך שמהרתם להאשים אותנו במגעילות ורכילות - ואת זאת לצערי לא אוכל להסתיר. עם כמה שבהודעה הזאת אני אמורה להיות נחמדה כזאת ומתנצלת. אנא נסו להבין ללבי. ההתנצלות בפסקה האחרונה נרשמה בצורה קרירה ורטנונית, אבל כוונותיה אמיתיות... באמת.

S.Riddle

New member
אז זה שאני לא יודעת מה לוחשים עלי..

עושה את זה צודק? תסלחי לי, אבל אני חייבת לחלוק עליך בנושא הזה. עצם זה שקם בכלל שרשור כזה, רק מראה שאנשים כאן לא ממש יכולים לשמור דברים אישיים שאנשים אנשים סיפרו להם לעצמם. אני עוברת על כל מה שדיברתי עליו עם אנשים פה בשנה האחרונה, ואני כבר יכולה לחשוב על כמה דברים אישיים שחלקתי עם חברות שלי. ואני ממש מתחילה לחוש לא בנוח לדעת שכעת מן הסתם חצי פורום כבר יודע עליהם... וזה ממש לא נעים ואף מלחיץ. אני באמת שמחה לדעת, סיגל, שאם בא לך לרכל עלי תעשי את זה מאחורי גבי ולא תגידי לי על זה. רב תודות. וזה שאת מודה שעשית טעות, זה כבר מה שגורם לי לכבד אותך- אבל אני חושבת שמטעויות כאלה צריך רק ללמוד. ללמוד לכבד פרטיות של אנשים, ואם את יודעת שלא ממש נוח להם עם כל הכל ה´צחוקים´ האלה, אז כדאי פשוט לפרוש בשיא ולכבד את הפרטיות שלהם. ואף אחד לא האשים אתכם במגעילות. זאת מילה קשה מאוד, ואני חושבת שאפילו טלי´לוש לא התכוונה לשום דבר רע, אלא היא ממש נפגעה ורצתה להביע את חוסר שביעות הרצון שלה מהמצב, ואת כמה שהיא נפגעה מכל העניין. לילה טוב לכולם
-טוֹפוּ-

לא אמרתי שזה צודק.

פשוט שאנשים לפעמים מדברים על מישהו בגוף נסתר, סתם כך. לפעמים דברים רעים, לפעמים טובים, לפעמים דברים שנראים להם טובים אך לאותו אדם אחר לא, לפעמים דברים סתם, לפעמים דברים בסגנון "היום בשעה תשע אפגש עם אברהם." אני לא אמרתי שזה צודק, ואף אמרתי שם בצורה *ברורה מאוד* שאני יודעת עכשיו לא לעשות זאת להבא. כשמישהו מספר לי משהו ואני מרגישה שזה אישי נורא, ובעיקר אם הוא מסביר לי שזה אישי נורא, אני יודעת אח"כ לא ללכת ולהפיץ את זה. דברים כמו חיבה לבישוננים (רק דוגמה) שכבר פורסמו פה בפורום, לא נראים אישיים במיוחד משום שהם כבר מפורסמים בפורום הזה. לכן אדע שאין בעיה עם להזכיר את העניין, בפורום הזה. אם בא לי לרכל עלייך אני אכן אעשה זאת מאחורי גבך.
מה שאומר שאם כל מה שאי פעם אמרתי עלייך (שהוא לא בסגנון "היום בשעה תשע אפגש עם לירון") היה בפורום פתוח ובציבור, לעינייך, זה אומר שמעולם לא ריכלתי עלייך. אני לא מבינה מדוע המחשבה שמעולם לא ריכלתי עלייך אמורה לגרום לך או לי לחוש רע. הזכרתי כבר בהודעה זו שאני עושה כמיטב יכולתי לכבד פרטיות של אנשים. בהודעה שאליה הגבת רשמתי גם שכעת למדתי כי הדברים שנכתבו נחשבו בעינייך פגיעה בפרטיות. כעת אני יודעת מפני מה עוד עליי להשמר. קודם לא ידעתי זאת. כל מה שלמדתי מהמקרה הזה, הוא שדיבור שכזה עליכם ספציפית, פוגע בכם. "ואם את יודעת שלא ממש נוח להם עם כל הכל ה´צחוקים´ האלה, אז כדאי פשוט לפרוש בשיא ולכבד את הפרטיות שלהם" פרטיות תמיד השתדלתי ואשתדל לכבד, ומאנשים אחרים למדתי שאין הם נפגעים מדברים כאלה. זה לא הוגן שאת אומרת את זה כאילו מאז ומתמיד ידעתי שזה פוגע בך אך בכל זאת התעקשתי לרשום זאת. המילים האלה גורמות לי להרגיש כמו איזו חתיכת טינופת שלא שמה על הרגשות של הזולת, וזה לא מגיע לי..

sarah

New member
../images/Emo4.gif התנצלות

אני מניחה שהנסיבות לא הכי נוחות עכשיו ואני מרגישה דיי מין ´מודה באשמה´ כזאת כשאני מתנצלת. אבל באמת זה דורש התנצלות *מרגישה מגעיל בכל כל ההטפות (המובנות) שחטפתי*
מעומק ליבי זה הלך רחוק מדיי וזה לא היה בסדר
, ואיך לי עוד להוסיף לכך. (אוה, כן, שגיליתי שהרבה יותר אנשים עוקבים אחרי הפורום ממה שחשבתי O_0
) אני מתארת לעצמי שבפעם הבאה שאראה את מייג´ן לא אדע מה לעשות עם עצמי
כנ"ל טלי, טליה, לירון, קסם. :-Z טוב, לפחות עכשיו אני יודעת בבטחון מלא שכולם שונאים אותי ושיש להם אפילו סיבות ממש טובות. :-Z שרה

sarah

New member
הבהרה

1-ההתנצלות שלי נוגעת להערת שלי בעניין מייג´ן בלבד, 2) על הרשימה אין לי מה להתנצל (פרט לעניינין בסעיף 1))כאשר היא כלל אך ורק 1)עובדות ידועות לכל 2 )הערות שאם לא נלקחו בהומור אין מה להאשים אותי -´ללירון יש מיניות מוזרה ´הו כמה שהיא נפגעה מזה הא?!
הרי זה נורא מרושע לכתוב על לירון שהיא חובבת בישוננים, הממ? אין מה להתלונן. באמת. הרשימה בבירור נכתבה בכוונה הומוריסטית וכל פירוש פוגע שלה הוא כל-כך מוציא את הכתוב בו מההקשר שלו שאין מה להתייחס בכלל לדעתי.

S.Riddle

New member
אף אחד כאן לא שונא אותך, שרה...

אני אפילו לא כועסת עליך... מה שקרה פה היה בצורה ברורה ביותר לא שרשור מזהיר במיוחד. ונכון, נאמרו פה מספר דברים שמאוד הרגיזו אותי, אבל אני בהחלט לא מאשימה אותך בזה. אני לא מאשימה אף אחד. אני רק אומרת, תכתבו, תהנו, ותכבדו את זכויות הפרט. תשמרו בבטן דברים אישיים שאנשים אחרים סיפרו להם, ותתייחסו בכבוד לכל אחד. מה שאני כן חושבת שאת צריכה לעשות לעומת זאת, שרה, הוא להתנצל בפני מייג´ן. אני חושבת שבמקומו גם מאוד הייתי נפגעת. I still love you, you know!
-טוֹפוּ-

Vilia©

New member
פשוט גועל נפש!!!../images/Emo10.gif

(הודעה זו נכתבת על ידיי אבל כולל גם את דעתה של טליה. היא נכתבה, לא מתוך כעס, כי אם מתוך פליאה, אכזבה ועלבון) כל השרשור הזה הוא גועל נפש אחד גדול! אנחנו מתביישות בכם על מה שכתבתם ועל הצורה המגעילה שעשיתם את זה! כתבתם בפורום, לפני אנשים רבים שלא מכירים את האנשים בפורום ה"פ, דברים מעליבים ופוגעים עד מאוד, ריכלתם על האנשים מהפורום ועוד העברתם עליהם ביקורת אם אתם חושבים שיש להם נטיות מיניות או לא! בנוסף, פגעתם קשות בהם (לדוגמא: מייג´ן) ואנו חושבות שמגיעה להם התנצלות גדולה על כל השרשור המכוער הזה! אני (טלי) אישית, מתביישת בכלל במה שאני רואה ואני פשוט המומה מההודעות כאן! אני מתפלאת כאן על כמה וכמה אנשים שלךא ציפיתי מהם לרדת לרמה כה נמוכה! גם אני וגם טליה אף פעם לא חשבנו שתגיעו למצב כזה של פגיעה באדם! פגעתם במייג´ן ופגעתם גם בנו בצורה שככה העברתם ביקורות על חברי הפורום ה"פ.... אתם לא חושבים שאנשים אחרים שיקראו את זה, כאשר הם יפגשו את אותו אגם שדיברתם עליו בפורום אחר הם יצחקו עליו או ידברו עליו בצורה זו או אחרת? אתם לא חושבים, שגם אם אותו אדם יש לו נטייה מינית ולא מספר את זה אז יש לו סיבה כל שהיא? ואיזו זכות יש לכם להגיד שכולם בפורום ה"פ הם הומואים ולסביות? מאיפה יש לכם את המידע הזה? למה להכליל בכלל? אנחנו פשוט היינו בשוק ממה שקראנו פה ואנו מאוכזבות ופגועות עד מאוד מכם... אז מבחינתי (טלי) אני כבר שוקלת לעזוב את הפורום ה"פ בגלל המקרה הזה... תחשבו טוב טוב על מה שעשיתם כי זה פשוט היה הדבר הכי גועלי שקראתי עד היום שעשיתם!
שלכם (או שכבר לא כל כך), טלי וטליה

מלאכית16

New member
*שיעול טאקט שיעול* ../images/Emo110.gif

אני רק אחזיר אתכם לדיון מעמיק שנכתב בפורום ה"פ על טאקט וכו´...... העובדה שברית אמרה את זה מול הפרצוף שלנו ואתם אמרתם את זה מאחורי הגב שלנו לא הופכת את זה לפחות חוסר טאקט ממה שברית עשתה...... מדהים איך הרכילות סוחפת אנשים......

למעלה