תגובת הקסם../images/Emo28.gif
טלי וטליה, אני לגמרי מסכימה איתכן. הייתי מוסיפה עוד אבל אין מה להוסיף, כתבתן הודעה מצויינת מנוסחת בצורה מצויינת. אני חושבת שיש להדגיש את הקטע של ההתנצלות. מהיכרות עם האנשים שכתבו את השרשור אני יודעת ששכולם ינסו לתרץ את זה שהכל היה בצחוק, אבל באמת חבר´ה, עזבו תירוצים, פגעתם ועכשיו הזמן לבקש סליחה (אני ממש לא מתכוונת סליחה ממני, אלא סליחה מהאנשים האחרים). תגובת הלירון: טוב, חבר´ה, תראו... כל השרשור הזה החל מנערה חביבה ומאוד נחמדה, שלי אישית יצא לפגוש מספר פעמים- שבסך הכל אמרה שהיא מתחבטת בשאלת הזהות המינית שלה. המקום שאליו התפתח השרשור הזה הוא מאוד מרושע ולא במקום, ואני חושבת שאתם באמת פגעתם פה בהרבה אנשים, ושכדאי שכולם יתנצלו. שרה, לגבי שאלת הזהות המינית שלי- אני כבר מזמן הבהרתי שאני ביש-סקסואלית
(aka בישונן סקסואלית- נמשכת לבישוננים בלבד- ע"ע ג´סטין, יוקי וכו´). ובחזרה לנושא הראשי: השרשור שהלך פה באמת העציב אותי. אני לא מעוצבנת (וזה טוב בשבילכם), ולא כועסת, אבל אני מרגישה מאוד עצובה ופגועה, כי אני כבר לא יכולה לדעת מה אנשים פה לוחשים על מאחורי הגב. אז אני חושבת שכל אחד פה צריך לעשות לעצמו את חשבון הנפש, ולראות שלא הכל זה שחור ולבן. והתנצלות לא תהרוג אתכם מידי פעם. ותחשבו על זה
-טוֹפוּ- נ.ב. פורג´י- אני חלק מה
מה שלך
זהו זה. אתה ישן על הספה היום