הממ, היי.^_^

The Mad Hatter

New member
למרות סלידתי מאנימה,

זה יכול להיות סרט אנימה (או מאנגה? אני מצטערת על בורותי בנושא. כפי שניתן להסיק מהכותרת, אני לא ממש מחבבת את הסגנון...*בורחת*) די נחמד. העניין הוא, שאם זה אכן יהיה סרט אנימה, יהיו הרבה קטעי סלאש של אזירפאל/קורלי, אני מניחה. לא? למרות שזה יכול להיות משעשע. :)

Death of Rats

New member
לא בכל אנימה יש סלאש...

אם את מכירה אנימה רק דרך לירון אז סביר להניח שכן
אבל באמת שלא, ברוב האנימות דווקא אין. לדעתי בשורוטו יהיה מצוין בתור אנימה (הז'אנר האהוב עלי ^____^).

ויימס

New member
../images/Emo12.gif מה זה סלאש..?

ולמה יש לי הרגשה מאיימת שאני לא באמת רוצה לדעת??

Death of Rats

New member
סלאש:

מושג מעולם הפאנפיקים שבו העלילה נסובה(?) סביב זיווג של שתי דמויות מאותו מין. יש ז'אנר באנימה שנקרא שונן-איי (וגם יאוי, שזה הקיצוני יותר שמשלב גם סקס וכו') והוא עוסק במערכות יחסים הומוסקסואליות. יש גם שווג'ו איי, שזה עם שתי בנות, אבל זה פחות נפוץ לדעתי. לא אוהבת את שניהם באופן מיוחד, בכל אופן. היידה חוסר שיפים מוחלט!

Athaclena

New member
רק רגע, נזכרתי במשהו

טרי כותב ספציפית שאזירפאל לא הומוסקסואל! זה כתוב שחור על גבי לבן בבשורות טובות! והנה חידה (זה נורא אופנתי כרגע): איפה זה כתוב? באיזה הקשר?

The Mad Hatter

New member
אני יודעת...P:

כשמשווים אותו לעץ מלא קופים על אקסטזי ואז אומרים שמלאכים הם א-מיניים אלא אם כן באמת יש להם חשק להתאמץ, או משהו כזה. לא? אבל אני לא חושבת שלכל המופרעים מfanfiction.net שכתבו מעל ל-200 פאנפיקים על בשורות טובות כאשר יותר מ-90 אחוזים מהם הם סלאשים זה באמת מפריע. קרולי ואזירפאל פשוט די מתאימים, אני מניחה. כשחושבים על זה.

Moondust

New member
הם מושלמים ביחד ../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

אה, ואם בא לו לעשות את המאמץ? חשבתם על זה?

ויימס

New member
מרק ../images/Emo32.gif

שמתי לב לחתימה שלך... הממ..?!
אני מוצאת עצמי מסוקרנת. ספרי לי עליה. מניין באה ולאן היא הולכת?

Moondust

New member
אז ככה.../images/Emo41.gif

זה לקוח מהאתר Dragonlance Underground. לפני בערך שנתיים, כשהספר השלישי של טרילוגית מלחמת הנשמות יצא, פרסמו באתר את הפרק הראשון שלו (הייתי מביאה את הלינק הישיר אבל אני לא מוצאת אותו ואני עייפה) עם כמה תוספות -רייסטלין, לורד סות' ובופו נאלצים לצפות בכל הפרק. תוך כדי קטילת הטקסט על ימין ועל שמאל, כמובן. שמתי בחתימה שלי את הציטוטים שהכי אהבתי. רציתי לשים עוד אחד אבל יש הגבלת תווים :\) והחתימה שלך, מאיפה? היא מצחיקה. D:

Athaclena

New member
החתימה של ויימס היא מwings

הספר האחרון בטרילוגיית הנומים. ויש שם עוד בדיחות טובות (אלא מה?).

ויימס

New member
איזה נחמד זה נשמע!

וכרגע נזכרתי שסות' זה האביר המושחת ההוא. אביר השושנה השחורה (רייבנלופט). שכחתי את זה. וואי, כמה זמן לא קראתי את רומח הדרקון... (5 שנים). איך אהבתי את רייסטלין. וקיטיארה וחלמיש וגדילן (דמעות נוסטלגיה עולות בעיניי). אבל לא את מי נהר וסהר פז, הם מעצבנים! יש מקום בישראל שקוראים לו כפר חלמיש. אני זוכרת שזה שיעשע אותי מאוד כשגיליתי.

Moondust

New member
כפר חלמיש? ../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

איפה זה? ולמה כולם אוהבים את רייסטלין? למה?
הוא תולעת מרושעת, מגעילה ואנוכית והוא מתהנג כמו ילד-מאגניב-מדוכא-בן-14. אבל קיטיארה וגדיל לשלתום!

ויימס

New member
כולם אוהבים את רייסטלין דווקא בגלל

שהוא תולעת מרושעת וכ"ו. אנשים אוהבים דמויות מרושעות. ורגע, קיטיארה לא מרושעת, מגעילה ואנוכית? תמצאי לי את הלינק הישיר, P-leeeease!!! חיפשתי, חיפשתי, ולא מצאתי את זה! (דרך אגב, מי זה בופו?) אבל מצאתי את תמונות ה-S&M של רייסטלין ודלמאר, ועליי להגיד ש
. זה גרם לי לחשוב לעצמי- אולי זה מה שחסר בפורום, תמונות S&M של סתמרוח וזוגפרח...
אין לי מושג איפה זה כפר חלמיש.

Death of Rats

New member
בתור קוראת רומח מתהווה:

אני אוהבת את רייסטלין (כן, בגלל שהוא ציני ומרושע. אני אוהבת אנשים כאלו
), גדילן (כי הוא שולת!!1), חלמיש (כי יש לו בעיות בפרקים
) ו.... אר.... זהו. קיטיארה סתם נראית לי תופסת מעצמה, בינתיים. אני ש-ו-נ-א-ת את סער ("קזבלן"), תניס ("מתלבט 153") ומי-נהר ("
"). כל השאר היכנשהו באמצע...

Athaclena

New member
אוף!!!

זה יותר גרוע מפראצ'ט! לפחות שם אני יכולה לנחש מי זה מי, פה כל השמות שונים... טוב, קראתי רק 3 ספרים ואני כבר לא ממש זוכרת אז אני אעזוב אותכם בשקט.

Moondust

New member
חיפשתי חיפשתי../images/Emo41.gif

ואכן מצאתי!
ונכון, קיטיארה היא מרושעת ואנוכית, זה עובר במשפחה, אבל היא... היא... אוף, תפסת אותי כאן.
בכל מקרה, רייסטלין עדיין תולעת יבבנית.

Moondust

New member
מה זה?!../images/Emo41.gif

לינק מרושע! טוב, תכנסי ל FEATUES וחפשי: Fantasy Science Theatre 3000 - Dragons of a Vanished Moon Sample Chapter

Athaclena

New member
המממ אולי הם מושלמים בתור ידידים

ולא יותר מזה? אני לא יכולה להבדיל בין פוטנציאל-להיות-ידידים לפוטנציאל-להיות-מאהבים... דיברתי פעם עם ידיד שלי ומישהי שעמדה בצד אמרה כמה אנחנו חמודים ביחד... הבעיה שהיה לי חבר. וזה לא היה הידיד הזה... והידיד עדיין לבד. יש מתנדבות אולי? אזור ת"א-ר"ג, איש חמוד חכם משקיען ועם חוש הומור, any takers? סתם
, הוא יהרוג אותי אם אני אעשה לו משהו כזה

למעלה