הממ, היי.^_^

Maladict

New member
לא מבין

רוצים להסביר לי על מה כל הרעש? אז אז יצא שירשור ארוך ביג דייל מה קרה?

ויימס

New member
אני לא רוצה להפחיד אותך, חדש והכל..

אבל אתה מבין, הפורום שלנו, נחמד ככל שיהיה, לא התהדר עד לאחרונה בריבוי הודעות, שירשורים או סימני חיים כל שהם. עד ש-Athaclena הביאה לפה את כל החברים שלה

Maladict

New member
חדשות משמחות../images/Emo16.gif ../images/Emo129.gif

ובכן מאחר ואני הגעתי לפה הולך להיות פה מהפך. מאחר ואני פליט של #עברית בדאל נט אני רגיל לעשות שמח אז התכוננו לבאלגן!!! (נ.ב. נראה לי שגם ההודעה הראשונה שלי בפורום הכללי קיבלה קיפול שרשור)

Maladict

New member
עיצומים

אני בעיצומים עד שאני מקבל בנטלי ומשקפי שמש :)
<--- וגם את זה

Death of Rats

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo11.gif../images/Emo96.gif מספיק טוב?../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

Maladict

New member
בזאת אני מודיע רישמית...

נגמרו העיצומים!!!!!!!! נכון שזה בשורות טובות?

Athaclena

New member
בוא לא נגזים...

אני עדיין רק בן אדם אחד (לפחות בפעם האחרונה שספרתי), והצלחתי לגרור לכאן עוד אחד בנוסף. וזהו. ה-6 הנותרים שניסיתי לכוון לפה ברמיזות דקות (not) לא הגיעו. אלא אם כן הם מתחבאים ממש ממש טוב...

Maladict

New member
טעות

גם אני אישית הגעתי לפה בטעות התלהבתי לי מהפלאפון החדש שלי נכנסתי לפורומים בו ומשם ראיתי את טרי פראצ'ט וכשהגעתי כבר הביתה נכנסתי רציני לפה

Athaclena

New member
הגעת לפה? זה מה שחשוב

לא אכפת לנו איך אלא שאתה כאן (ולא ניתן לך ללכת, מואה הא הא!!) וואלה, מגניב. אותי הפנו לתפוז ומצאתי את הפורום כי חיפשתי פורומים מעניינים.

Athaclena

New member
cool

לי היה משהו דומה - אבא שלי ראה מגזין עם מוות על הכריכה (זה היה על סול מיוזיק) אז הוא הביא לי. נכון חמוד? ודרך אגב הוא לא אוהב את פראצ'ט.

Maladict

New member
מי רוצה ללכת ../images/Emo185.gif../images/Emo35.gif

אני יותר חשבתי על השתלטות עוינת על הפורום
חה חה חה חה *צחוק מרושע ברקע*

Maladict

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo129.gif../images/Emo96.gif../images/Emo85.gif

I Shall do it

למעלה