הממ, היי.^_^

ויימס

New member
אני חושבת שפוטנציאל להיות ידידים

מכיל גם פוטנציאל להיות מאהבים.אבל לא להיפך. כל מעויין הוא מקבילית, לא כל מקבילית היא מעויין.

Athaclena

New member
אני לא הולכת להתווכח איתך על זה

זה לא תחום ההתמחות שלי. ובלי קשר לכלום, מה דעתכם על אהבה בין-גזעית? אמנם גזר אוהב את אנגואה אבל איפהשהו שניהם בני-אדם (לפחות רוב הזמן
). מתי נראה גמד מתאהב בטרול? לאו דוקא את זה בדיוק, אבל בעיקרון? זה נראה לי עניין של זמן...

Maladict

New member
ספרים טובים

כדאי לך לקרוא את איש הקציר או תרועת המוות, ובכלל כל ספר שיש בו את המוות של עולם הדיסק הוא גדול

ויימס

New member
היי, איש שלא היה כאן קודם!

אה, חשבת שתוכל להסתנן בלי שאני אשים לב ותצטרך לעשות את טקס הקבלה, הא..?

Athaclena

New member
את כל כך מסבירת פנים לכל הבאים לפה

זה מפתיע שהם לא בורחים עם הזנב בין הרגליים
את תוקפנית מדי, לא? אנחנו לא רוצים להפחיד את הגוזלים הרכים...

Maladict

New member
מישהו אמר אוכל?

גוזל רך??? איפה?! איפה?! Where is my Dinner good grief im so hungry coffie plz

Athaclena

New member
שונאת קפה

אתה גוזל רך (לפחות בהודעה הראשונה), אמנם עכשיו כבר פחות. לא אכלת ארוחת ערב? גוזל זה לא ארוחה רצינית, קטן מדי. שבת שלום!

Maladict

New member
איפה הם כשצריכים אותם?

שאלה לי אליך? ואיפה הוורלונים והסנטאורים ברשימת החייזרים האהובים אליך? האם זאת אפליה על רקע סדרת טלוויזיה?

Athaclena

New member
לא יודעת...

sorry, ראיתי רק עונה 1 של בבילון 5, ממש לא מספיק כדי להתלהב רצינית מהחייזרים שם. אמנם קוש היה... מוזר מאוד, בוא נגיד. הכי מגניב שם היה דוקא ההוא מהpsi-corps. יום אחד אני אראה את כל הסדרה ויכול להיות שחייזרים מסוימים יתווספו לרשימה בעקבות זאת. כמה מהם זיהית?

Maladict

New member
האנשים הקטנים בירוק

העונה הראשונה בהחלט לא היתה משהו העונות הכי טובות הן 2-3-4 מלחמת הצללים ומלחמת שיחרור כדו"א. בכל מקרה אם אהבת את פסי קורפ אז את חייבת לקרוא את ראשית האפילה ואת יחסים קטלניים: עלייתו של בסטר (שני הספרים מטרילוגיית פסיי קורפס לצערי אין את הספר השלישי בארץ) וזיהיתי את החייזרים ממסע בין כוכבים ונראה לי יש לך גם כמה ממלחמת הכוכבים והמדריך הטרפיסט לגלקסיה

Athaclena

New member
לא ממלחמת הכוכבים

הם לא מגניבים בכלל. כאילו, wookie? או עוד יותר גרוע, ewok? אתה לא רציני... מהמדריך כן, יש 2 או 3. והם לא כל כך מגניבים אבל הספר כן. שאר החייזרים מאוד מגניבים ויש עוד כמה שאני חייבת להוסיף לרשימה אבל לא זוכרת איך קוראים להם

Maladict

New member
אל תשכחי להוסיף...

Buggers וחזרזירים ובל נשכח את ג'יין שגם היא מין ישות חייזרית שכזאת

ויימס

New member
הבאתם אותה ב- ../images/Emo32.gif

(מתחלחלת מעצמי) אני תמיד נבהלת מעצמי כשאני משתמשת בביטויים כאלה.יותר מדי זמן עם החיילים בבסיס, אני משערת. בכל אופן, תיכף אור תבוא להרביץ לכם.

Maladict

New member
התפילה לכל חייל

ברוך אתה המביא לי חפ"שש ביום חמישי:)

Athaclena

New member
הם לא מספיק מגניבים

כדי להכנס לרשימה האקסקלוסיבית שלי (בטון סנובי מתאים) רגע אחד , זו הרשימה שלי! אז אני מחליטה מי נכנס ומי לא!
אני אוהבת את סדרת אנדר, אבל החייזרים שם לא כאלה מיוחדים. הספרים כן, אבל זה לא הרעיון...

The Mad Hatter

New member
האם אני רואה טוב?

זה השרשור המקופל הראשון שלנו, אם איני טועה. רואה, ויימס?ידעתי שנגיע גם לזה בסוף! :)) *גאה בפורום*

למעלה