המשגיח הרוחני רוצה לדבר איתך

nini132

New member
נצלש

סתם/tapuzforum/images/Emo3.gif‏ אני המום כופעם מחדש, איזה אנשים מלוכלכים מנהלים בציפר חרדים... אחרי שאת אחותי לא קיבלו לכיתה א` בגלל אחות שמתלבשת יפה, אמאשלי אמרה לועדת קבלה `ביצפר שמקבלים אליו ע``פ רכילויות, לשה``ר, שקרים והשמצות של שכנים, לכזה מקום לא שולחת את הילדה שלי` ודי לחכימא ברמיזא

גנדרן

New member
ככה זה

ככה זה, המסגרת שלהם בנויה כנראה לחרדים, יש לא מעט מסגרות אחרות בהן לא יתחקרו אותך.... כל מסגרת קובעת לעצמה חוקים, את לא חייבת לשלוח את ילדייך לשם....

בהחלט

לא מובן לי כל ההתכתשיות כאן . יש כל כך הרבה מוסדות פתוחים בלי מגבלות . או שאולי היא באמת מגזימה

אוח. . זה נורא כאוב!

עברתי על בשרי דברים גרועים יותר!! לא קיבלו את ביתי למקום הלימודים שרשמנו אותה ולמה? כל פשעי הוא `שיש לי צורת גוף ואני צריכה לטשטש אותו` ציטוט מדוייק מנציג וועדת ההורים! לטשטש הכוונה ללבוש חולצות מכופתרות מידה 44 כשמידתי היא 36.. ומה אני יעשה שאני גבוהה ורזה? זה לא מרצון אלא עובדה? אולי רוצים שאני יחתוך את כפות רגליי ואז מ1.70 אני ירד ל1.60 ואז אני יהיה פחות בולטת ברחוב. זו הבעיה! הם טענו באוזניי שה` ישמור אני מושכת עיינים של גברים! אז אני הבעייתית? שהגברים יסגרו עיינים ויתנו לי לחיות את חיי בשלום ועוד יותר לחיות עם גופי לשלום.. הציבור החרדי מזמן איבד גבולות!

קבלי את זה כמחמאה ! את כנראה מאוד יפה !

אם לא אף אחד לא היה מקנא :) ונחמד לראות שגם אצל החרדיות יש צרות עין לנשים יפות יותר חשבתי שזה רק בצה"ל

nini132

New member
פעם הרב מוצפי היה בשידור חי ברדיו

התקשר מאזין, התחיל לצעוק `הרב, הפריצות ברחובות נוראה! בנות חרדיות הולכות צמוד, טריקו, ג`ינס ושאר אביזרייהו דע``ז` ענה לו הרב מוצפי ` ומאיפה אתה יודע איך הבנות ברחוב מתלבשות?[/tapuzforum/images/Emo12.gif]` בשידור חי... אין לי הרבה מה להוסיף על דבריו

ומה חושבת יהודייה שמאמינה באותו האיש

הראו בטלוויזיה יהודייה שמאמינה באותו האיש ולמרות זאת היא מפרסמת בגדי ים שאלו אותה אם זה לא נוגד את הדת ? היא טענה שלהראות את גופה זה סוג של "מה רבו מעשיך ה" ושהרבנים של פעם היו נושאים תפילה מיוחדת כאשר ראו אישה יפה "ברוך שכך לו בריות נאות בעולמו" דוגרי, היציאה שלי התחילה מזה שהכרתי מישהי כזאת שגם עובדיה יוסף היה מברך את הברכה הזאת לו היה רואה אותה חבר'ה, לדעתי ממש חבל שהוציאו את הברכה הזאת מהסידור, כבר שנים אי רוצה להדפיס סידור בנוסח הרבנות האישית עמוד ראשון: ברכת המזון, "ברוך אתה הזן, סליחה שאין לי זמן" עמוד שני: ברכה כשרואים אדמורית: "ברוך שכך לו בריות נאות בעולמו" עמוד שלישי: ברכות ביידיש: "קיש מי טוכס" - שלא חס וחלילה יתבטל מנהג ישראל מדורי דורות

mister xy

New member
מקור -

מסכת עבודה זרה כ. מעשה ברשב"ג שהיה על גבי מעלה בהר הבית וראה עובדת כוכבים אחת נאה ביותר אמר (תהילים קד) מה רבו מעשיך ה'. ואף ר"ע ראה אשת טורנוסרופוס הרשע רק, שחק, ובכה. רק, שהיתה באה מטיפה סרוחה. שחק, דעתידה דמגיירא ונסיב לה. בכה, דהאי שופרא בלי עפרא. ורב אודויי הוא דקא מודה דאמר מר הרואה בריות טובות אומר ברוך שככה ברא בעולמו

SimsY

New member
הוא לא ביקש ממך לשים בורקה ?

הבן אדם חוצפן ממדרגה ראשונה - הוא יכול לדרוש ממך לא להגיע למוסד בלבוש לא צנוע - אבל בכל מקום ??? כנראה עודף תורה גרם לו לחשוב שהוא יכול לשחק אותה אלוהים עם חיים של בני אדם.

למעלה