חיים אוליאל, MC שירי (שיצא טוב דווקא למרות שהראפ שלה קצת נמרח וממצה את עצמו), הפה והטלפיים, כנסיית השכל, בייב (אורי מור), צ'קלקה, נערי רפול, ביג M מטיפקס שיחרר סולו ועוד
אוז גם בין היתר לגבי החוזה המפלצתי שהוא חתם שם עם יניב דווידסון וקובי אוז. קובי אוז התפייס עם פישי בשנים האחרונות והם עובדים כרגע על חומרים משותפים אפילו. גם הרביעיה הפותחת שיחררו משהו בלבנטיני אם זכרוני אינו מטעני... ב2006 לבנטיני נסגר וכל האמנים שהיו חתומים בו הסתעפו ל"עננה" שעובדת בעיקר עם הד-ארצי.
האמת שהוא היה גמור ונגנז בדקה האחרונה ... אני הבנתי שהם חזרו לעבוד עליו אף על פי התאקל שהיה לאמיר בן עמי עם הדג נחש - שגרם לו לעזוב את הדג נחש לפני שנה וחצי... אני מקווה שביום מן הימים נזכה לשמוע.
היה אדיר, ואדיר שהיה. אני חושב שמאז היפהופ בפארק הראשון לא הזעתי ככה, אבל היה פשוט שווה כל טיפה. איזה רגש, איזו אנרגיה, איזו אהבה למיקרופון. כן ירבו. משטרה זונה, מה עוד חדש.. היה פשוט גדול לראות שגם אחרי ההדרן שבוצע בלי יותר מדי הגברה (אני אגב למזלי עמדתי די קרוב לבמה ולכן כן שמעתי אותה) הרעש שעלה מהקהל היה כ" מחריש אוזניים שהם היו חייבים לעלות שוב אם רק כדי להגיד "סיימנו ". איזה כיף.