המשטרה קטעה את המופע

חולוני

New member
לא שמעתי, את "הסנדק" יש לי מקורי.

עלה לי 10 ש"ח בדיסק סנטר לפני כמה שנים.

Funky Giraffe

New member
שמעון אדף, שמעון בוסקילה, מרסדס בנד,

חיים אוליאל, MC שירי (שיצא טוב דווקא למרות שהראפ שלה קצת נמרח וממצה את עצמו), הפה והטלפיים, כנסיית השכל, בייב (אורי מור), צ'קלקה, נערי רפול, ביג M מטיפקס שיחרר סולו ועוד

Funky Giraffe

New member
שכחתי לציין את פישי שהיה לו קונפליקט עם קובי

אוז גם בין היתר לגבי החוזה המפלצתי שהוא חתם שם עם יניב דווידסון וקובי אוז. קובי אוז התפייס עם פישי בשנים האחרונות והם עובדים כרגע על חומרים משותפים אפילו. גם הרביעיה הפותחת שיחררו משהו בלבנטיני אם זכרוני אינו מטעני... ב2006 לבנטיני נסגר וכל האמנים שהיו חתומים בו הסתעפו ל"עננה" שעובדת בעיקר עם הד-ארצי.

Funky Giraffe

New member
בהפקת יוסי פיין, בדרך.

האמת שהוא היה גמור ונגנז בדקה האחרונה ... אני הבנתי שהם חזרו לעבוד עליו אף על פי התאקל שהיה לאמיר בן עמי עם הדג נחש - שגרם לו לעזוב את הדג נחש לפני שנה וחצי... אני מקווה שביום מן הימים נזכה לשמוע.

kombinaizer

New member
משום מה

אתמול לא שמתי לב שלא היה סאונד בנופל וקם, רק שראיתי את הקטע בפלאפון (צילמתי פה ושם), שמתי לב. אחח אחח עוד הוכחה לטירוף שהלך שם.

U G I

New member
שוב עושים שמות על הבמות

שוב שוב שוב ! ! ! איזה שואו אינעל העולם !!

Da Judge

New member
שוווווווווווובבבבב כאאאאאאאאן!

היה אדיר, ואדיר שהיה. אני חושב שמאז היפהופ בפארק הראשון לא הזעתי ככה, אבל היה פשוט שווה כל טיפה. איזה רגש, איזו אנרגיה, איזו אהבה למיקרופון. כן ירבו. משטרה זונה, מה עוד חדש.. היה פשוט גדול לראות שגם אחרי ההדרן שבוצע בלי יותר מדי הגברה (אני אגב למזלי עמדתי די קרוב לבמה ולכן כן שמעתי אותה) הרעש שעלה מהקהל היה כ" מחריש אוזניים שהם היו חייבים לעלות שוב אם רק כדי להגיד "סיימנו ". איזה כיף.

למעלה