המשטרה קטעה את המופע

MC SammY

New member
מה שאיימאר עשו

לא התאים לקהל היעד שבא לשבק. הם נורא ניסו להיות "נכונים" ולהתאים את עצמם למיינסטרים כיביכול, אבל בתכל'ס, הם פספסו ובגדול ולכן לא משנה כמה "פול אפ" הם יצעקו ויעשו, אם הקהל לא מגיב-הולך כל האפקט. אבללל, כשפישי צעק "פול אפ" זה היה כלכך במקום, האנרגיות היו כלכך מחשמלות שה"פול אפ" שלו רק גרם לקהל לעוף עוד יותר, זה לפחות מה שאני הרגשתי.

reality i

New member
תגובה :

שלום כאן ריאליטי מאיימר סאונד......איימר סאונד הוזמנו לפתוח את הערב ברעננה...לא להטריף....לא להשתולל....פשוט לנגן מוזיקה לקהל שנכנס ולאט לאט ממלא את המקום.....הסט שלנו היה מתוכנן לעלייה אחת לבמה בתחילת הערב.....הקהל של שבק בא לראות שבק !!! ובהחלט אין לי מה להוספיף אחרי מה שנארמר על ההופעה.....מילה אחת שלי - מדהים !!!!! בכל אופן נקראנו לבמה שוב במפתיע כאשר העמדה עצמה לא הייתה מוכנה מבחינה טכנית לעוד סט שלנו,מיותר לומר שרב הקהל לא מכיר,מתחבר לדאנסהול ג'מייקני ודברים נוספים שמתנגנים בדאנסים בג'מייקה.בסה"כ ניגנו ונתבקשנו להיות "מתונים" בערב הזה....בהחלט לא פשוט לנגן לאנשים שלא יכולים לספור את השניות עד ששבק יעלו.....לא דובר בארוע ל שלנו או משהו שמרמז על זה...בסה"כ חיומום קל להופעה. דבר אחד שתהיו בו בטוחים....מי שרוצה לקבל "כדור בראש" ולהנות מאיימר סאונד ללא מעצורים וללא מגבלות.....שיגיע לארועים הענקים בראש השנה !!!!!!!!!!!!!

G-Ruff

New member
רק תראו את מוקי/פילוני/מירו

באיזה דאנס של איי מאר, איך הם עפים על החיים שלהם, אתם תהיו בהלם. אנשים בלונדון, קינגסטון ועוד כלמיני חורים לא מוכרים בעולם פשוט נגנבים מהסטייל אנד פאשן, ההגשה, הספיישלים וכל התבלון החריף אש. ועוד משו, מבחינת פרסום וייחצון לישראל, סצינת הרגאיי והדאנסהול אף על קוטנה ושונאיה, הביאה הרבה הרבה כבוד לישראל, ובזכות סאונדים חזקים שגם מופיעים בחו"ל(רודבוי בגרמניה, איימאר בלונדון ועוד...) נבנה שם טוב ובאים הרבה אומנים להופיע, כל הזמן יש התחדשות, יש עניין. גם קייפלטון וגם בוג'ו בנטון, שניים מהעשיריה הפותחת של כל הזמנים ברגאיי כבר הופיעו פה, אני לא רואה מישו מביא את ג'ייזי/נאס/לודקריס/מתודמן רדמן/רוטס/קוואלי מוס או מישו אשכרה מעניין שיעיף פה את כל ההיפ הופ הדס מכל החורים שלהם ויהיה מעניין פה. אבל ככה זה פה, קוטלים מברירת מחדל, ואחרי זה בודקים. ביגאפ לכל מי שיוצר ועובד ומקדם טינגזס. Blessed

MC SammY

New member
מקווה שלא הובנתי לא נכון

הייתי בכמה וכמה דאנסים שאיימאר תקלטו בהם ואני בהחלט יודעת מה הם יכולים ואיך הם שורפים כל מקום שהם דורכים בו
פשוט התקלוט שלהם בשבק, תסכימו איתי, לא היה בידיוק "הם". זה הכל. מובן לי למה דווקא הם נבחרו לחמם את שבק, אבל הרושם שנוצר אצלי (ולא רק אצלי) זה שהם לא בידיוק הצליחו במשימה. נתראה בדאנסים

../images/Emo45.gif ולראיה כנסו לפה

הכבוד שישראל מקבלת בחו"ל וביארד בכלל הוא כבר מזמן לא דבר של מה בכך.. שמות כמו סילברדון פילוני סאבו וקותי רוד בוי איי מאר סאונד כבר השאירו שם את חותמם! תראו את הסאונד הזה שנקרא A-MAR SOUND מנגן ב HEADQUARTER של לא פחות מהסאונד מספר 1 בעולם - STONELOVE , כבר מעל שני עשורים בפעילות ולא נח לדקה! WEDDY WEDDY STONELOVE תרשו לי רק לצטט " when it comes to BAD MAN Jamaica No. 1, trust mi man, but when it comes to MISSLES A MI RUN TINGZ ! ביג אפ ומקסימום כבוד ריאלטי איי - איימר סאונד וכל מי שמקדם רגאיי ומוסיקה בכלל ממקום אמיתי!

בולינט

הופעה מעולה , פשוט גאונים ! אין מילה אחרת . שיגעון גדולות בהיפהופ זה חובה , הומור עצמי זה עוד יותר מאסט והשבק ניחנו בהרבה מזה. בחירת שירים מעולה ! באיחוד הקודם בניצנים היו קטעים שנשמעו מאולצים ולא כול כל מחוברים - אני מדבר על השירים של השבק מהאלבום השני שחמי ומירו נתנו קטעים מהחלוצים על הוורסים של נימי - הפעם כול השירים זרמו וגם מתי שהוסיפו קטעים חדשים זה היה שורף. לשמוע את נימי מסביר לכולם מי הרב אמן הנח נח מן , ואת הבית מדי.די.די ( "מה נהיה קוראים לי נימי אני מגיע להרגיע..") הבית של מירו בלבקש ת'קש היה מגניב ולא עצר את הגרוב של השיר. באמצע ההופעה אני תופס את עצמי חושב , איזה באסה שזה נגמר עוד מעט - זה כול כך טוב ! אני רוצה עוד עוד עוד (ועוד) שבק ס אימפריה.

FreestyleBoy

New member
היה באמת מופע ענק../images/Emo70.gif

ופישי פשוט היה גדול בזמן הקצר שהוא היה על הבמה הוא נתן שואו ענק והצליח להלהיב את כל הקהל,בהחלט נקודת ציון במופע

da^Lord

New member
הרבה פעמים הוא מגיע למצב של מיאוס

כשהוא על הבמה כל הערב ולא יורד, כל שניה תרים מוזיקה תוריד מוזיקה אקפלה שמקפלה.
אבל בהופעה הוא נכנס עם כל האנרגיות שלו ומיקד אותן לקטע ספציפי.. וזה נתן בוסט רציני לאנרגיות שגם ככה היו מטורפות על הבמה. אגב, רק לי היה חסר קוואמי במלחמת מיקרופון הזהב? והבית של נימי ממיק למקס היה נראה שנדחף בכוח ולא קשור? למרות שזה בית מעולה..

da^Lord

New member
יש מצב את שני השירים לא שמעתי מלא זמן

אני מדבר על.. "אחד אני יודע ..."

ק ר ח

New member
זה בין הבתים שאני הכי אוהב בהיפ הופ בישראל

זה נימי משיר מספר 16 באלבום של בויאקה-תעודת זהות,בית אחרון,של

da^Lord

New member
בית טוב אבל לא קשור לשיר

ועוד היו חסרות לו 2 תיבות בסוף אז הוא מלמל סתם 2 משפטים.. משמע-נדחף בכוח. אני הייתי מעדיף שקוואמי יעשה את זה, או בכלל שנימי יכתוב משהו במיוחד זה יכול היה להיות הרבה יותר מעניין. אגב הבית הכי חזק של נימי נמצא בשיר "מביא אותה הפוך", מקום שני שלו זה הבית הזה מת.ז. של בויאקה. (לדעתי)

Funky Giraffe

New member
יו נינה, נינט, אפשר לקרוא לך טייב?

לא כוכב נולד ולא חבר של לב לבייב מליון דולר! מליון דולר!!!

CyberP

New member
הוא כולה אמר

"החיים פוטו רומן, 18 קראט והנה עוד שורה אחת..." אני הייתי מבסוט מכל הבתים שהם הוסיפו לכל השירים.

למעלה