המשטרה קטעה את המופע

CyberP

New member
../images/Emo45.gif

יפה שאתה יכול לדבר, אני רואה שניתקת את הלשון מהתחת של אוקטובר.

rockninja

New member
../images/Emo45.gif בית חזק שמראה לכולם מי פה הבוס

מה נהיה?! קוראים לי נימי, אני מגיע להרגיע את הוואנאבי-מי (איזה חזק אלוהים ישמור) פילסתי את הדרך, אתם תמשיכו הלאה עכשיו תשים פה בזנט כי אנחנו ברמאללה משהו כזה עוצמה מירבית נשמע כמו דון קורליאונה

FreestyleBoy

New member
...

התחלתי את הדרך אתם תמשיכו הלאה הסטאנדים של המיקרופון טיפה יותר למעלה עכשיו זה מצויין הגיע זמן הבלאגנה אם יש לך מצית אני מדליק את ההוואנה גבי אפשר להכנס לתוך הסשן סגל שים לי את הביט של הטמפטיישן ג'ינו עזוב את הבובה הכל בסדר גזור את הקופון שהציוד חוזר לטנדר

Funky Giraffe

New member
פישי ממחזר, לפעמים הוא מאוס\נדחף

אבל אתמול הוא נתן שואו מדהים. ואז מה אם זה בדיוק אותו השואו שהוא נותן בכל מועדון שהוא עולה בו כבר 6 שנים לפחות.

EmGee

New member
תענו בכנות

יש לו הקטע שהוא שר מהר מישהו כאן אשכרה מבין מה הוא אומר?

Funky Giraffe

New member
תתן לו בבס, תתן לו בתוף, תתן בדרבוקה

תתן בגיטרה תזמורת איתי מנגנת ושרה

תתן לו בבאס, תתן לו בתוף, תתן בדרבוקה

תתן בגיטרה, תתן בקלידים, תן בכינור, תזמורת קלידים מנגנת ושרה תתן לו בסמבה, תן לו בצ'ה צ'ה, תן לו בראגא ותן לו בסלסה תן לו בפישי, תן לו ב (השלם את החסר, תלוי עם מי הוא מופיע) שים את הקצב וצא מהבאסה תתן בשמח, תתן בכפיים כולם צועקים לו הוו נקפוץ נשתולל, נרקוד ונשמח, את הלילה הזה לעולם לא נשכח תקלוט את הקטע יריתי רקטה בקושי הצלחתי לנשום יא ווראדי איזה חום!

CyberP

New member
אתה במקרה יודע גם

את הקטע שהוא עשה בהופעה, עם הרוסיה?

Funky Giraffe

New member
אספר לכם מעשייה, יום אחד הלכתי לחומוסייה

ופגשתי שמה איזו רוסיה, אמרה לי שקוראים לה אנסטסיה כל כך יפה כמו בפנטזיה עוררה בראשי הזייה היא אמרה לי תתקשר אליי מחר אני פנוייה, וואי לי וואי לי בליבי מה נהיה שמח שמח הללויה התאהבתי באותה השניה בחברה שלה הרומניה וואי לי תקלוט איזה תימניה אן דן, אן דן דינו סופה סופה לקטינו יש כל כך הרבה בנות במי מהן אבחר אן דן, אן דן דינו סופה סופה לקטינו לא יודע מה יהיה מחר

למעלה