המשך לפוסט בנושא : " תלונה נגד בכירי משרד הבריאות"

Cranio

Well-known member
התשובה נשלחה ממשרד המשפטים / לשכת פרקליט המדינה
תאריך: 26 דצמבר 2024
משרד המשפטים
לשכת פרקליט המדינה
כ"ה כסלו תשפ"ח
26 דצמבר 2024
מס' מסמך - 047-99-2024-03488

לכבוד אירית ינקוביץ, עו"ד
שלום רב,

הנדון: מענה לפניותיך בנושא "תלונה נגד בכירי משרד הבריאות"
סימוכין : מכתבך ללשכת היועצת המשפטית לממשלה מיום 3.7.24 , מכתבך מיום 24.11.24

1. פניותייך בנושא שבנדון שהועברו ללשכת היועצת המשפטית לממשלה, התקבלו בתאריך 23 בדצמבר 2024 בלשכת פרקליט המדינה.

2. לאחר עיון בפניותיך, הן הועברו לטיפולה של לשכת המשנה לפרקליט המדינה (עניינים פליליים),
אשר התבקשה לבחון את הדברים , ולהשיבן במישרין בתום הבדיקה.

3. על מנת לסייע בידך, בכל שאלה או בירור ניתן לפנות למזכירות לשכת המשנה לפרקליט המדינה (עניינים פליליים) בטלפון 073-3925467 , או בכתובת
הדוא"ל : [email protected].

4. למען הסר ספק יובהר כי אין באמור לעיל משום הבעת עמדה לגופם של דברים.

בברכה,
לשכת פרקליט המדינה

משרד המשפטים
לשכת פרקליט המדינה
כ"ה כסלו תשפ"ח
26 דצמבר 2024

שלום רב,

1. פניותייך בנושא שבנדון שהועברו ללשכת היועצת המשפטית לממשלה, התקבלו בתאריך 23 בדצמבר 2024 בלשכת פרקליט המדינה.

2. לאחר עיון בפניותיך, הן הועברו לטיפולה של לשכת המשנה לפרקליט המדינה (עניינים פליליים),

3. על מנת לסייע בידך, בכל שאלה או בירור ניתן לפנות למזכירות לשכת המשנה לפרקליט המדינה (עניינים פליליים) בטלפון 073-3925467 , או בכתובת

בברכה,
לשכת פרקליט המדינה
הרויחה הרבה כסף בנדל"ן אז יש לה זמן למשחקים.

דגלמנגל

Well-known member
היא עושה תביעות בלי סיכוי בשביל הכיף,תבין לבד מה הסיבה לזה.
אתה מדבר שטויות. היא אמרה, בראיון אצל איליאן מרשק, שהגשת העתירות חשובה
ולו כדי לתעד היסטורית, שהיתה התנגדות בזמן אמת, זאת ליום שבו תגיע החקירה.

The Real Big Joe

Well-known member
משרד המשפטים
לשכת פרקליט המדינה
כ"ה כסלו תשפ"ח
26 דצמבר 2024

שלום רב,

בברכה,
לשכת פרקליט המדינה
ואם זה "המקור" אז הכותרת שלך : "נפתחה חקירה פלילית נגד שרון אלרעי פרייס ונגד בכירי מערכת הבריאות." היא שקר גס ומטופש - כפי שסברתי מלכתחילה.

Cranio

Well-known member
ואם זה "המקור" אז הכותרת שלך : "נפתחה חקירה פלילית נגד שרון אלרעי פרייס ונגד בכירי מערכת הבריאות." היא שקר גס ומטופש - כפי שסברתי מלכתחילה.
1.הכותרת לא שלי היא שייכת לעורכת הדין אירית ינקוביץ .
2. אתה יכול רק לקפוץ לי.

The Real Big Joe

Well-known member
1.הכותרת לא שלי היא שייכת לעורכת הדין אירית ינקוביץ .
2. אתה יכול רק לקפוץ לי.
אני לא צריך לקפוץ לך. קפצת לעצמך כלהטוטן דגול. מכריז על חקירה פלילית על סמך טענה של מי שהגיש תלונה.
אגב, אם אתה לא משקר בזדון אז אתה אידיוט גמור.

certified.woke

Well-known member
משרד המשפטים
לשכת פרקליט המדינה
כ"ה כסלו תשפ"ח
26 דצמבר 2024

שלום רב,

בברכה,
לשכת פרקליט המדינה
מה פרוש כ"ה כסלו תשפ"ח?
אנחנו בתשפ"ה, האין זאת?

Cranio

Well-known member
מגזין בראשית הוקם בימי הקורונה מתוך הכרה שהתבצע פשע חמור נגד אזרחי ישראל (בין אם מתוך רשלנות פושעת ובין אם במודע),
וכי הסעיף החשוב ביותר בין ממשלה לבין אזרחיה - שאמורה לפעול לטובתם ולא נגדם- הופר ברגל גסה ובאופן עקבי.
הקורונה חלפה , כלומר חזרה למקום שהיה ראוי לה מלכתחילה על אותו מדף כמו שפעת..
אבל האשמים בפשעי השנים הללו- בהם הונאת הציבור והסתרת האמת מבג"צ , סיכון מתמשך של חיי אדם, הפעלת צנזורה ואיומים על מבקרי מדיניות הטיפול במגפה , ומניעת מנגנון מעקב אחרי תופעות הלוואי של הניסוי בתכשיר פייזר, שהוזרק למליונים ללא ידיעתם וללא הסכמתם והפך אותם לשפני נסיון של תאגידי הפארמה-
וממשיכים בתפקידיהם כאילו דבר לא קרה.

כשהשקר מתחיל להעלות עובש , הוא מדשן את נבטי האמת.

והנה נבט לנו נבט ראשון, פרי גננו : אנחנו שמחים לבשר , כי פרקליטות המדינה פתחה בחקירה פלילית נגד בכירי משרד הבריאות בעקבות תלונה שהגיש בראשית (אתר)
כפי שנמסר לעו"ד ינקוביץ המייצגת את המגזין .

התלונה של בראשית לפרקליטות הוגשה לאחר פרסום דו"ח מבקר המדינה במאי 2024, שעסק בהתנהלות משרד הבריאות בתקופת הקורונה ,

בין השאר בנוגע לתופעות הלוואי של תכשיר פייזר.

אלה רק חלק מהדברים שנכתבו היום 30.1.25 ע"י אירית ינקוביץ

Cranio

Well-known member
שיתפוצצו כל המלעיזים שפקפקו באמינותי !
גם אלה שהתחסנו והחליטו שאני מפיץ פייק ניוז
וגם אלה שמתנגדים לחיסוני הקורונה - הדביל נח נח והדג עלהמנגל.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
שיתפוצצו כל המלעיזים שפקפקו באמינותי !
גם אלה שהתחסנו והחליטו שאני מפיץ פייק ניוז
אני היחיד שלא מבין כיצד תשובה ששלח משרד המשפטים למתלוננת על כך שתלונתה התקבלה (במובן של 'הגיעה') אמור לאשר טענה (שככה"נ פייק ניוז) לפיה נפתחה חקירה נגד מישהי שככה"נ בעולם האמת, העובדות והמציאות לא נפתחה כל חקירה נגדה?

לא טרחתי להגיב בשרשור המקורי על אף שהדיווח שם נראה מוזר, כי אחרים כבר כתבו זאת וכן בגלל שפותח השרשור שם (וכאן) לא טרח לצרף קישור כלשהו שאמור ללמד על נכונות דבריו, כך שממילא מדובר בטענה בעלמא על אף המילים הרשמיות כביכול. אבל איך השרשור החדש הזה שכל עניינו אישור שאיזשהו מכתב התקבל באיזשהו משרד אמור לאשר את מה שנטען שם כדברי הכותב כאן (בקטע המצוטט)? אני היחיד שלא הבנתי את הקשר בין הדברים (או שרואה בו נסיון הטעיה מוזר)?
וגם אלה שמתנגדים לחיסוני הקורונה - הדביל נח נח והדג עלהמנגל.
מעבר לכך שהנך מוכיח שוב את אי-בקיאותך בשפה האנגלית, מנין החלטת שאני "מתנגד לחיסוני הקורונה"? זה פשוט קצת חדש לי ולא ידעתי שזאת עמדתי בכלל :). אז אם תוכל לספר לציבור מנין לקחת את הדברים או על סמך מה החלטת זאת, אשמח גם אני לשמוע :). לא שמפריע לי שאתה מפיץ פייק ניוז, עלי או בכלל, והרי אין כל חדש תחת השמש ושום צווחות בגופן מוגדל ומודגש לא יעלים זאת. פשוט מסקרן אותי לדעת אם אני עדיין צריך לחשוב על הסוגיה הזאת (העניינית) כדי לגבש עמדה או שמא מוחי כבר קיבל החלטה שלמה, מנומקת, מבוססת ומפורטת, ורק שכח לספר לי עליה B-).

Cranio

Well-known member
אני היחיד שלא מבין כיצד תשובה ששלח משרד המשפטים למתלוננת על כך שתלונתה התקבלה (במובן של 'הגיעה') אמור לאשר טענה (שככה"נ פייק ניוז) לפיה נפתחה חקירה נגד מישהי שככה"נ בעולם האמת, העובדות והמציאות לא נפתחה כל חקירה נגדה?

לא טרחתי להגיב בשרשור המקורי על אף שהדיווח שם נראה מוזר, כי אחרים כבר כתבו זאת וכן בגלל שפותח השרשור שם (וכאן) לא טרח לצרף קישור כלשהו שאמור ללמד על נכונות דבריו, כך שממילא מדובר בטענה בעלמא על אף המילים הרשמיות כביכול. אבל איך השרשור החדש הזה שכל עניינו אישור שאיזשהו מכתב התקבל באיזשהו משרד אמור לאשר את מה שנטען שם כדברי הכותב כאן (בקטע המצוטט)? אני היחיד שלא הבנתי את הקשר בין הדברים (או שרואה בו נסיון הטעיה מוזר)?

מעבר לכך שהנך מוכיח שוב את אי-בקיאותך בשפה האנגלית, מנין החלטת שאני "מתנגד לחיסוני הקורונה"? זה פשוט קצת חדש לי ולא ידעתי שזאת עמדתי בכלל :). אז אם תוכל לספר לציבור מנין לקחת את הדברים או על סמך מה החלטת זאת, אשמח גם אני לשמוע :). לא שמפריע לי שאתה מפיץ פייק ניוז, עלי או בכלל, והרי אין כל חדש תחת השמש ושום צווחות בגופן מוגדל ומודגש לא יעלים זאת. פשוט מסקרן אותי לדעת אם אני עדיין צריך לחשוב על הסוגיה הזאת (העניינית) כדי לגבש עמדה או שמא מוחי כבר קיבל החלטה שלמה, מנומקת, מבוססת ומפורטת, ורק שכח לספר לי עליה B-).
הרינגטון האהבל,
שוב אתה נדחף ומתחנן לצ'ומי.
טרול שקרן , לך חפש גולשים אחרים שיתייחסו אליך.
מוצית להיום.

Harrington

Well-known member
מנהל
הרינגטון האהבל,
שוב אתה נדחף ומתחנן לצ'ומי.
טרול שקרן , לך חפש גולשים אחרים שיתייחסו אליך.
מוצית להיום.
אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית למשהו מדברי, תרגיש חופשי לעדכן.
אם אין ביכולתך הנפשית להתרומם למצב של התייחסות עניינית או שאתה סבור שאתה יוצא יותר גבר אם אתה רק מגיב בהשמצות, כינויי גנאי ושאר מרעין בישין, תרגיש חופשי ואין לי הקטן אלא לאחל לך הנאה מרובה ולקוות בתקוותך שהדבר יסייע לך להיפטר מהצרבת וכאבי הבטן אותם אתה חש כל אימת שאתה נדרש להתמודד עניינית עם טענות ענייניות כלשהן.

אין לי אלא לאחל לך הרבה בריאות והצלחה בכל דרך שתבחר ולהביע את תקוותי, הצנועה אמנם אך הקבועה, שתוכל להתעלות, להתגבר ולהתבגר ובכל זאת, על אף הקשיים הרבים איתם תיאלץ להתמודד כדי לעשות כן, להתעלות לגודל השעה ולהנפיק התייחסות עניינית כלשהי ורחמנא לצלן, אולי אפילו להגיע למצב של דיון ענייני.

על אף הבעת תקוותי הכנה זו, אנא סלח לי אם לא אחזיק את נשימתי בצפיה לראות אם תצליח להגיע למקום זה.

בריאות.

דיברגנט חדש

Well-known member
אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית למשהו מדברי, תרגיש חופשי לעדכן.
אם אין ביכולתך הנפשית להתרומם למצב של התייחסות עניינית או שאתה סבור שאתה יוצא יותר גבר אם אתה רק מגיב בהשמצות, כינויי גנאי ושאר מרעין בישין, תרגיש חופשי ואין לי הקטן אלא לאחל לך הנאה מרובה ולקוות בתקוותך שהדבר יסייע לך להיפטר מהצרבת וכאבי הבטן אותם אתה חש כל אימת שאתה נדרש להתמודד עניינית עם טענות ענייניות כלשהן.

אין לי אלא לאחל לך הרבה בריאות והצלחה בכל דרך שתבחר ולהביע את תקוותי, הצנועה אמנם אך הקבועה, שתוכל להתעלות, להתגבר ולהתבגר ובכל זאת, על אף הקשיים הרבים איתם תיאלץ להתמודד כדי לעשות כן, להתעלות לגודל השעה ולהנפיק התייחסות עניינית כלשהי ורחמנא לצלן, אולי אפילו להגיע למצב של דיון ענייני.

על אף הבעת תקוותי הכנה זו, אנא סלח לי אם לא אחזיק את נשימתי בצפיה לראות אם תצליח להגיע למקום זה.

בריאות.
מה יהיה איתך?
עוד לא הבנת שלא כל העולם סובב סביבך?
אומנם השלמת עם כך שקוראים לך דג (על ראש הגנב בוער הכובע? ;)), אך הוא לא התייחס אליך אלא אל הגולש דגלמנגל.

למעלה