certified.woke
Well-known member
אינך מבין אותן...לא משתמע מהתגובות שלך.
אינך מבין אותן...לא משתמע מהתגובות שלך.
חחחחחחההההההההההההאינך מבין אותן...
אינני מתנשא על איש.חחחחחחהההההההההההה
קצת צניעות לא תזיק לך , אבל כמו שהספקתי להכיר אותך לא תשתנה ותמות פלצן .
יש להמתין ולראות מה יצא מיזמת אירית ינקוביץ' זו...ובינתיים חפש השערה מבטלת להתנחם בה, לכשההר יוליד עכבר, אם בכלל...חחחחחחהההההההההההה
קצת צניעות לא תזיק לך , אבל כמו שהספקתי להכיר אותך לא תשתנה ותמות פלצן .
גם לי הוא ניסה את מזלו עם הטיעון הזה ששמע באיזה מקום מבלי להבין מה משמעותו וברגע שהבאתי לו את השערת האפס בתגובה שלי #107 שבדף 5 בשרשור "כמה 0תומים יכולים להיות ה0מולנים? כל פעם מורידים את הרף ..." נהפך לטרול שרק הוא וחברו יודעים להיות.גם לך יש בעייה בהבנת הנקר, לא רק לחבר שלך .
מה בדיוק לא הבנת אז?גם לי הוא ניסה את מזלו עם הטיעון הזה ששמע באיזה מקום מבלי להבין מה משמעותו וברגע שהבאתי לו את השערת האפס בתגובה שלי #107 שבדף 5 בשרשור "כמה 0תומים יכולים להיות ה0מולנים? כל פעם מורידים את הרף ..." נהפך לטרול שרק הוא וחברו יודעים להיות.
כבר הצגת ממצא זה...
קודם העתקתי אותוכבר הצגת ממצא זה...
אישור קבלת פניה סטנדרטי נטול כל היתיחסות
פרקליטות לא חוקרת אלא מעבירה למשטרה לחקור זה לא סידרת טלויזיה עם חן אמסלםאז באופן רשמי אפשר לומר:
"בעקבות תלונת בראשית פרקליטות המדינה (פלילית) חוקרת את בכירי משרד הבריאות."
התלוננו על משרד הבריאות בעניין קורונה? התלונה בדרך לפח.פרקליטות לא חוקרת אלא מעבירה למשטרה לחקור זה לא סידרת טלויזיה עם חן אמסלם
מעבר לזה לא ראיתי פרסום בנושא בעיתון "רגיל".
במקום שתתבדח על חשבונךפרקליטות לא חוקרת אלא מעבירה למשטרה לחקור זה לא סידרת טלויזיה עם חן אמסלם
מעבר לזה לא ראיתי פרסום בנושא בעיתון "רגיל".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.