המשך לפוסט בנושא : " תלונה נגד בכירי משרד הבריאות"

certified.woke

Well-known member
חחחחחחהההההההההההה
קצת צניעות לא תזיק לך , אבל כמו שהספקתי להכיר אותך לא תשתנה ותמות פלצן .
יש להמתין ולראות מה יצא מיזמת אירית ינקוביץ' זו...ובינתיים חפש השערה מבטלת להתנחם בה, לכשההר יוליד עכבר, אם בכלל...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
גם לך יש בעייה בהבנת הנקר, לא רק לחבר שלך .
גם לי הוא ניסה את מזלו עם הטיעון הזה ששמע באיזה מקום מבלי להבין מה משמעותו וברגע שהבאתי לו את השערת האפס בתגובה שלי #107 שבדף 5 בשרשור "כמה 0תומים יכולים להיות ה0מולנים? 😡 כל פעם מורידים את הרף ..." נהפך לטרול שרק הוא וחברו יודעים להיות.

certified.woke

Well-known member
גם לי הוא ניסה את מזלו עם הטיעון הזה ששמע באיזה מקום מבלי להבין מה משמעותו וברגע שהבאתי לו את השערת האפס בתגובה שלי #107 שבדף 5 בשרשור "כמה 0תומים יכולים להיות ה0מולנים? 😡 כל פעם מורידים את הרף ..." נהפך לטרול שרק הוא וחברו יודעים להיות.
מה בדיוק לא הבנת אז?
כשאני עוצר נוכחים מגוונים בזירת פשע - לא אתמקד בערבי או באתיופי, רק משום שאחוזי מעורבות בפשיעה, יחסית לגדל האוכלוסיה, גדולים אצלם יותר (נניח, אינני קובע כזאת).
ההרשעה תתרחש רק על סמך ממצאים...

נערך לאחרונה ב:
אז באופן רשמי אפשר לומר:
"בעקבות תלונת בראשית פרקליטות המדינה (פלילית) חוקרת את בכירי משרד הבריאות."
פרקליטות לא חוקרת אלא מעבירה למשטרה לחקור זה לא סידרת טלויזיה עם חן אמסלם :love:

מעבר לזה לא ראיתי פרסום בנושא בעיתון "רגיל".

Cranio

Well-known member
פרקליטות לא חוקרת אלא מעבירה למשטרה לחקור זה לא סידרת טלויזיה עם חן אמסלם :love:

מעבר לזה לא ראיתי פרסום בנושא בעיתון "רגיל".
במקום שתתבדח על חשבונך
תחשוב לפני שאתה כותב שטויות ומביא דוגמאות מגוחכות שכל קשר בינן לבין מה שכתבתי הוא מקרי בהחלט.

למעלה