אבי ברק הוא אזרח אכפתי שפועל נגד מכונת הרעל.מיהו בדיוק אבי ברק כי אתמתח למשמע שמו?
האם ה- summary שלי לוקה בחסר כלשהו?
נחשפתי לפעילות שלו לפני מס' חודשים .
אתה יכול לעבור לנוח.
אבי ברק הוא אזרח אכפתי שפועל נגד מכונת הרעל.מיהו בדיוק אבי ברק כי אתמתח למשמע שמו?
האם ה- summary שלי לוקה בחסר כלשהו?
ובכל זאת, האם הסִכום שלי חסר דבר-מה?אבי ברק הוא אזרח אכפתי שפועל נגד מכונת הרעל.
אתה יכול לעבור לנוח.
אני אגיב על השאלה שלך אחרי שאבקר בתוך הראש שלך.ובכל זאת, האם הסִכום שלי חסר דבר-מה?
מיצינו?אני אגיב על השאלה שלך אחרי שאבקר בתוך הראש שלך.
איפה התגובות הקצרות שלך על אלה שאתה חושב שהם רפי שכל? יש לו חסינות?מיצינו?
הבה נמתין.
לדעתי, ההר יוליד עכבר, אם בכלל...
כמו שאנחנו יודעים מההתנהלות הכושלת של הפרקליטות הבזיונית ,אז קרוב לוודאי שהאשמים לא ייענשו .מיצינו?
הבה נמתין.
לדעתי, ההר יוליד עכבר, אם בכלל...
אלה המכונים בפיך "אשמים" פעלו על פי "פקודת בריאות העם" בסברם כי מרחפת סכנת-כליה אימיננטית על הצבור.כמו שאנחנו יודעים מההתנהלות הכושלת של הפרקליטות הבזיונית ,אז קרוב לוודאי שהאשמים לא ייענשו .
אבל לפחות מגיע לנפגעי החיסון שיתייחסו ברצינות לפשעים שבוצעו בהם ע"י הממשלה.
חוסנת , נכון?אלה המכונים בפיך "אשמים" פעלו על פי "פקודת בריאות העם" בסברם כי מרחפת סכנת-כליה אימיננטית על הצבור.
חלק מן הצבור, החלק ה"אנרכיסטי", אימץ תאוריות-קשר מטופשות, וגייס אותן נגד החיוב לעטות מסכות, נגד הסגר, נגד חסונים, נגד הבדוד, בהציגו אותן כ"מחלוקת מושכלת", "למדנית", מצטטת "מחקרים"...אך בפטור מלא מאחריות כלשהי לְדבר.
אני משער כי לא תסכין עם תוצאה כלשהי, זולת התוצאה שאתה דורש...
"השחוק יפה לבריאות", גרסו חז"ל.חוסנת , נכון?
ככה זה משתמע מהתגובה המצחיקה שלך.
"השחוק יפה לבריאות", גרסו חז"ל.
תן תודה על שאני כה טורח על בריאותך.
מלאתי אחר הנחיות קופ"ח כללית...
והוא מחליט על חקירות פליליות?אבי ברק הוא אזרח אכפתי שפועל נגד מכונת הרעל.
אתה יכול לעבור לנוח.
?????????????????והוא מחליט על חקירות פליליות?![]()
זה מה שאני שואל אותך?????????????????
מאיפה לקחת את השטות הזאת?
ואני חוזר ושואל , על סמך מה הגעת למסקנה המטורללת הזאת?זה מה שאני שואל אותך
ממה שאתה כתבת...ואני חוזר ושואל , על סמך מה הגעת למסקנה המטורללת הזאת?
לך תלמד הבנת הנקרא .ממה שאתה כתבת...
אתה הוא זה המתקשה בהבנת הנקרא.לך תלמד הבנת הנקרא .
גם לך יש בעייה בהבנת הנקר, לא רק לחבר שלך .אתה הוא זה המתקשה בהבנת הנקרא.
הכן "הסבר" קונספירטיבי למקרה שלא יקרה דבר, משהו כמו "השערה מבטלת"... he.wikipedia.org/wiki/השערות_מבטלות ...
במלא הצניעות, יכלתי להבין טקסט עברי אינה למטה מן הממוצע...גם לך יש בעייה בהבנת הנקר, לא רק לחבר שלך .
לא משתמע מהתגובות שלך.במלא הצניעות, יכלתי להבין טקסט עברי אינה למטה מן הממוצע...![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.