המשך לפוסט בנושא : " תלונה נגד בכירי משרד הבריאות"

Harrington

Well-known member
מנהל
מה יהיה איתך?
עוד לא הבנת שלא כל העולם סובב סביבך?
אומנם השלמת עם כך שקוראים לך דג (על ראש הגנב בוער הכובע? ;)), אך הוא לא התייחס אליך אלא אל הגולש דגלמנגל.
דברי מתייחסים בדיוק למה שהם צריכים להתייחס, הסר דאגה מליבך (ואם לא הבנת מדוע, בדוק את עצמך לשם שינוי, לא אותי).

בזאת ברשותך, מיצינו ולא אקרא את הגיגיך הבאים בתת-השרשור הזה אם תחליט לפרסמם. כפי שכתבתי במקום אחר לפני שעה קלה, זמני לשחק עם ילדים כאן מעט מוגבל היום ומאחר וכוונותיך ושיטתך ידועות לכל זה מכבר, אסתפק בתגובה זו ולא ארגיש צורך (או יכולת כרגע כאמור) להמשיך לשחק. עמך הסליחה.

מיצינו.

דיברגנט חדש

Well-known member
דברי מתייחסים בדיוק למה שהם צריכים להתייחס, הסר דאגה מליבך (ואם לא הבנת מדוע, בדוק את עצמך לשם שינוי, לא אותי).

בזאת ברשותך, מיצינו ולא אקרא את הגיגיך הבאים בתת-השרשור הזה אם תחליט לפרסמם. כפי שכתבתי במקום אחר לפני שעה קלה, זמני לשחק עם ילדים כאן מעט מוגבל היום ומאחר וכוונותיך ושיטתך ידועות לכל זה מכבר, אסתפק בתגובה זו ולא ארגיש צורך (או יכולת כרגע כאמור) להמשיך לשחק. עמך הסליחה.

מיצינו.
כהרגלך בקודש, לא מספיק בוגר בכדי להודות בטעות,
חבל, אתה מגחיך את עצמך והופך לבדיחת הפורומים |נחמה|

The Real Big Joe

Well-known member
אני היחיד שלא מבין כיצד תשובה ששלח משרד המשפטים למתלוננת על כך שתלונתה התקבלה (במובן של 'הגיעה') אמור לאשר טענה (שככה"נ פייק ניוז) לפיה נפתחה חקירה נגד מישהי שככה"נ בעולם האמת, העובדות והמציאות לא נפתחה כל חקירה נגדה?
לא. במקרה זה אני ועוד כל קורא בר דעת מבין זאת.

The Real Big Joe

Well-known member
שיתפוצצו כל המלעיזים שפקפקו באמינותי !
גם אלה שהתחסנו והחליטו שאני מפיץ פייק ניוז
וגם אלה שמתנגדים לחיסוני הקורונה - הדביל נח נח והדג עלהמנגל.
אתה בהחלט מפיק פייק ניוז. אין קשר בין הכותרת השקרית ובין "המקור".

דגלמנגל

Well-known member
וגם אלה שמתנגדים לחיסוני הקורונה - הדביל נח נח והדג עלהמנגל
אני בהחלט התנגדתי לקבל את ה"חיסון" הזה, מפני שלא היה לו רקורד של בדיקה ובקרה, אפילו לא של 5 שנים.
על פניו הוא נראה לי ניסוי, וזה עוד לפני שקראתי/שמעתי מילה אחת על תופעות הלוואי שלו, ממוזרקים, בארץ ובעולם.
אחרי שלמדתי קצת, ממקורות שונים, ברכתי על החלטתי הראשונית.

Cranio

Well-known member

Barak Avi is with Irit Yankovitch.​

sertdpnSoo2a9uhi61m73507lg4741m24t5ugg1t50ag4fal11329h2317u8 ·
לפני שבוע נפגשנו לארוחת צהריים. אירית ואני. היא אמרה לי "רציתי לומר לך באופן אישי", ואז כמעט בלחישה: "נפתחה חקירה פלילית נגד שרון אלרעי פרייס ובכירי משרד הבריאות".
ועיניה זרחו.
וכשהיא אומרת: "נפתחה חקירה" זה אומר שהיא זאת שלא הרפתה ולא הפסיקה לפעול עד שנפתחה חקירה.
אין לדעת לאן זה יוביל, אבל בהתחשב במקום שבו היינו רק לפני שנה וחצי, בו אפילו להפגין מול הבית שלה אי אפשר היה, הדבר הזה, ההישג הזה, הוא לא פצצה - הוא פצצת אטום.
הייתי יכול לקרוא לסיפור הזה "לא לעולם חוסן". הייתי יכול לשייך אותו לפרייס, או לומר שבסוף כולם ישלמו על מה שהם עשו ועושים לציבור.
אבל הסיפור פה הוא לא באמת על פרייס ולא על חקירה פלילית.
הסיפור פה הוא על אנשים כמו Irit Yankovitch, שבעידן אחר הייתה כנראה לוחמת ויקינגית.
היא וצוות "בראשית".
אנשים "קטנים" שלוחמים בלי להרפות, בלי לעזוב, בלי לוותר. נלחמים בתאגידים, בפארמה, בשחיתות ובאי צדק.

לא מתוך חיפוש אחר עושר או טובה אישית כפי שאנחנו עדים בכל המערכות מסביב, אלא מתוך הגרעין הזה שיושב בתוך הבטן, הכור הגרעיני הזה של השאיפה לצדק ולעולם טוב יותר.
הסיפור פה הוא על אנשים כמוה שלא מוותרים.
וזה סיפור ענק! ענק!
ואין מילים ומספיק תודה לאירית ולצוות שלה.
אז באופן רשמי אפשר לומר:
"בעקבות תלונת בראשית פרקליטות המדינה (פלילית) חוקרת את בכירי משרד הבריאות."
הלינק בתגובות.
מגזין בראשית

Harrington

Well-known member
מנהל
אז באופן רשמי אפשר לומר:
קצת קשה לדעת על מה אתה בדיוק מתבסס, או אם אלו הם דבריך שלך או של אחד האישים שמוזכרים בתחילת הפוסט הנ"ל שלך. אבל יהיה הדובר אשר יהיה, הדברים מחורטטים מן היסוד כמובן. כלומר, יתכן בהחלט שנפתחה חקירה כלשהי, אבל זה ממש לא עולה מתוך הטקסט או המענה שקיבלה הפונה שמופיע בפוסט הפותח של השרשור הזה. אין שם שום אמירה על פתיחת חקירה ולא בטיח. בס"ה אישור קבלת הפניה ואמירה שהפניה תיבדק ולאחר מכן ישיבו לה. נוסח קבוע לכל פניה למשרד הממשלתי הזה.

אז כאמור, מהלאו לא ניתן ללמוד את ההן. כלומר לא ניתן ללמוד מהאמור לעיל שלא נפתחה חקירה. רק שהדיווח הספציפי הזה שהובא על-ידך על כך שזה המצב, אינו נכון ואין לו על מה להתבסס.

אבל נדמה לי שאפשר בשקט להניח שאם וכאשר באמת יוחלט במשטרת ישראל או במשרד היועמ"ש לפתוח בחקירה נגד הגב' שרון אלרועי פרייס על משהו שעשתה בענייני קורונה, זה יפתח מהדורות. מעצם העובדה שזה ככל הנראה לא קרה (אני אישית לא תמיד עוקב, אבל הדברים ברורים ונלמדים גם מ90% מתגובות הגולשים לשרשורים שפתחת עם ההודעה הזאת), אפשר בהחלט ללמוד שזה, אפס, פשוט לא היה ולא נברא ולא היו דברים מעולם.

כמובן שזכותך המלאה להמשיך להתעקש אחרת ולפתוח עוד 5 שרשורים (לפחות) בו 'תוכיח' את צדקת דבריך. אבל אציע שאם תבחר לעשות זאת, תביא סימוכין קצת יותר משכנעים מתשובה שבלונאית על קבלת פניה. נטו לטובתך (נדמה שכל השאר מבינים היטב את הסיטואציה :)).

certified.woke

Well-known member

Barak Avi is with Irit Yankovitch.​

sertdpnSoo2a9uhi61m73507lg4741m24t5ugg1t50ag4fal11329h2317u8 ·
לפני שבוע נפגשנו לארוחת צהריים. אירית ואני. היא אמרה לי "רציתי לומר לך באופן אישי", ואז כמעט בלחישה: "נפתחה חקירה פלילית נגד שרון אלרעי פרייס ובכירי משרד הבריאות".
ועיניה זרחו.
וכשהיא אומרת: "נפתחה חקירה" זה אומר שהיא זאת שלא הרפתה ולא הפסיקה לפעול עד שנפתחה חקירה.
אין לדעת לאן זה יוביל, אבל בהתחשב במקום שבו היינו רק לפני שנה וחצי, בו אפילו להפגין מול הבית שלה אי אפשר היה, הדבר הזה, ההישג הזה, הוא לא פצצה - הוא פצצת אטום.
הייתי יכול לקרוא לסיפור הזה "לא לעולם חוסן". הייתי יכול לשייך אותו לפרייס, או לומר שבסוף כולם ישלמו על מה שהם עשו ועושים לציבור.
אבל הסיפור פה הוא לא באמת על פרייס ולא על חקירה פלילית.
הסיפור פה הוא על אנשים כמו Irit Yankovitch, שבעידן אחר הייתה כנראה לוחמת ויקינגית.
היא וצוות "בראשית".
אנשים "קטנים" שלוחמים בלי להרפות, בלי לעזוב, בלי לוותר. נלחמים בתאגידים, בפארמה, בשחיתות ובאי צדק.

לא מתוך חיפוש אחר עושר או טובה אישית כפי שאנחנו עדים בכל המערכות מסביב, אלא מתוך הגרעין הזה שיושב בתוך הבטן, הכור הגרעיני הזה של השאיפה לצדק ולעולם טוב יותר.
הסיפור פה הוא על אנשים כמוה שלא מוותרים.
וזה סיפור ענק! ענק!
ואין מילים ומספיק תודה לאירית ולצוות שלה.
אז באופן רשמי אפשר לומר:
הלינק בתגובות.
מגזין בראשית

רגע אחד, Cranio!
בראש הדיון הצגת תשובת פרקליט המדינה למכתבה של אחת, אירית ינקוביץ'.
כעת אתה מציג מעשיה מפי אלמוני לפיה הוא ואותה אחת, אירית ינקוביץ', נפגשו לארוחת צהרים, במהלכה לאטה סוד באזניו "נפתחה חקירה פלילית נגד שרון אלרעי פרייס ובכירי משרד הבריאות", פלוס פרשנותך למליהּ "נפתחה חקירה", לאמור "אין לדעת לאן זה יוביל".
זה הכל!
ההבנתי נכונה?

מה בדיוק מרעיש כאן?
הענין הזה עשוי גם למצא דרכו אל סל ניירת לגריסה...

Cranio

Well-known member
רגע אחד, Cranio!
בראש הדיון הצגת תשובת פרקליט המדינה למכתבה של אחת, אירית ינקוביץ'.
כעת אתה מציג מעשיה מפי אלמוני לפיה הוא ואותה אחת, אירית ינקוביץ', נפגשו לארוחת צהרים, במהלכה לאטה סוד באזניו "נפתחה חקירה פלילית נגד שרון אלרעי פרייס ובכירי משרד הבריאות", פלוס פרשנותך למליהּ "נפתחה חקירה", לאמור "אין לדעת לאן זה יוביל".
זה הכל!
ההבנתי נכונה?

מה בדיוק מרעיש כאן?
מה הבעייה שלך?
הוספתי תגובה של אבי ברק , פעיל נגד עוולות הממשלה.

למעלה