המשך משחק החנונים

prefect

New member
עכשיו, אם לא הייתי בפורום חנונים,

מה הסיכוי שמישהו היה אומר לי " אם יש את מייזלר בהישג יד ".. אין לי מייזלר בהישג יד, מה אני בעונש? :) מה כתוב שם?

RichardSmith

New member
כן, כן, שכחתי את הקטע...

מסתכלים על השאיפה של הסדרה ולא על סתם שני איברים... אבל במקרה של 2... עבור n מספיק גדול זה 1 הרי ועבור 1 זה תלוי, חלק מתכנסות וחלק מתבדרות.

prefect

New member
שאלה מעניינת

נלך בגישה ההסתברותית תוך נפנופי ידיים עצבניים: צפיפות הסתברות לכך שמספר יהיה ראשוני הולכת כמו
1/log n​
לכן הסכום עבור n ממש גדולים הולך כמו
1/nlogn​
והדבר הזה מתבדר. אם זכרוני מחדו''א לא מטעה אותי, והוא יכול. מסקנה: הטוב מתבדר כמעט בטוח (תתפלאו, אבל זה מונח מתמטי מדויק מאוד!
)

מתן4ל

New member
טוב קיבלתי את זה

וקל לחשב שהאינטגרל של (nlog(n))^(-1) הוא ((log(log(n - (אם כי די קשה לכתוב את ההוכחה בפורום המעפן של תפוז
) וזה מתבדר (לאט מאוד אבל מתבדר).

pieceofmadness

New member
מותר להשתלט על התפקיד בברוטליות?

כי מגיע לי פרס על זה שהגעתי מאוחר מדי (כמו תמיד, נו) ולא היתה לי אפשרות להפציץ את מה שאני יודעת...
שאלה: ציינו שני הבדלים מהותיים בין נדל ומרבה רגליים.

RichardSmith

New member
יכול להיות ש...

הנדל ארסי ומרבה הרגליים לא. לנדל יש 12 רגליים ולמרבה הרגליים 50-200~ מה זה כוח סוס?

pieceofmadness

New member
כמעט...

הנדל הוא טורף בעל זוג רגליים אחד בכל פרק בגופו. מרבה הרגליים הוא צמחוני (חנון או ספקטרום אוטיסטי?
), ויש לו שני זוגות רגליים בכל פרק.

pieceofmadness

New member
כוח סוס

שיטה למדידת כוחות של מכונות כבדות כמו מכוניות, וכל כוח סוס הוא הCAPABILITY של סוס אחד.

majsbi

New member
עוד שאלה

עכשו מנושא אחר- מי היה מתושלח בתנך? (זה מצריך דיפדוף בספר אמיתי! אלא אם כן יש לכם את כל התנך במחשב או באיטרנט)

RichardSmith

New member
איזה ברנש...

שחי 999 שנה או 900, באמת צריך לפתוח ספר? צויין בספר בראשית כאחד מצאצאיו של נוח. לא הרבה יותר מזה מצויין. עכשיו לויקי: "מתושלח, בנו של חנוך, אביו של למך וסבו של נח, בונה התיבה, הוא דמות הנזכרת בספר בראשית (פרק ד) בסדר הדורות שבין אדם לנח. חי 969 שנים, משך הזמן הארוך ביותר במקרא. על פי פירוש רש"י על בראשית הוא נפטר כשבוע ימים לפני המבול. שמו הפך לסמל של אריכות ימים." נו, לא ממש צדקתי... איזו בחורה יוצרה ע"י חברת מטעים שהכינה עד אז תואמי מקדונלדס?

prefect

New member
כוח סוס זה לא כוח ../images/Emo8.gif

סתם לידע כללי, כוח סוס זה יחידת הספק, או אנרגיה ליחידת זמן. יחידה יותר נפוצה להספק היא Watt (זה מה שכתוב על מנורות חשמליות).

pieceofmadness

New member
זו יחידת הספק שגם אותה הגדיר WATT

והיא שווה ל-500 ליטרה בשנייה, כיכולתו של סוס בריא אחד.

למעלה