המשך שירשור השירה - כמה שזה נפלא

Sודית

New member
כ ף

כשאת נוגעת בי בועז שרעבי מילים: אהוד מנור לחן: בועז שרעבי קיימים 4 ביצועים נוספים לשיר זה כשאת נוגעת בי אני מפסיק לחשוב אני מפסיק לחשוש כשאת נוגעת בי. כשאת נוגעת בי אני מתחיל לרעוד אני מתחיל לחיות כשאת נוגעת בי. אני מרגיש איך כל שדי הלב מתרחקים ומסתלקים כשגופי בידך נרעד כשפי אל פיך נצמד אני מרגיש שזה יכול להימשך לעד...

כבר מאוחר

כבר מאוחר יונתן רבקה מיכאלי מילים ולחן: נעמי שמר כבר מאוחר יונתן ומיכלי שר הצרצר בשפתו הלילית מי זה קורא לי ומה זה היה לי מה לעצמה תבשר גחלילית מה תבשר גחלילית איך המטפס מתרפק על הבית באצבעות גיבעולים ארוכות ולשניהם איך הרוח נשבעת רק לחכות לחכות לחכות רק לחכות לחכות ובאילן המוגן מן הרוח נח הירח כפרי מגדים טוב שתישן יונתן ותנוח כי השינה מצמיחה ילדים היא מצמיחה ילדים יש אמהות שישנות כל הלילה יש אמהות שבשקט קמות את שתישני לך מיכלי כדאי לך כי השנה מצמיחה חלומות היא מצמיחה חלומות הנה השחר מתחת לדלת בא להעיר ילדים נירדמים בטח הייתי עכשיו מתפללת אילו ידעתי למי אילו ידעתי למי

seelinewoman

New member
כישופים - דליה רביקוביץ'

היום אני גבעה, מחר אני ים. כל יום אני תועה כבאר של מרים, כל יום אני בועה אובדת בנקיקים. בלילה חלמתי סוסים אדומים סגולים וירוקים. לבוקר הקשבתי פכפוך עד אין קץ קשקוש של תוכים. היום אני שבלול מחר אני עץ רם כתמר. אתמול הייתי כוך היום אני צדפית מחר אני מחר.

seelinewoman

New member
כשאלוהים אמר בפעם הראשונה

מילים: נתן זך לחן: מתי כספי שאלוהים אמר בפעם הראשונה יהי אור הוא התכוון שלא יהיה לו חשוך. הוא לא חשב באותו רגע על השמיים אבל העצים כבר התחילו מתמלאים מים וציפרים קיבלו אויר וגוף. אז נשבה הרוח הראשונה אל עיני אדוננו והוא ראה אותה במו עיני ענן כבודו וחשב כי טוב. הוא לא חשב באותו רגע על בני האדם, בני אדם לרוב. אבל הם כבר התחילו לחשוב על עצמם בלי עלים וכבר החלה מתרקמת בליבם מזימה על מכאוב. כשאדוננו חשב בתחילה על הלילה הוא לא חשב על שינה. כך, כך אהיה מאושר, אמר בליבו האלוהים הטוב. אבל הם כבר היו לרוב אלוהים הטוב.

שוש אור

New member
כמה עוד דרכים

הראל סקעת מילים: נועם חורב לחן: לורן בנג'מין כמה עוד דרכים יש להשבר ליפול על הברכיים ממש כמו ילדים ואיך בכלל מוצאים כוחות להתגבר למרות כל המרחק למרות כל הפחדים כמה עוד דרכים יש להתמודד לא להימלט מציפורני השיגעון וכמה עוד דרכים יש בכלל לשיר לך לגעת בפנייך כמו עיוור לא לעזוב וכמה עוד דרכים יש להתמכר לך וכמה עוד דרכים יש לאהוב היו לנו לילות של פחד והרגל בלי תשובה אחת טובה לשאלה ועם הזמן לומדים עם כח מברזל לגעת ולסלוח כמו בהתחלה כמה עוד דרכים יש להתמודד לא להימלט מצפורני השגעון וכמה עוד דרכים יש בכלל לשיר לך לגעת בפנייך כמו עיוור לא לעזוב וכמה עוד דרכים יש להתמכר לך וכמה עוד דרכים יש לאהוב כמה עוד דרכים יש להתמודד לא להימלט מצפורני השגעון וכמה עוד דרכים יש בכלל לשיר לך לגעת בפנייך כמו עיוור לא לעזוב וכמה עוד דרכים יש להתמכר לך וכמה עוד דרכים יש לאהוב וכמה עוד דרכים יש להתמכר לך וכמה עוד דרכים יש לאהוב

Sודית

New member
ל מ ד

אחד השירים היפים ביותר בעיני...... לאורך הים עופרה חזה מילים ולחן: איילה אשרוב תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות תגיד לי למה אין אמת, רק הזיות אז למה לנסות ולהמשיך עכשיו לבכות? לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח. תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות כשאנשים רצים אל תופת כמו אל ים אני ארוץ אל תוך האש אם יחזרו משם.

Sודית

New member
שי שחובה להביא - לשיר איתך

לשיר איתך בועז שרעבי ושושנה דמארי מילים: אהוד מנור לחן: בועז שרעבי לך רציתי להודות מזמן, בעורך החם נבטו שירי. כלנית הבאת לי מתימן, אל הגיא. כמו פרש אבוד סובב בגן ובידי פורחים שני שושנים, האחד אדום, שני לבן. שר אני איתך פתאום, זה כמו חלום, זה כמו חלום. שער משאלות נפתח, לשיר איתך, לשיר איתך. הלבנה אשר תלויה מעל מישירה עכשיו את מבטה. היא שלך הלילה אל תשאל, קח אותה. אוףף השיר לא עולה אצלי.....למי יש קליפ לשיר?

Sודית

New member
מ ם

מחר נעמי שמר מילים ולחן: נעמי שמר מחר אולי נפליגה בספינות מחוף אילת עד חוף שנהב ועל המשחתות הישנות יטעינו תפוחי זהב כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהריים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר אז מחרתיים

seelinewoman

New member
מרוב אהבה

מילים: יוסי בנאי לחן: מתי כספי כשההוא אוהב את ההיא תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה כמה היא אלוהית. כשענן אוהב עננה תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה: את כל כך עדינה ורק אני מרוב אהבה שותק... כשהזבוב אוהב ת'זבובית תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה מכולן יפיפית. כשהפיל אוהב ת'פילה תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה: בואי בואי כלה. ורק אני מרוב אהבה שותק... כשמלאך אוהב מלאכית תמיד הוא אומר לה חוזר ואומר לה את הכי חתיכית כשהפסיק אוהב ת'נקודה תמיד הוא אומר לה חוזר ואומר לה שהוא פסיק על ידה ורק אני מרוב אהבה שותק...

למעלה