המשך שירשור השירה - כמה שזה נפלא

Sודית

New member
צ ד י (ק)

איך לא..... צריך לצלצל פעמיים שושנה דמארי מילים: נתן אלתרמן לחן: משה וילנסקי תופרת אני ותופרת הים לא יחדל מלנהום אני את פניך זוכרת כאילו היה זה היום. אח כמה צחקנו אי פעם ראשי המתולתל כה הזהיב היה לימים איזה טעם של עץ תפוחים באביב. אמרתי: "תבוא בין ערביים אותי לטייל להזמין כתובתי הגליל מספר שניים קומה ראשונה מימין..."

seelinewoman

New member
צלצולי פעמונים

מילים: יאיר מדינה ואהובה עוזרי לחן: אהובה עוזרי צלצולי פעמונים בתוך ליבי מהדהדים על אם הדרך בי פוגש ליבי הומה ומתרגש עודני כאן למענך דמותך הולכת ומתרחקת כאן אני אל מול ביתך עיני זלגו דמעות של אושר חיי היו ימים של בוסר היינו יחד זוג תמימים קצת שובבים, מעט שונים חיוך, גומה, בוער בי אש מלטף קצת, מתבייש הולך הדם, הזמן חולף

Sודית

New member
ק ו ף

קסם שנשאר אורי פיינמן מילים ולחן: יוני רועה את המנגינות חיברתי, רק שתשמעי את החלומות רקמתי, רק שתחלמי האהבה שלי אליך היא ים שלא נגמר והמבט שבעיניך זה קסם שנשאר ואני כאן עדיין מחכה לך מדמיין אותך בין השורות את האהבה שלי אני אשמור לך בתוך קופסת שירים מול השקיעות את האהבה שלי אני אשמור לך בתוך קופסת שירים בין השורות

Sודית

New member
ר י ש

רעיה אורי פיינמן מילים: אביהו מדינה לחן: אפוסטולוס קלדארס רעיה, רציתי שתהיי אם אוהבת ובלילה תהיי לי מאהבת כמו פעם תבעירי בי אש של אהבה. רעיה, למה סתם בלי סיבה את כועסת במשפט ומבט את הורסת לכולם את הטעם הטוב שבחיים. רעיה הן רק אתמול עוד אהבנו וביחד הכל בנינו ולשנינו עוד פרחי אהבתנו נכספים הם, כה רכים הם ויפים.

Sודית

New member
ש י ן

שמים לב עברי לידר מילים ולחן: עברי לידר אוהב שהם שמים לב שהוא כאן מתלבש לאט בבית יש לו זמן אוהב שהם שמים לב שהוא כאן אולי הוא לא ילך עכשיו וגם אין כל כך לאן מסתכלת רוצה שהוא לבד יגיע בבקרים מטומטמת תראי איך הכבוד שלך מוגש על הצלחת לאורחים אוהב שהם רוצים אותו כל כך עם זה שלידו אני החלפתי מבטים וכמה שהגבול הזה הוא דק כי יש רעש אמיתי שמגיע מבפנים מסתכלת רוצה שהוא לבד יגיע בבקרים מטומטמת תראי איך הכבוד שלך מוגש על צלחת לאורחים

seelinewoman

New member
שלא ייגמר לי הלילה

מילים: יהודה שביט לחן: מתי כספי נגמר לי הערב רוצה את הלילה שלא ייגמר לי הלילה שלא ייגמר לי הלילה שלא ייגמר לי שלא ייגמר לי הלילה שלא ייגמר לי הלילה שלא אצטרך להפסיד שום דבר שום דבר שלא יישאר שום דבר שום דבר

למעלה