המשך שירשור השירה - כמה שזה נפלא

seelinewoman

New member
שיר שבת - בואי כלה

מילים: אברהם שלונסקי לחן: יאיר רוזנבלום עטוף נא אל שדי את נפשי בטלית וזמר בקול - בואי כלה הו אשתי היפה הדליקי הנרות ולקידוש הכיני החלה הלילה כבר ברך על נרות שבתו ולבנה לקידוש מוטלת היום אני רוצה בשובי הביתה לנשק המזוזה בדלת עטוף נא ריבוני גופנו בטלית נזמר נא בקול: בואי כלה נשינו היפות תדלקנה הנרות ואנו נקדש על החלה. עטוף נא אל שדי .. כי שבעה הם ימים ימות השבוע ושבעה יש קנים למנורה ומי אשר הדליק המנורה בנפש הוא ייצק השמן לאורה עטוף נא ריבוני... התזכור איך שבנו בספינות לועזים אנחנו העולים בשמך עת יהודים יבואו לארץ ישראל מה תרב במעונם השמחה האתה שכחת? וידך הן פרשה מפרשים לספינה העולה אנחנו ראויים לשבת ראשונה במשתה שבתך הגדולה. עטוף נא ריבוני...

Sודית

New member
סופי, בשישי הבא את פותחת שירשור שירה

את תחליטי מה יהיה הנושא........הולך? אפשר לקראת כל סופ"ש לפתוח שירשור שירה כזה שווה.

Sודית

New member
ת ו

תני לי לאהוב אותך אייל גולן מילים: דורון אלימלך ואליאב מועלם לחן: דורון אלימלך ואליאב מועלם מחפש, מתלבט רוצה לומר לך כל יום אני אוהב אותך יותר, מבקש, מתרגש רוצה לדעת אם ויתרתי כבר, אז למה זה כואב? בעינייך מוצא את התשובה, הלב שואל מה זאת אהבה? תני לי לאהוב אותך, לחבק אותך חזק, תני לי את הדרך שתוביל אל תוך ליבך, הנשמה שלי רוצה להתאהב בך, ללכת כעיוורת בדרכך

שוש אור

New member
תן לי סימן

מירי מסיקה מילים: מאיר עמר ואיתי זילברשטין לחן: מאיר עמר ואיתי זילברשטין הוא לא יודע איך שאני חושבת עליו הוא לא יודע איך כל מבט משפיע עלי די במילה אחת די במבט אחד לבד בלילה בלי שירגיש אני שרה אליו די במילה אחת די במשפט אחד תן לי סימן שגם אתה רוצה תן לי סיכוי, נצעד עד הקצה רוצה להגיד לך איך אני באה עד אליך תן לי יד שם בשמיים אם רק אפשר, אז הייתי רוצה לפתוח פתח רק לצעוק איך אני אוהבת אותך די במילה אחת די בחיוך אחד תן לי סימן... די במילה אחת די במבט אחד הוא לא יודע איך שאני חושבת עליו

Sודית

New member
תן לי יד

תן לי יד חוה אלברשטיין ואריק סיני מילים: עלי מוהר לחן: יוני רכטר קיימים 2 ביצועים נוספים לשיר זה תני לי יד אין לי מלבדך עוד בית אין לי מלבדך עוד אף אחד תני לי יד. תן לי יד כדי שלא אפחד בדרך כדי שלא אהיה יותר לבד תן לי יד. זה רק אנחנו שנינו זה רק אני ואת והעולם איננו נגדנו ולא בעד.

Sודית

New member
איזה יופי, איזה תענוג...אתם יכולים להמשיך

יש עוד עשרות שירים.....כל אחד יכול להוסיף את השירים האהובים עליו.......

למעלה