הנבואה הכתובה

00000000000

New member
מה הכל?

לא ראיתי שם יותר מדי, יש שם ספרון ובו פרק אחד שטוען כי הנבואות הנוצריות אינן נכונות (הפרק מתייחס לכמה נבואות בודדות ולא מוכיח את טענתו על כל הנבואות). אתה רוצה שאני אביא לך הכל על התנ"ך?

00000000000

New member
באמת? ../images/Emo13.gif

בדיוק חשבתי כך על כל מה שהבאת עד כה... אפשר לסגור כאן את הדיון בכניעתך?

יובל199

New member
על מה אתה מקשקש

אני בחנתי לעומק מתוך אתר זה את פרק ראשון בספר בראשית בזמנו. חכמינו כבר פתרו מזמן את כל ה"סתירות" המוזכרות שם ועוד המון "סתירות" שבכלל לא מופיעות באתר זה. זאת רק טיפה בים שלא מרגשת בכלל.

00000000000

New member
נפלא. פשוט נפלא.

תרבות הדיבור התוקפנית והמכוערת שלך מעידה כאלף עדים מי אתה. לגבי מה שכתבת: כנ"ל גם לגבי האתר של ערכים. כל ה"הוכחות" המוזכרות שם הופרכו מזמן, ועוד המון "הוכחות" שבכלל לא מופיעות באתר זה.

יובל199

New member
זה נכון לגבי אתר "חופש"

אני בעצמי הפרכתי חלק גדול מהמאמרים המופיעים שם. אפילו שלחתי הפרכה אחת לחברי האתר - אבל היות והוא כל כך "חופשי" הם סרבו לפרסם את ההפרכה שלי.

00000000000

New member
ואללה. איך לא קלטתי את זה קודם...

מדוע שלא תשלח אלינו את טיעוניך ונראה אותם בעצמנו? (או שזה "סודי"...)

יובל199

New member
כבר שלחתי לאתר "חופש"

והם הרבה יותר נחמדים ממכם (דבר שלא הואיל בסופו של דבר) אך למה להתאמץ לשלוח לכם קבצי word גדולים? מי אתם בכלל?

00000000000

New member
אתה בטח מצפה שאאמין לך...

ואל תדבר על "נחמדות". השפה שלך מעליבה ובוטה, למרות שדיברתי אליך בכבוד. שמעתי כבר טענות שזאת התרבות הדתית, וחבל שאתה וחבריך טורחים לאמת זאת בפני גולשי הפורום.

00000000000

New member
ומה חשבת, שנקנה את השטויות שלך?

ברור שאין לך מה לצפות שמישהו עם חשיבה הגיונית יתחבר לתרבות הקמיעות שלך. אתה רוצה שנקרא לך "שרופי"?

יובל199

New member
כמו שאמרתי - אתה כבר אבוד

ואם מדברים על הגיון. מבין כל ה"משכילים" באתר אתה אולי היחיד המדבר גם בהגיון. אתה מוזמן לענות על שאלתי

Igra Rama

New member
Save your boasts

to your friends. You haven't produced one argument that stands the test of logic. Here is the answer to your question: I do not want a god superior to me. since I am god, I gave you the torah in mt. Sinai (Can anybody tell me where it is ?) and I concieved you. Now go to the public latrine and recite: "thank you oh lord god for being able to witness you today at Netaim"

Igra Rama

New member
Save your boasts

to your friends. You haven't produced one argument that stands the test of logic.

00000000000

New member
אתה מאיים עלי?

כי יש משהו שנקרא "משטרה" במדינת החוק שלנו. שאלתך "כיצד הייתם מעדיפים שיתנהל העולם. עם אלוהים, בלעדיו, וכו'", דומה לשאלה "מה הגובה שהיית רוצה כי יהיה הממוצע של המין האנושי", או "האם היית מעדיף לחיות בעולם כמו של דוגלאס אדאמס, מטריקס, או הארי פוטר". התשובה היא שלא אכפת לי. אני חוקר של היקום כמות שהוא, ולא כמו שהייתי רוצה שהוא יהיה - מכיוון שלדמיונות אין השפעה על חיי בכל מקרה (אלא רק למצב המציאותי שקיים).

דוד1000

New member
ההבדל עצום. כל הנבואות שנכתבו בתנ"ך

התקיימו (חוץ מהגאולה), לעומת זאת כל כל הנבואות שהבאת התקימו.

Igra Rama

New member
Nonsense

All you have is arguments that wont stand the test of logic. Name one prophecy that came true but first prove that it was written before the event took place.

יובל199

New member
בבקשה

חזרת עם ישראל לארצו לאחר שהיה מפורד ומפוזר בכל העמים. וניסו ללא הרף להשמידו. נבואה שהתגשמה ונכתבה הרבה הרבה לפני זמנה.

למעלה