הנה הוא עלה - שרשור עמוד הבית החדש!

האמת? ../images/Emo199.gif

קצת מאכזב. מה שתמיד אהבתי בבלוגיה של תפוז, זה שבניגוד למקומות אחרים, הציגו כאן את הרשומות המומלצות באופן ממש מושך. כבר כמה חודשים שאני מבקרת בכל יום בעמוד הבלוגיה, ונכנסת לכל הרשומות המומלצות. ולמה? כי הכותרות שהעורכים בחרו, התמונות הפיקנטיות ששמו ליד הלינק, והציטוטים הטובים שנבחרו בקפידה, גרמו לי להסתקרן ולהרגיש שאת הרשומות האלה, אני פשוט חייבת לקרוא. עכשיו, לעומת זאת, אני נכנסת לבלוגיה ויש בלגאן בעיניים. התמונות שליד הבלוגים לא נראות טוב יחד, כי לכל בלוג יש את התמונה האישית שלו שבעל הבלוג בחר. כותרות ארוכות מידי של פוסטים - חתוכות באמצע, ולא מאפשרות לקורא לעמוד על תוכנן. והציטוט שמופיע, ואמור לגרום לאנשים לרצות לדעת מעל מה מדובר - הוא השורה הראשונה מתוך הפוסט, שלרוב היא ממש לא ציטוט-מחץ. כל הדברים האלה ממש לא גורמים לי לרצות להשקיע זמן בלהכנס לרשומה זו או אחרת, אלא אם לבלוגר יש כינוי מעניין - זה הדבר היחיד שמופיע ברור. דף הבלוגיה נראה כרגע כאילו לא קיימים עורכים בתפוז. כאילו אמא ואבא עזבו, והשאירו את הילדים לבלגן את הבית. אני מבינה שהכוונה הייתה טובה, ושרציתם לתת לגולשים ולבחירותיהם יד יותר חופשית, אבל אני מרגישה, לצערי, שזה מוריד את הרמה, כי עכשיו הדף נראה פחות אסטתי ויותר חובבני, מבחינת עיצוב ותוכן כאחד. בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה, אני בטוחה שגם יש יתרונות לעיצוב החדש, כי אני סומכת עליכם שאם עבדתם על הדף הזה במשך כמה חודשים, כנראה שיש לזה סיבה. מקווה למצוא את היתרונות האלה בהמשך.

אלה287

New member
חבל לי על השנוי

נכון שהבלוגיה היא לא שלי אבל אני רוצה להאמין שהיא בשבילי.. וכאחת כזו רוצה להאמין שמנהליה רוצים להתחשב בדעתי. אני אתן דוגמא פשוטה וקטנה מאוד לתוצאות השינוי בעייני. פירסמתי רשומה לאחר השינוי, מאז עברו כבר כשלוש שעות ולרשומה נכנסו רק 5 אנשים. בדר"כ בשעה כזאת יש לי לפחות 20 צפיות. בדרך כלל אני בעד שינויים אבל אני מאמינה ששינוי העמוד הראשי, הורדת העדכונים של הבלוגים וחשיפה רק לבלוגים הנצפים ביותר היא בבחינת העלמת הבלוגים הקטנים יותר ומתן במה לבלוגים של ה"מקובלים". אם באמת אתם מעוניים בדעתנו, אם באמת אתם רוצים שנרגיש בבית.. אולי תעשו סקר למשתמשים הקבועים בבלוגיה? נראה לי שזה ישמח את כל המנויים לקבל אישור מההנהלה שהדעה שלנו נחשבת.. ואולי לאחר שתעשו סקר כזה ותבינו שאין הסכמה בקרב הבלוגרים לשינוי שנעשה תחליטו כן לעשות כמה שינויים למצב הקודם שהיה..

lulyK

New member
אפשר איכשהו לשלוט על התמונות

שליד כל בלוג? כבר כמה שעות כשאני נכנסת לעמוד הבלוגיה, מככב בנצפים פוסט שהתמונה שנבחרה לפרסם אותו היא לא תמונה שבא לי שילדיי יראו (ומה לעשות, אצלנו חדר העבודה וחדר המשחקים - חד הם).

נוריתהה

New member
שאלה

קודם היו אלה שהיה להם 100 "אהבתי". תמיד אותם הניקים. ותמיד הם היו ב"אהובות ביותר" מה מפריע עכשו (אפילו יותר קל, כי לא צריך לפתוח הרבה ניקים) כל כמה דקות להכנס בניק אחר ולעשות רפרש? כך יצברו הרבה צפיות, ושוב תמיד יהיו הניצפים ביותר.

ספטון1

New member
השינוי בבלוגיה לא מצא חם בעיני בכלל

איפוא העדכונים איפה הנושאים ככה הכל הולך לפי קראית הצופים ולא לפי נושאי עניין מדוע את צופי הגוגל אתם לא רושמים הרי הסטטיסטיקה רושמת אותם ההבטחה שלכם כי אתם משלמים על הכל מטעה

הולמס 30

New member
בלוגים מקטגורית למבוגרים בלבד

איני רואה בלוגים כאלה בנמצא באף אחת מהנישות (ואני מניח שיש בהם כאלו שהם נצפים או מדוברים) אתם מצנזרים אותם החוצה? ואם כן - האם הם מצונזרים לאורך כל שעות היממה?

עוד הערה

אני דואג שביום שבו הבלוג שלי יגיע לעמוד הראשי, התמונה תיראה על הפנים, כי התמונה שלי היא מאוד רחבה. האם יש אפשרות להגדיר תמונה אחרת?

עצלנים אה?

אין כוח להמליץ? שהגולשים יסתדרו בעצמם? אז מי מקבל פה חשיפה בעצם? מי שכבר חשוף. מה עשיתם בזה? וסנוז ושאפו? זה מה שמעניין את הבלוגרים? מה עם העידכונים האחרונים? הבלוגים שלי? למה לעזאזל להפסיק להתעסק באיכות לחלוטין ויאללה הכמות? לפעמים אתם פשוט עושים חשק לא להיות פה יותר.

ממה ככה, כמו שאתה אומר

נמאס להם להתעסק עם הבלוגיה הרימו ידיים והשאירו אותו לגולשים בלבד. ממש חובבני מה שהולך פה. לא עסק בכלל. . .

פוEט

New member
../images/Emo31.gif

ןלחשוב שמשלמים לכם משכורת בשביל להרוס את הבלוגיה.. צבעים, עיצוב ילדותי ומוזר, פרסומות מכל עבר, פופ-אפים, בלאגן שלם.

איזה חבורה של בכיינים

בד"כ לא נוהגת להגיב בשרשורים שנוגעים למלחמות בלוגיה אבל הפעם חייבת לומר משהו. לא מצליחה להבין את היבבנות הזו. אז אין יותר בחירת העורך - ביג ביג דיל. אז עכשיו רואים בעמוד הראשי פוסטים "נצפים" ולא "איכותיים" - לא יודעת אם זה נכון. לדעתי צריך, כמו לכל דבר בחיים, פשוט להתרגל וגם לתת למערכת לבדוק את עצמה ולעשות את השינויים (שהבנתי שצפויים). כשהיתה בחירת העורך קראתי אין סוף תלונות על כך שרק "קומץ" אנשים נהנה מחשיפה. ועכשיו שוב אנשים לא מרוצים. ולמען הסר ספק: אני הייתי דוקא מהנהנות המרכזיות מ"בחירת העורך" - כי מרבית הכניסות (דרך תפוז) נעשו כשנבחרתי כ"בחירת העורך". אין לי כמעט מנויים. אני לא "סתם" מגיבה בבלוגים אחרים כדי שיכנסו אלי. אין לי כאן כמעט חברים. ככה שכנראה שהבלוג שלי כבר לא יקבל את החשיפה שקיבל עד כה. הנה המבחן האמיתי - מי כותב בשביל "בול" ומי כותב בשביל ההנאה הפרטית.

למעלה