האמת? ../images/Emo199.gif
קצת מאכזב. מה שתמיד אהבתי בבלוגיה של תפוז, זה שבניגוד למקומות אחרים, הציגו כאן את הרשומות המומלצות באופן ממש מושך. כבר כמה חודשים שאני מבקרת בכל יום בעמוד הבלוגיה, ונכנסת לכל הרשומות המומלצות. ולמה? כי הכותרות שהעורכים בחרו, התמונות הפיקנטיות ששמו ליד הלינק, והציטוטים הטובים שנבחרו בקפידה, גרמו לי להסתקרן ולהרגיש שאת הרשומות האלה, אני פשוט חייבת לקרוא. עכשיו, לעומת זאת, אני נכנסת לבלוגיה ויש בלגאן בעיניים. התמונות שליד הבלוגים לא נראות טוב יחד, כי לכל בלוג יש את התמונה האישית שלו שבעל הבלוג בחר. כותרות ארוכות מידי של פוסטים - חתוכות באמצע, ולא מאפשרות לקורא לעמוד על תוכנן. והציטוט שמופיע, ואמור לגרום לאנשים לרצות לדעת מעל מה מדובר - הוא השורה הראשונה מתוך הפוסט, שלרוב היא ממש לא ציטוט-מחץ. כל הדברים האלה ממש לא גורמים לי לרצות להשקיע זמן בלהכנס לרשומה זו או אחרת, אלא אם לבלוגר יש כינוי מעניין - זה הדבר היחיד שמופיע ברור. דף הבלוגיה נראה כרגע כאילו לא קיימים עורכים בתפוז. כאילו אמא ואבא עזבו, והשאירו את הילדים לבלגן את הבית. אני מבינה שהכוונה הייתה טובה, ושרציתם לתת לגולשים ולבחירותיהם יד יותר חופשית, אבל אני מרגישה, לצערי, שזה מוריד את הרמה, כי עכשיו הדף נראה פחות אסטתי ויותר חובבני, מבחינת עיצוב ותוכן כאחד. בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה, אני בטוחה שגם יש יתרונות לעיצוב החדש, כי אני סומכת עליכם שאם עבדתם על הדף הזה במשך כמה חודשים, כנראה שיש לזה סיבה. מקווה למצוא את היתרונות האלה בהמשך.