הנה זה בא. האירוח שכולנו חשבנו

mmmmika

New member
בעצם יש שאלה

יצא לך להסתכל על התמונות שהוגשו לך במבוכה רבה בתום ההופעה ביום שבת? אשמח לדעת מה דעתך! תודה

rachelgw

New member
שאלה לרונה

היי רונה, קודם כל, אני אגיד שאת אחת היוצרות והזמרות הכי מוכשרות לדעתי.. גאון! (כמו שתמיד יוצא שאני קוראת לך... - מקווה שנפל עכשיו האסימון מי אני..או שיש עוד הרבה שקוראים לך גאון.. אני לא יודעת..) בכל מקרה - רציתי לשאול, באפריל מאי הקלטת הופעה מצולמת בהאנגר, לפני יציאת האלבום, ורציתי לדעת מה קורה עם זה? האם צפוי לנו DVD עם מיטב השירים? משהו יותר איכותי מהצילומים שלנו בהופעות. בכל מקרה, המון תודה על הכישרון האדיר שלך, וההנאה האינסופית שיש לך על הבמה - היא מגיעה עד אלינו - הקהל. ועוד משהו קטן - אני מאוד מעריכה את העובדה שאת בקשר כל כך ישיר עם הקהל שלך, שאת תמיד נגישה לכל השאלות שלנו אחרי ההופעות, ובדף פייסבוק שלך. תודה, רחלי

צילומים

הי רחלי, ראשית תודה. האמת היא שעוד לא הספקנו להגיע ליום הצילום ההוא בהאנגר אבל אנחנו מתחילים להתעסק בזה עכשיו ואני מקווה שיהיו התפתחויות ממש בקרוב. ותודה, אני שמחה להיות איתכם בקשר רציף עד כמה שאפשר..

שאלה על "עטלפים עפים נמוך"

בהופעה במוצאי שבת אמרת שחשבת על אהוד בנאי כשכתבת אותו (או משהו בסגנון הזה). תוכלי להסביר? ותודה גדולה על המוזיקה, את נהדרת

עוד שאלה על האירוח של אהוד

כמה שמחנו כשראינו את עינים זרות יחד עם אהוד בסטליסט, אבל אז מישהו עלה לבמה ומחק את שמו של אהוד משם. תוכלי לספר למה בסופו של דבר לא שרתם יחד את השיר הזה? מה שכן שרתם יחד, וגם מה ששרת לחוד, היה נפלא תודה

עטלפים

קשה קצת להסביר את זה אבל לפעמים האהבה שלך למוסיקאי אחר ולסגנון שלו מחלחלת למעשה הכתיבה ובאופן לא מודע (שאחר כך הופך מודע), אתה מכניס משהו ממנו אל תוך השיר. אני מרגישה שזה מה שקרה לי עם עטלפים.

שאלת הופעות

מיד לאחר שיצא "לנשום בספירה לאחור" הייתי בהופעה שלך ונראה היה שממש לא היה לך נוח בה על הבמה ושסבלת להיות באור הזרקורים. אם משווים את הבחורה שהייתה אז על הבמה לזו שאת עכשיו אפשר לחשוב שמדובר בשתי בחורות שונות. היום את משוחררת ונראה שאת נהנית מההופעה ומהאינטראקציה עם הקהל . רציתי לשאול האם זה בכלל נכון שבעבר לא נהנית להופיע, או שבזמנו סתם נפלנו על יום רע? מה גרם לשינוי הזה מאז לעכשיו? האם יש אירוע או נקודתי אחר שאת יכולה לשים עליו את האצבע כגורם משמעותי שהוביל לשינוי הזה? תודה רבה והמשך קריירה משובחת!

הופעות

זאת שאלה טובה. אני לא חושבת שיש אירוע מסויים שאפשר לשים עליו את האצבע אלא פשוט המון שעות טיסה (בהופעות שלי וגם לצד אחרים, כמו גידי גוב), והתעקשות עמוקה שלי לפצח את העניין הזה ולהתקדם. היה לי באמת מאוד קשה להופיע במשך שנים וזה משהו שחייב היה להיפתר בהנחה שזה באמת המקצוע שבחרתי. אני מאוד מרוצה מהתהליך שעברתי בהקשר הזה אבל מרגישה שיש לי עוד לאן להגיע.

Einav85

New member
רונה! :)

מה שלומך? עייפה אחרי 3 הופעות רצוף? ההופעות האחרונות היו מ-ד-ה-י-מ-ו-ת, וממש נהנינו מכל רגע (אני וכל החמולה) ומחכים כבר להופעות הבאות באיזור (ול"זמן פציעות" שהבטחת לנו
). 2 שאלות: 1) האם תוחזר פינת הקאבר בהופעות הבאות? אנחנו מתגעגעים... 2) האם יש לך אימייל שניתן לשלוח אליו הודעות שיגיעו הישר אלייך? שתהיה לך חופשה נעימה! :)

תודה

לגבי פינת הקאבר - אני לא מבטיחה שממש באופן קבוע אבל יתכן וכן אחליט לבצע איזה קאבר פה ושם בעתיד. לגבי אימייל - הכתובת באתר שלי מגיעה לתיבה פרטית שלי. אמנם לוקח לי המון זמן לענות אבל מתישהו זה קורה

עוד שאלה (מקווה שלא אישית מדי)

במיני סדרה שהייתה בוואינט, אסף תלמודי לדעתי אמר שם משהו בסגנון של - רונה סובלת בשביל הקהל שלה, היא צריכה לסבול בשביל שאנשים אחרים יהנו או משהו כזה, אני לא מדייקת מן הסתם רציתי לשאול אם את באמת מרגישה ככה, ואם את חושבת שככה זה צריך להיות מקווה שמובן..

נילס15

New member
לא שאני מנסה לענות במקום רונה אבל רציתי לומר

שהזכרת לי ציטוט שפעם שמעתי(ואני מודה שלא זכרתי אותו בע"פ חיפשתי כדי להעתיק אותו לכאן) : אמר קירקגור :" מהו משורר? אדם אומלל המצפין בליבו ייסורים, אך שפתיו בנויות כך, שהבכי והנאחות העוברים דרכו, נשמעים כמוסיקה עריבה. והנה מתקבצים בני אדם סביב המשורר ומפצירים בו - שיר עבורנו שוב. למה הדבר דומה? כאלו אמרו לו - הלוואי שיתרפו את נפשך ייסורים חדשים, אך תן לשפתיך להישאר כמו שהן. כי סעקות, יעוררו בנו אימה. אבל המוסיקה, המוסיקה ממש נפלאה".

תלמודי

לתלמודי יש נטייה קלה להגזמה. אני לא חושבת שאני איזה קדוש מעונה אבל אולי יש בתאוריה שלו משהו, במימדים יותר קטנים וצנועים, ואת הדבר הזה אני מוכנה לקבל בשמחה ובאהבה.

rigoletto111

New member
הופעת פעם בחו"ל? חשבת פעם להרים הופעה

בחו"ל? אם מתוכנן משהו לניו יורק, ספרי לנו!!

חו"ל

הופעתי כמה פעמים בחו"ל, בעיקר פאריז וברלין אבל גם משהו קטן בניו יורק. אשמח מאוד לחזור ואני מקווה שההזדמנות תגיע.

למעלה