הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

פולספגן

New member
כל אחד עוזר בדרכים שלו

אני עוזרת במתן מידע על חיסונים ועוד דברים בריאותיים.

אם נניח לרגע בצד

את דעתי לגבי העזרה שלך, אני שמח לראות שחזרת בך מדעתך הקודמת לגבי deathcaster ואת כעת מקבלת את העובדה שהוא עוזר לאנשים בדרך שלו כפי שאת עוזרת לאנשים בדרך שלך. אני רואה את זה כסוג של התנצלות, ולמרות שאני לא deathcaster ולא מייצג אותו, אני מקווה שאני יכול לומר בשמו שהתנצלותך מתקבלת.

deathcaster

New member
עוזרת?

זה כבר נתון לוויכוח...

אני גם התנדבתי שנתיים במתנ"ס לצורך לימוד תלמידים לקויי למידה, במקביל גם לימדתי בשכר סטודנטים לתואר ראשון באונ' חיפה, הסיבה שאני מעדיף לענות לשאלות של בגרות ותיכון מתחלקת ל-2:

א. רוקד עם שבלולים צדק, זה יותר מספק לעזור לילדים.
ב. מעבר לעובדה שאת טועה, יש גם שאלות שאני משיב עליהן שהן לא רק של תיכוניסטים...... ישנן שאלות שם ברמה שהיא גבוהה מעל הרמה שלי במתמטיקה, להזכירך, סטודנטים לתואר ראשון במדעי החיים, אפילו בתואר הנדסי כמו שלי, מקבלים קורסים מועטים ובסיסיים במתמטיקה ואינני יכול לענות על חומר בקורסים שלא למדתי אותם. כשם שאת לא עונה לשאלות בפורום פיזיקה, אפילו לשאלות בחומר תיכוני.
הניסיון שלך לדמוניזציה כלפיי... נכשל בגדול.. כמו בכל פעם שאת עושה וחוזר אלייך כבומרנג ומצביע על אופייך הירוד.

כל זאת נעשה במטרה לנסות להסיט נושא מהעובדה שאינך יכולה לגבות/ לתת סימוכין לשטויות שרשמת...

אם את טוענת שהיה פעם בצה"ל שירות חובה למשך שנתיים.. זה אמור להיות משהו שמאוד קל למצוא סימוכין לגביו...לא? כנ"ל לגבי סוג דם ורמת משכל ע"ג דיסקית צה"לית...
מדוע אם כן את לא מנסה לעמוד מאחורי דברייך?
אז לא נורא... טעית.... אבא שלך היתל בך... גם לא נורא.

פולספגן

New member
מה בדיוק לא הבנת?

זה פורום "חדשות המדע" וזה ש-
הביא תגובה שלי מפורום אחר שלא קשורה לנושא הפורום כלל, לא יגרום לי לספק לכם הוכחות.

בינתיים, כנראה שהספק לשאול את סבך ומשום מה לא טרחת לכתוב את תגובתו ...

קומרן

New member
שהביא תגובה מפורום אחר?

אני דווקא זוכר שאת הבאת ראשונה קישור מפורום אחר על מנת ללכלך על אחד מכותבי הפורום.

כל מה שעשיתי זה לרדת לרמה שלך - אולי צעד זה לא היה חכם במיוחד היות ולרוב הכותבים פה יש מספיק שכל בשביל להבין את רמת האמינות שלך , וזאת בניגוד לקוראים בפורומים האחרים שאת נוהגת להפיץ את הפרופוגנדה האנטי חיסונית שלך.

בכל מיקרה, אם אני טרול - את טרול היות ואת משתמשת בדיוק באותה טכניקה על מנת לרדת על משתמש אחר. אם את רואה מדוע אני טרול ואת לא - אני אשמח לשמוע.

דבר נוסף - במקומך הייתי חוסך את האיומים והמעשים ופשוט מוריד פרופיל היות ואת כרגע לא נתפסת כיותר מליצן החצר (ומספר התגובות מראות זאת) של הפורום. זה נחמד , זה מצחיק ומשעשע לפעמים אך באמת שזאת לא המטרה.
אם תירצי יהיה אפשר לפתוח לך קומונה בשם "ליצנית החצר לשרותך".

ניראה לי שהדיון מיצה את עצמו ואני מניח שניתראה בדיונים אחרים.

שבת שלום ליצן חצר יקר ומצחיק.

פולספגן

New member
ההבדל עצום בין מה שאני הבאתי למה שאתה הבאת

אני הבאתי קישור מדיון עכשווי שרוב חברי הפורום גולשים בפורום זה להבדיל אלפי הבדלות ממך, שאתה הרצת חיפוש עליי בפורום שאתה בכלל לא גולש בו ושנמצא עמוק מאוד בארכיון הפורום.

שוב, לא ראיתי שאיימתי, אלא בסה"כ כתבתי את אשר עשיתי.

deathcaster

New member
להזכיר לך את המקרים

שבהם הבאת קישורים לדיוני עבר בקומונה מסוימת שה ניסית להכפיש את ZIP... וזה לא הלך?

להביא קישורים כדי להשמיץ אותי? את "רוקד"? את גידי?

האם זה משנה אם זה מארכיון או מדיון שאינו ישן? אם לדעתך זה משנה.. מדוע?

בכל מקרה, כרגיל... אצלך הגמל אינו רואה את דבשתו.

deathcaster

New member
ממממ....

"זה פורום "חדשות המדע" וזה ש- הביא תגובה שלי מפורום אחר שלא קשורה לנושא הפורום כלל"- משהו שאת עושה מדי יום ויותר מפעם אחת ביום... הגמל אינו רואה את דבשתו?

"בינתיים, כנראה שהספק לשאול את סבך ומשום מה לא טרחת לכתוב את תגובתו ..."- אני מניח שהתכוונת ל"הספקת", וכן דווקא רשמתי... בהודעה אחרת שאני בטוח שתקראי אותה או שכבר קראת.

פולספגן

New member
שוב חזרת לתחיליות ילדותיות?

"משהו שאת עושה מדי יום ויותר מפעם אחת ביום... הגמל אינו רואה את דבשתו?" - אתה מוציא את דיבתי, כי למעט אולי פעמיים אם מכלילים את הקישור שלי בשרשור הזה לפורום ביולוגיה, לא עושה זאת אף פעם.
האם אתה יכול להראות שכן?
אם לא, נא תתנצל ...

"אני מניח שהתכוונת ל"הספקת", וכן דווקא רשמתי... בהודעה אחרת שאני בטוח שתקראי אותה או שכבר קראת" - אכן, ה-'ת' כנראה לא נקלטה.
לא זכור לי שהתייחסת לסבך, אלא רק לאביך, אך טרם הספקתי לקרוא את כל התגובות, כי נכנסתי לפורום רק לפני מס' דקות ואני עסוקה בלהשיב תגובות.

deathcaster

New member
תגובה

"האם אתה יכול להראות שכן? אם לא, נא תתנצל ..." - הצחקת אותי, בכל שרשור שאת מעורבת כאן בפורום את מוציאה מהאוב שרשורי עבר שלך איתי, עם גידי, עם ZIP , עם "רוקד" ובטוח ששכחתי עוד...
כך שאין על מה להתנצל גם אם היית ראויה להתנצלות כלשהי. להוציא את דיבתך? הכל אמת... בניגוד לשקרים שלך על סוג דם ו/או מנת משכל בדיסקית צה"לית, או מידת בקיאותך בכתבי עת... או משך שירות חובה לגברים בצה"ל.

"לא זכור לי שהתייחסת לסבך, אלא רק לאביך, אך טרם הספקתי לקרוא את כל התגובות, כי נכנסתי לפורום רק לפני מס' דקות ואני עסוקה בלהשיב תגובות"- סבלנות.. תגיעי לזה.

פולספגן

New member
תגובה

"הצחקת אותי, בכל שרשור שאת מעורבת כאן בפורום את מוציאה מהאוב שרשורי עבר שלך איתי, עם גידי, עם ZIP , עם "רוקד" ובטוח ששכחתי עוד..." - עם זיפזיפון זה המקרה הראשון, עם גידי בחיים לא קישרתי לתגובות שלו מפורומים אחרים וכנ"ל עם "רוקד" ואיתך למעט הפעם הזאת של השרשור הזה ולכן כתבתי פעמיים.
אני מחכה להתנצלות שלך, כי עוד הדגשת שזה "מידי יום".

"כך שאין על מה להתנצל גם אם היית ראויה להתנצלות כלשהי." - לא מפתיע אותי לאור התנהלותך בעבר שאף פעם לא מודה בטעות, אלא אם זאת טעות כתיב.

"להוציא את דיבתך? הכל אמת..." - אני מחכה שתראה לי את זה, כי אם זה "מידי יום" כפי שכתבת, תוכל למצוא את זה בשניה.

"בניגוד לשקרים שלך על סוג דם ו/או מנת משכל בדיסקית צה"לית, או מידת בקיאותך בכתבי עת... או משך שירות חובה לגברים בצה"ל." - ראה תגובות קודמות, כי אני להבדילך לא

"סבלנות.. תגיעי לזה." - לא בטוח שהיום, כי אני בקרוב פורשת לישון.

deathcaster

New member
תגובה

פעם אחת עם ZIP, פעם שנייה איתי ופורום ביולוגיה לפני מס' חודשים, פעם שלישית איתי ופורום ביולוגיה עם האב שרוצה לתת בכוח לבן שלו הורמון גדילה, כבר 3 פעמים... לגבי גידי, אולי לא קישרת לתגובות שלו מפורומים אחרים, אבל קישרת להודעות מהפורום הזה, ונברת אודותיו לגבי פרטים אישיים שלו שזו כבר עילה מספקת לחסימתך מהפורום. כנ"ל לגבי "רוקד"...

לגבי מדי יום.... = מדי יום שיש שרשור שבוא את מעורבת ונוצר וויכוח איתך... שמאז שאת כותבת כאן... זה למעשה מדי יום ביומו. את לא מסוגלת לנהל דיון מבלי להביא מעללים של אחרים ממקומות אחרים או מדיונים קודמים בפורום.

כך שאין ממש על מה להתנצל אפילו אם היית ראויה לכך.

"לא מפתיע אותי לאור התנהלותך בעבר שאף פעם לא מודה בטעות, אלא אם זאת טעות כתיב"- דוגמה ניצחת שמפריכה זאת היא כמובן השרשור העתיק עם זיפ שאת מעלה אותו באוב, ששם הודיתי בטעות שלא הייתה קשורה לשגיאת כתיב... שוב... את משקרת.

"אני מחכה שתראה לי את זה, כי אם זה "מידי יום" כפי שכתבת, תוכל למצוא את זה בשניה"- טענת שאת הולכת לישון... אז מה? לישון או לחכות?

"ראה תגובות קודמות, כי אני להבדילך לא"- ראיתי, כל מה שראיתי הם שקרים.

"לא בטוח שהיום, כי אני בקרוב פורשת לישון"- חלומות נעימים ובתקווה שהם לא יהיו חלומות בהקיץ על סוג דם ומנת משכל ע"ג דיסקית צה"לית, או שירות חובה של שנתיים לחייל.

אגב, למה לא שאלת את אבא עדיין על הדברים הנ"ל? הרי יש לו IQ 168 כדברייך לא? הוא אמור להיות חד כתער ולהשיב לך תשובות מלומדות בנושא.

פולספגן

New member
תגובה

לא מה היה איתך לפני מס' חודשים?
זה עם זיפזיפון היה ביחד איתך, אז תכליל את זה כאחד.

"נברת אודותיו לגבי פרטים אישיים" - הוא סיפק את הכל למעט שמו של ראש המחלקה שלו.
אין שום "כנ"ל לגבי "רוקד"... ".

"את לא מסוגלת לנהל דיון מבלי להביא מעללים של אחרים ממקומות אחרים או מדיונים קודמים בפורום." - רק "מדיונים קודמים" וזאת בכדי לחסוך לי מלל כי אני לא
כמוכ/ם.

"טענת שאת הולכת לישון... אז מה? לישון או לחכות?" - טענתי שאולי אלך לישון ואכן הלכתי, אך הספקתי לקרוא את כל השרשור ולא מצאתי שום איזכור לסבך.

"ראיתי, כל מה שראיתי הם שקרים." - שלך?

deathcaster

New member
תגובה

"לא מה היה איתך לפני מס' חודשים?"- משהו שרשמתי בפורום ביולוגיה ולא אהבת.. אז פרסמת את זה כאן..

"זה עם זיפזיפון היה ביחד איתך, אז תכליל את זה כאחד"- למה? כי את מבקשת? מצטער... בקשתך אינה מתקבלת.

"הוא סיפק את הכל למעט שמו של ראש המחלקה שלו"- את בטוחה? ולגבי הבנות שלו? שוב משקרת... האף שלך לא גדל במקרה?

"אין שום "כנ"ל לגבי "רוקד"... "- יש הרבה כנ"ל....

"רק "מדיונים קודמים" וזאת בכדי לחסוך לי מלל כי אני לא כמוכ/ם."- מוזר, אני רואה שאת גם חוזרת על עצמך כשאת רוצה... אבל כשלא נוח לך ואת מבינה שרשמת שטויות... אז לא.

"טענתי שאולי אלך לישון ואכן הלכתי, אך הספקתי לקרוא את כל השרשור ולא מצאתי שום איזכור לסבך"- אז כנראה חיפפת..עבודה מרושלת.

""ראיתי, כל מה שראיתי הם שקרים." - שלך?"- לא, ה"כבוד" שמור לך, אני לא טענתי שמשך שירות חובה לגברים בצה"ל היה פעם שנתיים, לא טענתי שעל גבי דיסקית צה"לית היו רשומים סוג דם ורמת משכל, גם לא טענתי ששלחתי אימייל לרמ"ח של גידי וגם קיבלתי ממנו תשובה... כנראה שהרמ"ח של גידי צדק.. יש לך באמת בעיה.

פולספגן

New member
תגובה

"משהו שרשמתי בפורום ביולוגיה ולא אהבת.. אז פרסמת את זה כאן.." - לא זכור, האם אתה יכול לשים קישור? אחרת זה סתם חלום רע שחלמת.

"למה? כי את מבקשת? מצטער... בקשתך אינה מתקבלת." - קרי, אתה נאחז בקש, כי אין לך דברים אחרים.

"את בטוחה? ולגבי הבנות שלו? שוב משקרת... האף שלך לא גדל במקרה?" - לא ידעתי שיש לו בנות בכלל, לפני שהוא סיפק את המידע הזה בשרשור הזה, אז איפה ההתנצלות שלך? (כמובן, שלא תהיה, כי בן אדם מושפל וירוד לא מסוגל לכך
)

"יש הרבה כנ"ל...." - מילים בלי בשר.

"מוזר, אני רואה שאת גם חוזרת על עצמך כשאת רוצה... אבל כשלא נוח לך ואת מבינה שרשמת שטויות... אז לא." - לא, אני לרוב שמה קישורים בכדי לא לחזור על עצמי.

"אז כנראה חיפפת..עבודה מרושלת." - אתה מוזמן להראות לי שחיפפתי ...

deathcaster

New member
תגובה

"לא זכור, האם אתה יכול לשים קישור? אחרת זה סתם חלום רע שחלמת"- איך את אומרת? אני לא מתכוון להאכיל אותך בכפית, תשאלי את מנהלת פורום ביולוגיה על השרשור שהיא מחקה.

"קרי, אתה נאחז בקש, כי אין לך דברים אחרים"- אני לא זה שמשקר כאן ורושם שטויות ולא יכול לגבות אותן אז הוא במקום מעליב ומשמיץ אחרים מחוץ לפורום, את זו שנאחזת בקרנות המזבח בגלל הפאדיחות שלך.

"לא ידעתי שיש לו בנות בכלל, לפני שהוא סיפק את המידע הזה בשרשור הזה, אז איפה ההתנצלות שלך? (כמובן, שלא תהיה, כי בן אדם מושפל וירוד לא מסוגל לכך )"- בן אדם מושפל ורדוד שאינו מסוגל לעמוד בדיון בכבוד מחליט להעליב את גידי בכך שהוא מנצל את העובדה שהוא יודע שיש לו בנות כאילו זה דבר שלילי שהוא לא הביא בנים, אדם כזה הוא גם פרימיטיבי וטיפש.

"מילים בלי בשר"- שוב, איך את אומרת? אני לא מתכוון להאכיל אותך בכפית, את יודעת שזה נכון... אך לא תודי בזה.

"לא, אני לרוב שמה קישורים בכדי לא לחזור על עצמי"- גם קישורים בצורה אובססיבית בכדי להעליב משתמשים כשאין לך משהו חכם להגיד זה לחזור על עצמך.

"אתה מוזמן להראות לי שחיפפתי ..."- את עושה זאת נהדר בלי שאראה לך... דוגמה טרייה היא הכתבה מ-2006 שהתלהבת וחשבת שהיא חדשה ומנהל הפורום מחק אותה ובצדק.

פולספגן

New member
תגובה

"תשאלי את מנהלת פורום ביולוגיה על השרשור שהיא מחקה."
לא הייתי בשום שרשור שנמחק בפורום ביולוגיה.
הנוכחות שלי בפורום היא מאוד דלה ואני זוכרת בדיוק למה הגבתי!

"אני לא זה שמשקר כאן ורושם שטויות ולא יכול לגבות אותן אז הוא במקום מעליב ומשמיץ אחרים מחוץ לפורום, את זו שנאחזת בקרנות המזבח בגלל הפאדיחות שלך."
אתה משקר כל הזמן והוכחתי את זה לא פעם, אלא זה כבר סריאלי.

"בן אדם מושפל ורדוד שאינו מסוגל לעמוד בדיון בכבוד מחליט להעליב את גידי בכך שהוא מנצל את העובדה שהוא יודע שיש לו בנות"
מה בדיוק לא הבנת בכך שאמרתי שנחשפתי לזה בדיוק בשרשור הזה כשהוא העלה את זה?

"את יודעת שזה נכון... אך לא תודי בזה."
להבדיל ממך, לי אין בעיה להודות בטעות, כפי שאפילו עשיתי השרשור הזה, אך כאן, אתה הוא הטועה ובגדול!

"גם קישורים בצורה אובססיבית בכדי להעליב משתמשים כשאין לך משהו חכם להגיד זה לחזור על עצמך."
כשהמגיב לי הוא אובססיבי, אני יורדת לרמתו.

את עושה זאת נהדר בלי שאראה לך... דוגמה טרייה היא הכתבה מ-2006 שהתלהבת וחשבת שהיא חדשה ומנהל הפורום מחק אותה ובצדק"
דוגמא טובה להסטת הנושא מצידך, כאשר אתה יודע שלא כתבת כלום על סבך.

deathcaster

New member
תגובה

"אתה משקר כל הזמן והוכחתי את זה לא פעם, אלא זה כבר סריאלי."- בינתיים.... את זו שמואשמת על ידי רבים בשקרים שכבר הוכחו... אף אחד מלבדך לא האשים אותי בשקרים... כך שדי נוח לי במצב הזה.. את יכולה להגיד שאני שקרן.. זה יהיה חסר ערך כמו האיומים הנבובים שלך.

"מה בדיוק לא הבנת בכך שאמרתי שנחשפתי לזה בדיוק בשרשור הזה כשהוא העלה את זה?"- לא הבנתי מדוע מצאת לנכון להעליב אותו בנושא כה אישי, ועוד עשית אידיוטית מעצמך לאחר מכן כשחווית דעתך על בנות ועל בנים.

"להבדיל ממך, לי אין בעיה להודות בטעות, כפי שאפילו עשיתי השרשור הזה, אך כאן, אתה הוא הטועה ובגדול!"- נו... כפי שכתבתי... את יודעת שזה נכון ולא תודי בזה.

"כשהמגיב לי הוא אובססיבי, אני יורדת לרמתו."- משעשע... אז כמעט כולם אובססיביים כאן באופן שאת מגיבה לכל הודעה שלהם בדיון איתך באובססיביות?! ... באמת... את חייבת לעבור את שלב ההכחשה.

"דוגמא טובה להסטת הנושא מצידך, כאשר אתה יודע שלא כתבת כלום על סבך"- כתבתי, אך כפי שאת נוהגת... אני לא מתכוון להאכיל אותך בכפית.... זו לא הסטת נושא, זו הוכחה שאת טועה....מבולבלת ופרנואידית.

אבל האם הספקת לשאול את אביך? אם קשה לך... תני לי מס' טלפון שלו ואני אשאל אותו.

פולספגן

New member
תגובה

"בינתיים.... את זו שמואשמת על ידי רבים בשקרים שכבר הוכחו... אף אחד מלבדך לא האשים אותי בשקרים... כך שדי נוח לי במצב הזה.. את יכולה להגיד שאני שקרן.." - אתה משפחת הסוריקטות ולכן זה יחיד ולא רבים.
השקרים שלך הם בצירוף הוכחות ומה שיש לך זה פרי דמיונך.

"לא הבנתי מדוע מצאת לנכון להעליב אותו בנושא כה אישי" - הוא הרים לי להנחתה.

""להבדיל ממך, לי אין בעיה להודות בטעות, כפי שאפילו עשיתי השרשור הזה, אך כאן, אתה הוא הטועה ובגדול!"- נו... כפי שכתבתי... את יודעת שזה נכון ולא תודי בזה." - בוודאי שמה שכתבתי התגובתי הקודמת (החלק המודגש בציטטה) הוא נכון ויפה שאתה סוף סוף מודה בזה.

"משעשע... אז כמעט כולם אובססיביים כאן באופן שאת מגיבה לכל הודעה שלהם בדיון איתך באובססיביות?!" - אתה משפחת הסוריקטות ולכן זה יחיד ולא רבים.

"כתבתי, אך כפי שאת נוהגת... אני לא מתכוון להאכיל אותך בכפית.... זו לא הסטת נושא, זו הוכחה שאת טועה....מבולבלת ופרנואידית." - לא כתבת, מ-2 סיבות:- 1) קראתי את כל התגובות. 2) זה היה עולה במילת החיפוש. ובשובה תחתונה:- שקרן נשאר שקרן!

למעלה