הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

deathcaster

New member
לא מדוייק

דרשתי שתשלחי להם מיילים (או סוג תקשורת אחר), בשום פנים לא הסכמתי שזו תהיה הוצאת דיבה ולכן בהחלט אפשר לפעול נגדך בצעדים משפטיים.

ראי הוזהרת.

בכל מקרה, יהיה מעניין לשמוע מהם.

פולספגן

New member
מדוייק לחלוטין

אני שולחת קישור לכל דבר כך שאמת דברתי ואין כאן שום הוצאת דיבה.

deathcaster

New member
כמובן שיש הוצאת דיבה

סעיף 1 לחוק לשון הרע קובע בזו הלשון:"סעיף 1 קובע שלשון הרע היא דבר שפרסומו עלול להשפיל אדם (יחיד או תאגיד) בעיני הבריות או לעשותו מטרה לשנאה, לבוז או ללעג מצדם; לבזות אדם בשל מעשים, התנהגות או תכונות המיוחסים לו; לפגוע באדם במשרתו, אם משרה ציבורית ואם משרה אחרת, בעסקו, במשלח ידו או במקצועו; לבזות אדם בשל גזעו, מוצאו, דתו, מקום מגוריו, מינו או נטייתו המינית."

הפרסום שלך אינו נעשה בתום לב, ומטרתו היא רק להשפיל, אי לכך ובהתאם לזאת, בהחלט ניתן לתבוע אותך לדין.

אבל כיוון שאת משקרת ולא עשית כלום.. אולי יש מקום לתבוע אותך אל איומי סרק ועל הונאה.

פולספגן

New member
כמו תמיד, אתה מדקלם מבלי להבין

הפרסום שלי אינו נעשה בתום לב, אך הוא מורכב מקישורים לדבריך שלך שכתבת אותם במקום גלוי לכל.

deathcaster

New member
תודה על כנותך (לשם שינוי)

אני שומר לעצמי את ההודעה הזו שבה את מודה שאת עושה דברים שלא בתום לב. ע"פ ההגדרה היבשה המשפטית, את למעשה מודה בדבר עבירה.

רוצה לפרסם כבר מעכשיו את מס' ה-IP שלך?

זאת כמובן אם באמת שלחת משהו ואינך משקרת...

deathcaster

New member
נחמד

את לא יכולה לגבות את הטענה הטיפשית שלך.. אז את מעבירה את האחריות למישהו אחר וקוראת לו טמבל... אופייני מאוד.

יש לי את הדיסקית של אבי במקרה, הוא מ"מועדון ה-6" מהזמנים שלחייל היו 6 ספרות במס' האישי ולא 7. מלבד שם ומס' אישי לא כתוב שם כלום.

פולספגן

New member
ואתה חושב ש-6 ספרות זה ותיק?

האם הדיסקית שלו עגולה או מרובעת?

deathcaster

New member
למה להוציא דברים מהקשרם?

את שאלת על הדיסקית של אבי, עניתי בהתאם. לא טענתי שהוא התגייס בקום המדינה ולא רמזתי כלל על כך.

דיסקיות עגולות היו עד סוף שנות ה-80, אבל הן היו לנעליים ונרשם עליהן מס' אישי בלבד

יש דיסקיות עם מס' אישי של 5 ספרות. דיסקיות ראשונות בצה"ל היו עגולות, אבל לא נרשם עליהן דבר מלבד מס' אישי ושם.

את מוזמנת למצוא בדל של הוכחה לטענתך. אבל כמובן שאת לא מוכנה להתאמץ עבורי או עבור כל אחד אחר בכדי להוכיח שאינך טועה.

פולספגן

New member
אני לא צריכה להוכיח כלום, כי זה נמצא בבית אבי

ממש לא משנה לי אם תשכיל ותלמד דברים שלא ידעת או שתשאר בבורותך.

deathcaster

New member
וכפי שהובהר לך

אבא שלך היה ליצן והוא (או האפנסאי) עשו דיסקית מגניבה לעצמם.

את באמת לא צריכה להוכיח כלום, כי העובדה שהדיסקית שלכאורה נמצאת בבית אביך אינה הוכחה לטענה שלך.

deathcaster

New member
תגובה

כרגע לא, סיפקת מספיק שעשועים.... :

א. איי קיו וסוג דם בדיסקית.
ב. שירות חובה היה שנתיים בלבד.
ג. סינס הוא ירחון.

וזה רק השבוע... ועוד לא עברה מחציתו.

אבל תהיינה בעתיד, אני בטוח.... כי יש לך עוד פאדיחות רבות באמתחתך.

deathcaster

New member
בינתיים את מושא הצחוק והלעג כאן עבור רוב

הפורום, לא אני... אי דווקא שם לב שמלבדך... כל מי שמתווכח איתך די מעריך אותי.. (וזה הדדי).

האם את יכולה להצביע כאן על מישהו שמעריך אותך?

deathcaster

New member
וכשאין לך משהו חכם לכתוב

את יורדת שוב לפסים אישיים.

לחילופין את יכולה לנסות להוכיח שלא כתבת שטויות רבות אתמול..

פולספגן

New member
אתה כ"כ עללוב שאתה נאחז בקש ואפילו בזה ל

מצליח.

אתה מוזמן "לנסות להוכיח שלא כתבת שטויות רבות אתמול.." למרות שנראה לי שכבר שאלת אחרים וראית את טעויותך שכמובן לא תודה בהם, כי עלוב נפש מפחד להראות שהוא כזה ולא מבין שזה מחריף את המצב.

למעלה