הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

קומרן

New member
טיעון מעניין

א. אני ממש לא מסכים שהוא הכפיש אותך - הוא אולי דווקא היה הרבה יותר עדין לדמות הפיקטיבית שלך מאחרים.

ב. אני לא בטוח שזה תקף ליוזר אנונימי:

אם אני מכפיש את גידי שמר למשל - אני מכפיש בן אדם אמיתי ואולי ההכפשה הזאת יכולה להעליב אותו ולפגוע בו בעולם האמיתי (זה שמחוץ לאינטרנט , בדיוק מה שניסית לעשות עם ה"מייל") ולכן חוק לשון הרע תקף במיקרה הזה (גידי מולך).

אם אני מכפיש את קומרן - אני מכפיש דמות וירטואלית ולכן הכותב של "קומרן" לא יכול להיפגע מהכפשה זו בעולם שמחוץ לאינטרנט ולפורומים של תפוז ולכן כמעט בלתי אפשרי שזה יזיק לכותב שמאחורה. ולכן, החוק לא ממש תקף במיקרה הזה.

הבנת את הלוגיקה?

פולספגן

New member
תתעדכן בפס"ד

היום יוזר אנונימי יכול בקלות להפוך ללא אנונימי ולכן גם כאן יש אפשרות לנזק עתידי.

אתה יכול שלא להסכים שהוא הכפיש אותי, אך לי יש את ההוכחות שבתגובותיו.

penholders

New member
אז מה שאת אומרת, זה שבעצם אין לך קייס.

הרי רק בזכות הקשרים שלך את יכולה להטריד אותו.

"כבוד"? שום דבר ממה שעשית לאורך השרשור הזה לא הוסיף לך כבוד. מה גם, שאם כבודך תלוי באנשים שאת מכירה ולא בך...זה קצת עצוב.

פולספגן

New member
לא אני כתבתי "כבוד", אלא ציטטתי אות

אכן, בזכות הקשרים שלי, אני יכולה לגרום לו להוריד את האף ולעוף מעולם האקדמיה.
סיפרתי הכל תוך כדי דוגמאות וציטוטים מתורגמים לדבריו.
אני בטוחה שהיחס אליו ישתנה לאחר קריאת מכתבי.

Gidi Shemer

New member

deathcaster

New member
אם כבר "צוחק מי שצוחק אחרון"

באילו שנים אביך שירת בצה"ל בדיוק?

(עכשיו תבוא תגובה כמו "אני לא עושה אאוטינג לאבא שלי"?... אני רק מנסה להבין משהו לגבי טענתך לגבי שירותו הצבאי וסוגיית הדיסקית שלו, אם את משוכנעת בצדקת טענותייך, לא יהיה אכפת לך לחשוף פרט לא מסובך כמו שביקשתי נכון?)

deathcaster

New member
מה ז'תומרת?

את לא יכולה לשאול אותו? (הוא דתי? את לא מתקשרת אליו בשבת?), אנחנו רוצים להיות מדויקים... לא?

deathcaster

New member
תגובה

את יכולה להעיר אותו.

מנגד... אם את טוענת שאת לא שקרנית, כבר שלשום היית יכולה לשאול אותו כדי לוודא שהוא לא שקרן. (כי בהחלט תיתכן האפשרות שהוא שיקר לך ואת אכלת את הלוקש).

הדיוק תמיד משנה... אח"כ נוצרים שקרים.

פולספגן

New member
אתה כ"כ חוצפן שממש לא שווה תגובה

אגב, תגובה זאת גם נשלחה באחת הקישורים שצרפת עליך.

deathcaster

New member
מה היה חצוף בהודעתי?

העלית טענה אווילית על משך השירות הצבאי ועל הדיסקית הצה"לית, את מסרבת לאמת אותה, טנעה זו נבעה ממידע שמסר לך אביך- כדברייך.

מכאן יוצא:

א. את צודקת- שזה כמובן שטות ואת יודעת זאת רק לא יודעת היכן לקבור עצמך מבושה, כי חיפשת המון בגוגל בדל של הוכחה ולא מצאת.
ב. את משקרת, לא פעם ראשונה.
ג. אביך שיקר לך.

אחת הקישורים? התכוונת ל"אחד הקישורים", אבל אדם ניכר בכעסו... וכשאת כועסת... את מתבלבלת. אני ממליץ להירגע.

התגובה נשלחה לאן? למנחה שלי? לדיקאן שלי? לשניהם?
אולי את מעוניינת גם בכתובת האימייל של אמא שלי?
אני ממליץ לך גם לפנות למשטרה, הם בטוח יתייחסו אלייך ברצינות.

פולספגן

New member
איזו תמימות

החצוף היה שכתבת "את יכולה להעיר אותו" ואם אתה לא מודה שזה חצוף, אז אתה לא שווה התייחסות.

deathcaster

New member
מה ז'תומרת?

חשבתי שהנושא חשוב לך מספיק ולכן היית יכולה להעיר אותו.

אני בטוח שכעת הוא לא ישן, תשאלי אותו אם הוא שיקר לך או לא.

אני הייתי נפגע מאוד אם אמי הייתה משקרת לי.

אם את חושבת שהודעה זו גם חצופה, את מוזמנת לשלוח אותה גם למנחה ו/או דיקאן שלי.

פולספגן

New member
לא יאומן כמה אתה

הסברתי לך שהנושא לא חשוב לי וגם אם היה חשוב לי לא הייתי מעירה את אבי לשם כך, אך כמובן שהערכים המשפחתיים שלנו שונים ואתה יורק על הבאר שאתה שותה ממנה.
מסכנים הוריך שהולידו בן כזה

deathcaster

New member
מה?

לאיזו באר אני יורק? ומאיזו באר אני שותה? את חושבת בכלל לפני שאת כותבת? (זו שאלה רטורית, זה ברור שכאשר את כועסת, התשובה היא לא)

סבבה, אז יש לך את כל היום לשאול אותו, אין צורך להעיר אותו אני מניח שמתישהו במשך היום הוא ער. או לחילופין.... את ו/או הוא פשוט שקרנים.

הערכים המשפחתיים שלנו אכן שונים, אמי לא נוהגת לשקר לי

פולספגן

New member
כנראה שהשקר שלכם הוא יומיומי שאתה אפילו כבר

לא מודע אליו וזאת רואים לפי תגובותך הרבות מלאות שקרים מבלי שאתה מודע אליהם כמו אוטיסט |ימין| האם התחסנת לאחרונה|?|

למעלה