הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

קומרן

New member
נשמע כמו הורוסקופ...

אם את רוצה להוכיח שאת אמיתית - תני קישור מאמר שפירסמת. זה לא יקטין את כמות השטויות שכתבת בשרשור הזה - אבל יתן בסיס לדיון יותר מכובד.

פולספגן

New member
גידי יוכל לספר לך את שמי כנראה בשבוע הבא

כאמור, שלחתי מכתב חריף לראש המחלקה שלו וייתכן שינודב לו שמי.
כמו כן, מחר אני מתכוונת לראות אם אני מכירה שם עוד אנשים.

ברגע, שהוא התחיל לדבר על אבי הוא חצה קו אדום מבחינתי ועל כך הוא יצטרך לתת הסברים.

Gidi Shemer

New member
עכשיו ת לא הוגנת כי אין לי דבר וחצי דבר עם

אבא שלך.
לא היה לי, אין לי ולא יהיה לי דבר עם אבא שלך ואני מבקש בך לחזור ממה שכתבת.

יש לי לא מעט ביקורת עליך, אבל אין לי שום דבר רע להגיד על אביך מאד חבל שאת מאשימה מישהו במשהו כזה.

יש גבול לכל ירידה ברמה

penholders

New member
ברצינות? יש לך מושג כמה פאתטית יצאת עכשיו?

להתערב למישהו בקריירה רק בגלל ויכוח באינטרנט?! זה פשוט מגעיל. נתת משמעות חדשה לביטוי "לא יודעת להפסיד".

פולספגן

New member
זה עבר את שלב הויכוח

הוא בחר להעליב את אבי ובכך חצה את הקו האדום.
חוץ מזה, אם אני לא מדענית, מה הוא מפחד?

penholders

New member
הבנתי.

העלבות שקשורות לקריירה, ילדים, ציונות, וסתם קללות ונאצות - זה בסדר. הורים - לא (ולא ראיתי בכלל איפה הוא העליב את אביך). אולי כדאי שבתחילת כל ויכוח שלך תעשי רשימה מה מותר לכל צד להגיד, וכך תיחסך אי-נעימות רבה.

ומה הקשר להיותך מדענית או לא? אם את פקידה בבנק, זה הופך את המעשה שלך לבסדר? עצוב שאת אפילו לא רואה כמה מכוער מה שעשית.

Gidi Shemer

New member
האמת היא שהדבר היחידי שבאמת נעלבתי ממנו

ואני לא נעלב בקלות, זו דווקא ההאשמה שלה שעלבתי באביה.

לא מתייחס לציונות, לוזריות, גבריות (אגב, היא הוסיפה שיש לי איבר קטן לא מזמן. אנחנו מדברים על אנשים שעברו את גיל 12, כן?), לא התקבל למכללה?? בנות לא מספיק שוות (בחורה אומרת שבנות נחשבות פחות, כן?) וכו' וכו'.

אם יש דבר שהכעיס אותי הוא דווקא ההאשמה שעלבתי באביה. אני לא יודע מה נכון במה שהיא מספרת עליו ואני לא יודע אם הוא סיפר לה שיש לו דיסקיות עם IQ או לא, לא יודע אם היא המציאה את זה, או שהוא רק מתח אותה קצת. בכל מקרה, מבה שבטוח זה שאני לא מכיר אותו. אם הוא חי אני מאחל לו בריאות שלמה, ואם הוא כבר לא, אני משוכנע שהוא היה אדם טוב. דווקא הזילות שהיא עשתה פה היא הדבר העצוב ביותר מבחינתי בשרשור הזה.

ברור לי שזה לא היה הכפתור שהוציא אותה מאיפוס, כי אחרת היא הייתה עושה את זה כבר מקודם כשאחרים לגלגו על עניין הדיסקיות. אני חושב שעניין ה copy paste שחשף עד כמה היא לא מקורית ולא ישרה- זה היה מה שהוציא אותה מאיפוס וגרם לה להשתולל ולאיים.

פולספגן

New member
שוב, לא איימתי, אלא עשיתי

אני לא דוגלת באיומים, כי כפי שכתבתי "
נובח אינו נושך"

Gidi Shemer

New member
אני שמח

בנוגע לאיומים שלך יש שלש אפשרויות:

1. שלא תשלחי שום מכתב.

2. תכתבי מכתב ואת כ-ל מה שאת יודעת עלי- במקרה הזה no harm done, כי אין שום דבר רע לכתוב. אני לא יודע לגבי עניין האיבר שלי, כי לא מדדתי אותו מאז גיל 12-13, אבל אם ראש המחלקה שלי יבוא בטענות על גודל האיבר שלי, תמיד אוכל לשלוף אותו במשרד של ראש המחלקה ונמדוד ביחד.

3. תכתבי מכתב עם הכפשות. גם פה אין שום בעיה, כי אין שום דבר מאחורייך. מה שכן, דאגתי לשמור כל הודעה והודעה שלך פה שהוספת לה איזה איום קטן, למידה והשרשור הזה יימחק בעתיד, רק כדי שלא תטעני שלא היו דברים מעולם. אחד הדברים הטובים בלהיות חבר סגל באוניברסיטה אמריקאית היא שאין צורך להשתמש בעורכי דין פרטיים לתביעות לשון הרע. עורכי הדין של האוניברסיטה מאד מיומנים בתחום והם ישמחו לקרוא את המכתב שלך ואת התגובות שלך פה, מיד לאחר שאתרגם אותן.

לפחות יהיה דבר אחד טוב שייצא מהאיומים שלך.

אני חושש שלגבי העניינים הללו זה לא יספיק,

מההיכרות שלי עם הסיטואציה הזו, מה שיקרה הוא שהאוניברסיטה תכנס ועדה רשמית שתכלול את אנשי הסגל של הפקולטה, עורכי הדין, נציגי משרד הדיקן, נשיאות האוניברסיטה, וועד הסטודנטים, ותצטרך לשלוף את האיבר בנוכחותם כדי שהם יוכלו לשקול ולדון ולהחליט אם יש לכם קייס משפטי או לא.

penholders

New member
טוב לראות שאתה לוקח את זה בקלות.

אני באמת מקווה שהיא לא באמת מדענית, ואין לה את הכוח שהיא מייחסת לעצמה, בעיקר כי המחשבה על איש מדע המתנהג בצורה כזאת פשוט עושה לי רע. ברור לי שבמדע, כמו בכל מקצוע אחר יהיו אנשים מכל קצוות הקשת, אבל עדיין.

Gidi Shemer

New member
אני מסכים איתך

מה שמשעשע פה היא שדווקא אני פחות מכולם מתעניין באמיתות תיאוריה של פולספגן לגבי היותה פרופסורית (גם באקדמיה וגם בתעשיה).
קודם כל, אני נוטה לכבד אנשים בעבור מה שהם עושים, לא בעבור התואר שלהם (ראה מקרה זוהר ועזרתו בפורום שעורי בית וראה את זלזולה של פולספגן במעשה הזה). היום שבו קיבלתי דוקטורט אכן היה מאד משמח ואחרי שלשה ימים של טפיחה עצמית על השכם המשכתי הלאה.

דבר שני, אני חושב שמבחינת פולספגן הרבה יותר עדיף שהיא לא מה שהיא טוענת שהיא. להמציא תארים ומשרות זה בגדר פנטזיה מקובלת באינטרנט. מה כבר קרה? מישהו טוען שיש לו קוביות בבטן ואיבר ענק ובעצם אין לו.

מה שהיה מביך זה אם היה מסתבר שהגברת היא אכן מדענית בכל קונסטלציה שלא תהיה כי אז חוסר היכולת להבין מאמרים, אי הכרות עם דברים טרוויאליים כמו סדר כותבים במאמר, מהי בקורת עמיתים, התבססות על כתבות YNET שגם אותן היא לא תמיד מבינה- כל אלו ביחד עם הביטויים שהיא שלחה פה כשהיא הרגישה מושפלת, אלה הם באמת מביכים.

דרך אגב, לו היא באמת מכירה את ראש המחלקה שלי, עכשיו, עם התרגומים של ההודעות שלה פה, עם הידע המדעי שהיא הפגינה אין ספור בפורום זה ואחרים (הסרטן הבקטריאלי למשל) יהיה לו מאד מעניין להכיר את הקולגה....

פולספגן

New member
הקשר להיותי מדענית היא ההכרות שלי עם ראש

המחלקה שלו ואחרי שהוא הבין את זה, אז פתאום השתמש במילה "כבוד" לפועלי.

קומרן

New member
פולספגן היקרה

יצא לי לקשקש היום עם חברתי העו"ד , ומסתבר שרק עצם האיומים על אדם ממשי (בניגוד לאנונימי) - את חשופה לתביעות והוצאות כבדות.
בנוסף, הייתי מייעץ לך לבדוק את החוק ללשון הרע.

אני לא אומר שיתבעו אותך - אני רק אומר שלמרות שאני (וכניראה שלא רק אני) לא מאמין לאף מילה שלך (מדענית, מכירה את ראש המחלקה וכו), את צועדת על הגבול של בין סתם הכפשות אנונימיות ו"לגיטימיות" באינטרנט לבין מעשה היכול לעלות לך ביוקר.

ד"א - באף הודעה הוא לא ירד על אבא שלך אלה על האמונה שלך - זה לא אותו דבר

קומרן

New member
תיקון טעות

לא ירד על האמונה שלך , אלה על המלחמה העיקשת שלך באמונה לא מציאותית באמצעות ירידה לפסים אישיים... לפחות ככה אני רואה את זה.

למעלה