מקלחת נעימה מר בד
ק קסנדרה* New member 4/1/04 #97 נכון אריה. אבל בשירה להבדיל מציור יש הרבה מרכיבים נוספים שעומדים למבחן בביקורת.
פ פרח תרבותי New member 4/1/04 #95 גם וגם צריך למצוא את שביל הזהב בין האישי ובין הכלים ה"על אישיים", כך לדעתי
א אריה במדבר New member 4/1/04 #98 ואני אקח את הכלב - הוא משגע אותי מצליב את הרגליים ועושה קולות. אבדוק אם אתם כאן כשאחזור. בכל מקרה דיון מצויין! אריה.
ואני אקח את הכלב - הוא משגע אותי מצליב את הרגליים ועושה קולות. אבדוק אם אתם כאן כשאחזור. בכל מקרה דיון מצויין! אריה.
ק קסנדרה* New member 4/1/04 #106 תודה לכולכם והמשך ערב טוב ../images/Emo13.gif אם יש רעיונות לדיון בסדנא ליום רביעי אשמח לקבל הצעות. אם לא נעבור למיטונומיה וסינקדוכה ואל תאמרו שלא הזהרתי אתכם מראש
תודה לכולכם והמשך ערב טוב ../images/Emo13.gif אם יש רעיונות לדיון בסדנא ליום רביעי אשמח לקבל הצעות. אם לא נעבור למיטונומיה וסינקדוכה ואל תאמרו שלא הזהרתי אתכם מראש
ס סנדרלין מונרו New member 4/1/04 #113 תודה רבה לכולם נהנתי מאוד ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif
ל לי אם New member 4/1/04 #111 לנושא הדיון של קסנדרה לדעתי הקורא חייב להבין את היצרה של הכותב מפני שהכותב השיר הוא מצפה מהקורא שיזדה אם מה שהוא חווה בחיים כמו כן לדעתי זה היופי בכתיבת שיר שיש את הדימויים והמטפורות כך הם מסתרים את האני האמיתי שלך וכך האני שלך האמיתי נשמר כשהוא מוסתר בדמיות ומטפרות.
לנושא הדיון של קסנדרה לדעתי הקורא חייב להבין את היצרה של הכותב מפני שהכותב השיר הוא מצפה מהקורא שיזדה אם מה שהוא חווה בחיים כמו כן לדעתי זה היופי בכתיבת שיר שיש את הדימויים והמטפורות כך הם מסתרים את האני האמיתי שלך וכך האני שלך האמיתי נשמר כשהוא מוסתר בדמיות ומטפרות.