תגידי, זה נכון שאצלכם מולדת החצבים?
ע עזרה@ראשונה New member 29/9/01 #100 מצד שני, גם נרקיסים אין שם אבל קראתי עליהם משהו אצלך. בואי, תעלי למעלה. השורות נהיו פה צפופות.
ה הילי לרגע New member 29/9/01 #73 שנייה ואני ממשיכה אותו אחד התחממ לו על הרקות שלי מוציאה את השני באלגנטיות ופורסת ....... ולא לטעות הוא לא על השולחנ
שנייה ואני ממשיכה אותו אחד התחממ לו על הרקות שלי מוציאה את השני באלגנטיות ופורסת ....... ולא לטעות הוא לא על השולחנ
ה הלן...אמא של אמיר New member 29/9/01 #51 ואני שמחה בכל גיל...יקירתי וגם שמחה לקרוא את ההתכתבות שלכן... בהחלט הבאתן אור...וחיוך...וקצת שמחה...[ מקוה שאף אחד לא יתלה אותי על השמחה] זה שאני לא תמיד כותבת זה לא אומר שאני לא עוקבת... תזהרו, כי יש מעקב צמוד אחריכן... ולכולן חיבוק
ואני שמחה בכל גיל...יקירתי וגם שמחה לקרוא את ההתכתבות שלכן... בהחלט הבאתן אור...וחיוך...וקצת שמחה...[ מקוה שאף אחד לא יתלה אותי על השמחה] זה שאני לא תמיד כותבת זה לא אומר שאני לא עוקבת... תזהרו, כי יש מעקב צמוד אחריכן... ולכולן חיבוק
א אחת מהצד New member 29/9/01 #62 זה מעקב ידידותי וכמו שכבר אמרתי באותו לילה עם פביאן צריך למהול את העצב בצחוק נדמה לי שאת זו שדיברת פעם על השריר המשותף...
זה מעקב ידידותי וכמו שכבר אמרתי באותו לילה עם פביאן צריך למהול את העצב בצחוק נדמה לי שאת זו שדיברת פעם על השריר המשותף...
ה הלן...אמא של אמיר New member 29/9/01 #65 כבר חששתי שנעלמת לי... אכן אני הזכרתי את השריר ההוא... ולא בקשר לבישול....
ה הילי לרגע New member 29/9/01 #86 ידעתי שאת אחת מאלה שוקעת לעיתימ בדיוק כמוני רק שאני לא קוראת לזה שקיעה אלה עיפופ מעופפת =מרחפת
א אחת מהצד New member 29/9/01 #94 עוד צריכה לסיים כמה דברים אז אני פורשת בנתיים לילה טוב לכולם ושנתראה בשמחות (לא אכלתם כלום! הכל ישאר למחר...)
עוד צריכה לסיים כמה דברים אז אני פורשת בנתיים לילה טוב לכולם ושנתראה בשמחות (לא אכלתם כלום! הכל ישאר למחר...)