הנסיך שלנו בהקרנת הבכורה של השירשלנ

reviital

New member
הנסיך שלנו בהקרנת הבכורה של השירשלנ

מה הוא קשור לשם? לא משנה, העיקר יש תמונה!

לא נראה לי שהוא ממש סבל, אמרתי כבר

יותר מדי סוכר

reviital

New member
ועוד לינק עם תמונות באותו עניין...

רק תמונות טובות יותר...

ועוד לינק..

בוואלה..רואים את ג'קוש שם..אבל לא ראיינו אותו.. http://celebs.walla.co.il/?w=/3610/1030394

talytal

New member
והאמת? אולי זה עדיף

אם מתחשבים באיך שהחליטו לראיין שם את כולם...

Nova5

New member
רויטל, תןדה על כל הלינקים

עבודת שטח יסודית. הכי טוב לרואות את שמכל הכמות הסלבס בהקרנה דווקא ג'קו מככב שם מעמודים הראשונים, למרות שהוא בא"ש לא קשור לעניין. אהבתי גם הסבר החכם שהוא לא ירד למחתרת, אלא עבד על דיסק
. רק שצד הנכון ביח"צ לא הסתיים באמת בסט הצילומים ב"שיר שלנו" ליבי, את אומרת "שג'קו יודע לתת הופעה.", אבל כאן מדובר ביכולת משחק. זה משהו אחר לגמרי. כי הכל נחמד שם, אבל הבדל בין השחקנים המקצועיים ובין בובות הפלסטיק האחרות בולט לעין. ג'קו - מקסימום תפקיד אורח בתפקיד של עצמך. זה גם יתן לך הזדמנות לקבל מטדי שיעור משחק בחינם, שאותם תצטרך להופעות שלך ועניינים האחרים - ראיונות, מפגשים עם מעריצות
וכו'.

livi4

New member
יאנוש'ה את יודעת שלתת הופעה יותר

קשה מלשחק באיזו טלנובלה ... וכמו שאמרת יש הרבה בובות פלסטיק שכל יום רואים אותם מככבים אז למה שלא נראה את הכוכב האמיתי אהה???.

Nova5

New member
להיות שחקן - זה יעוד אחר לגמרי

וזה תלוי גם בתסריט, בבימוי, בפרטנרים והרבה דברים אחרים. דוגמה הראשונה שעולה לי לראש: מדונה (פרפורמרית גדולה) שניסתה את עצמה בכל מיני סרטי זבל - ופתאום באה "Evita " והיא שיחקה שם מעולה. - תפקיד היה תפור עליה אני בכלל לא מתלהבת לראות אותו דווקא בטלנובלה - רק אם מאוד מתחשק למתוק לנסות את עצמו. ואם יש לו יכולת משחק מולדת, כמו הרבה דברים האחרים, אז שמורים בשבילו תפקידים האחרים, במאים האחרים וסרטים אחרים

shongold

New member
תודה לקרן ותודה לרויטל

ויש מצב שהאיש כנראה ילוהק באיזה שלב לסדרה האולטימטיבית, לא בכדי הוא נמצא שם מעבר ליחצ"נות. לקחת חלק בסדרה זה חלק ממסע היחצ"נות אפילו בתפקיד קטן. לבן אדם יש כשרון משחק. ואנחנו נגלה בהמשך את יכולותיו גם בתחום זה. וזה לא משנה היכן מתחילים. ראו את ליאור אשכנזי שחקן של הצגות תיאטרון בדרך כלל, שני סרטים בינלאומים. כמעט והצליח לפרוץ החוצה אל העולם הגדול וחזר לשחק בסדרה. משמע אם ליאור יכול גם ג'קו. כבודו לא יופחת נהפוכו. לאור המצב זה יהיה חלק מהקאמבק הגדול שלו!

livi4

New member
ממי הוא ה-../images/Emo41.gif הכי גדול במדינה שכחת?

אוי הוא כל כך מתאים להיות שחקן הג'קו הזה - צריך לגלות את זה ומהר - איזה מדהים הוא אמממממממממא!!! וכמו שכולם הבחינו מההתחלה שג'קו יודע לתת הופעה. בקיצר לבחור יש את זה הוא רק צריך לדרוש מעצמו יותר - לא חושבת??? הוא לוקח את כולם בכיס הקטן ...

רנה6

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייי

אוף, אלוהים, זה גדול עלי...זה הרבה מעל כוחותיי...חדלו!...חדלו!....הלב שלי חלשלושי....אני אחרי שני כדורי רוקל ונדמה לי שלפני אימיטרקס, אופטלגין ולוריוון ביחד.....הוא יפה שזה כואב ואסור לכן לעשות לנו את זה יותר. דיייייייייי!

eilati27

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo7.gif

דמעות של התרגשות מציפות את עיניי... אבל זו אכן אינה טעותתתתת זו המציאות והוא עושה את זה הוא חוזר ובגדולללללללל עולם!!! תתכונןןןןןןןןןןןןן.... ג'קו מגיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אמאאאאאאאא טוב אתן לא מבינות איך אני מתרגשת

eilati27

New member
הדבר היחיד שעולה לי בראש

זה רק לחבק אותו הכי חזק שאפשררררר חתיך שלייייייייייייייייייייייייי בהצלחהההההההה

למעלה