הנסיך שלנו בהקרנת הבכורה של השירשלנ

אתן לא מבינות כמה אושר יש בי..שיהיה

לו הכי בהצלחה שאפשר,ימים הגיעו ב"ה...פשוט כייף!!

livi4

New member
כנסו!!!

בmsn איזה קטע מדהים על הוואקו ... צל"ש מיוחד במסדר ניקיון: הגדיל לעשות, הכוכב הנולד האחרון, שעדיין ממתין לשיר משלו. ג'קו אייזנברג במעיל השחור הארוך והערפדי שלו, היה ללא ספק האלמנט הכי אטרקטיבי. הוא אומנם לא הולך לקבל תפקיד מרכזי בעונה החדשה של "השיר שלנו", אבל בתור טלנט של "טדי הפקות" ובמסגרת מסע ניקיון התדמית שלו, הוא הגיע לערב מצויד בחיוכים וכריזמה אופיינית. קבל ח"ח. מקווה שהוא יודע שהוא הכי שווה אהה??

eilati27

New member
קארינה אהובתי!!!!../images/Emo99.gif

מה קורה בובה..... ראית? ראית? הוואקו משתולל לו בחוץ ומשיג עוד ועוד יחסי ציבור... אוהבת אותך שאין דברים כאלהההההההההההההההההה

Karina85

New member
גם אני אוהבת אותך יפתי!!!

משתולל לו בחוץ ללא השגחתינו!!! מה הוא חושב לו??? חחח אל תסעי לאילתתת תישארי איתנווו!!! נלך לג'קו!!! ...

Karina85

New member
כן קיבלתי

נשמה זה לוקח זמן זה תמונות כבדות ולוקח הרבה זמן להעביר ומלא ביקשו...

קארין../images/Emo6.gifאני עדיין בהלם מהתמונות שלי

מה המצב, לא הספקתי להגיד לך ביי במסג' אתמול, התמונות שלי עם ג'קו יצאו מתוקות ואת מלכה
אז שוב תודה
ואני ממש שמחה לשמוע את הפרסומים וזה שאולי בקרוב נראה אותו כשחקן, הכשרון למשחק היה קיים שם תמיד כמו שאר הכשרונות רק עכשיו הכל צריך לפרוץ החוצה (רק בעיה שלי קטנה .. אם הוא יופיע בשיר שלנו תהיה לי בעיה כי אין לי yes.. ) ואיזו תמונה מצחיקה

שירנרן17

New member
יאו הם אמרו

"לא יקבל תפקידדדדדד מרכזיייייי" הם רוצים לרמוז על משהו? אולי הוא יקבל תפקיד קטן?

שונית 7

New member
כתוב שהוא וא לא ישלול השתתפות

בשיר שלנו אם יקבל הצעה ..לדעתי ישמצב

eilati27

New member
../images/Emo20.gifחמודות שלי...

יאללה מתוקיזות,זזתי הביתה,אני בטח אחזור בשעות הערב המאוחרות היום... אוהבת את כולכן... אבל livi אותך יותר חחחח...
שיהיה לכן המשך יום נפלא,אם יש עדכונים דחופים אני בנייד

hela19

New member
מקווה שהוא בדרך להופיע בסדרה../images/Emo13.gif

התגובה שלי בNRG כבר התפרסמה..איזה יופי.. זו תגובתי לאתר NRG,,, ג'קו אייזנברג, ההבטחה של עולם המוזיקה והאמנות.. איזה ערב מדהים... התכוונתי, לחמישי בערב האחרון, כאשר ג'קו הופיע במועדון אלג'יר בתל אביב, והקפיץ את הקהל שבא לראות ולשמוע אותו שר.. איזו הופעה מהממת... הדבר הטוב הבא, יהיה לראות את ג'קו מלוהק לסדרות כמו ה''שיר שלנו'', כאמן, וכיוצר.. ג'קו, בקאמבק אדיר, מגשים את כל הציפיות ומעבר לכך.. איזה יופי, לראות את ג'קו, מוקף באהבה, ופירגון.. כמו תמיד, הילה, נתניה. נכון נהדר, אז קדימה להגיב ולתת הרבה אהבה לג'קו.. הילה.

hela19

New member
כיף, לראות את תמונת המקסים מקשטת..

איזה יופי של אהבה,,ג'קו מוקף וזוכה לפירגון, ולתמיכה שלא יאמנו.. איזה יופי רויטל, שהיינו איתו..וכל כך, אני מאושרת בשבילו.. קיבלתי טלפון מליבי, ומיד בהגיעי הבייתה, כבר שלחתי תגובות.. הילה.

רויטל מה המצב? תודה על הלינקים ../images/Emo140.gif

קראתי פה אפשהו שבסוף השבוע יש לך יומולדת אז מזל טוב מוקדם...
חבל שההופעה נופלת בשישי ואי אפשר ללכת ולחגוג לך בהופעה , אבל אני מתנחמת שהעדכונים בטח יהיו כרגיל מפורטים כך שנרגיש כאילו היינו שם בעצמנו..
ואם ג'קו /ורד רואים בבקשה בבקשה כשאתם יושבים על לו"Z הופעות, תתחשבו בנו , תחלקו גם גם לשאר השבוע לא רק בשישי
אני מקדישה לך זר מיוחד(נחשי איזה זר זה..)

אפרתי 29

New member
הייתי מאוד רוצה לראות אותו משחק

ב'שיר שלנו', אבל בתפקיד קטן... שיתרכז במוזיקה... יכולות יש לו, היו לנו הזדמנויות לראות את זה בבלוגים ובכל מיני פעמים אחרות... רק חבל שאין לי יס... תודה על התמונות והלינקים !
איזה חמוד הוא בתמונה ב-Eonline...

למעלה