הנסיך שלנו בהקרנת הבכורה של השירשלנ

התכוונת לשרשר לרויטל והגעת אליי

אבל בכל מקרה אני מסכימה איתך
קודם עדיף להתרכז במוזיקה ובדיסק שייצא בעז"ה ורק ואח"כ טלנובלות או איך הם קוראים לשיר שלנו "דרמה יומית"...

חח עכשיו קלטתי שסתרתי את עצמי../images/Emo3.gif

למעלה כתבתי שאני בעד השיר שלנו ולאפרתי נגד, מבולבלת שכמותי
טוב ,ברור שמוזיקה במקום ראשון !!!!

reviital

New member
תודה שמיים! תודה!

עוד לא קרא לי דבר כזה בחיים! שבוע לפני היומולדת כולם אומרים לי מזל טוב! איזה כייף לי
ותודה על הזר... מוכר לי מאיפשהו.....חחחחח

אסתילי

New member
צל"ש מיוחד במסדר ניקיון. ידיעה בMSN

פסקה בעניין הוואקו, מהיום ב msn.co.il

livi4

New member
אסתילי את באיחור מותק..

השרשור למטה - תודה בכל מקרה כל ידיעה מבורכת..

דורית41

New member
תגידו-מתחת למעיל השחור הערפדי-

זו לא החולצה המפורסמת מכל האודישנים?...(.ברור שלא).

דורית41

New member
אהלן כולן!!!

אני מבינה שהפסדתי היום יום של ריגושים-קודם שון שיצרה פה שיאי מתח חדשים.... וגם הפרגון באתרי האינטרנט על ההשתתפות של ג'ק בבכורה של השיר שלנו? ג'קו אתה לא פיר-אנחנו ,המעריצות האדוקות זכינו בהופעה בת"א בג'קט השחור ולכל הברנג'ה הגעת מצויד במעיל השחור הערפדי שאנחנו מחכות לראות...נו נו נו.

kapit5

New member
היי בננות -אך איזה יום כיפי

לחזור הביתה ולראות כל כך הרבה אייטמים עם ג'קו.וגם לראות את התמונות של היפיופון מציצות מכל עבר.

דורית41

New member
אהלן נובה...

יום עמוס עמוס.
ולא כיפי.אבל עכשיו מתחיל החלק הכיפי של היום מה שלומך?.

../images/Emo192.gifצ'מעו רק עכשיו ראיתי את

קטעי הוידאו האלו... ומכל הבנים..לא אושרי, לא רן, ולא אשכנזי.... אההההההההה הוא כזה חמדמד.... כמו שדידה אמרה לי היום...קקי קקי שתראי אותו....

hela19

New member
מישהו ראה פרומו בערוץ 2, ליום ה'?

הבוקר ראיתי פרומו של ערוץ 2, שדיבר על כוכב נולד 4, בחמישי בשעה 2045.. לא יודעת למה הכוונה, סרט הפיינליסטים? שידור חוזר?? לברר.. הילה.

כן הילה גם אני ראיתי מתישהו וחשבתי

אח"כ שדמיינתי כי חיפשתי וכתוב שאמור להיות' עובדה' אז לא ברור העניין .. מצידי שיחזירו , גם ככה חצי מהתוכניות ששודרו בשישי ראיתי רק דרך אתר קשת ואשמח לראות על מסך רגיל במיוחד את הקטעים של you know who

hela19

New member
כמוני כמוך,,מרוב עיסוק, חשבתי חלום.

נכון, אנחנו כבר לא מבדילות,, אבל נראה לי שאכן ראיתי פרומו בבוקר.. טוב, מי שרואה, אז לעדכן.. הילה.

למעלה