הנסיך שלנו בהקרנת הבכורה של השירשלנ

a d i d a s 2 1

New member
חחח חבל היית אומרת הייתי יודעת לאיז

לאיזה סניף להגיע... ישרפו כל הבנקים אמא שלהם בגבס... וברור שיהיה קפוא אני לא סתם צחקתי ולא סתם אמרתי שאני מאוד לא רוצה להגיע עם האופנוע באותו היום... רק המחשבה על זה גורמת לי לרצות להשאר בבית בתקופות כאלה... ואני מזכירה לך שאת צריכה להחזיר טובה? תזכרי את הרגע זהה טוב מסיבה פשוטה והיא שהזכרון שלי כל כך גרוע..שבדר"כ הוא לא ישוב ויזכיר לך משהו...ולא חשוב מה.. :)

kapit5

New member
היי שמיים -מה שלומך?

חצי מהפורום חולות.אצלך הכל בסדר?

דורית41

New member
עכשיו אנחנו חצי מהפורום+1 חולות

אחה"צ התחלתי להרגיש מעצבן בגרון,ומצאתי לי זמן לסייסטה בדיוק בפקק מת"א הבתה- זמן מצויין לנמנם(כן....אני נהגת...). ממה בדיוק נדבקנו כולנו?

היי אני מצוננת תמידית אז זה בסדר../images/Emo6.gif

וכבר אמרתי כמעט לכל מי שהכרתי אז גם לך כמובן, שמחתי להכיר אותך את ממש cool ותודה על ה'טיפים' המעניינים בשרותים (אה וגם ושלימדת אותי ואת רויטל מה עושים שם חוץ מהדברים הרגילים
סתם ,אני יודעת דברים רק שבמקומות שלנו זה עדיין נפרד לשמחתי הרבה והצנועה
)

a d i d a s 2 1

New member
איזה טיפים???

שמייים כפרה..אל תעשי שומדבר שאני לא הייתי עושה חחחח המבינה תבין..ומי שלא.... אז אין כזה דבר... שלא הייתי עושה

חחח אני ממש ילדה טובה ירושלים../images/Emo22.gif

אז אין לך מה לדאוג..
ולגבי הוודאו הזכרתי כי לי עצמי יש חשש גדול ,גם עליי כוונו מצלמה שהצטלמתי עם ג'קו ואני ממש לא רוצה להופיע בשום סרט.. אני אתן לכם את כל הכבוד וטיפים.. כפית סיפרה קצת סיפורים נחמדים מעלילות 'כפית עם ג'קו בדרכים'

kapit5

New member
שמיםם-הגבת לי או לדורית?

אני מנסה להיזכר מה בדיוק נאמר בשרותים ואני לא כ'כ מצליחה מ-2 סיבות: 1.יותר מדי שתיה 2.יכול להיות שדיברתם בשרותים גם עם דורית

דורית41

New member
מצטערת כפיתוש....כוון אליך.

לא דברתי עם אף אחת בשירותים מהסיבה שבכלל לא נגשתי אליהם,לכן,כנראה התכוונה אלך.לא להחמק מאחריות......(בצחוק-אה?

Nova5

New member
../images/Emo206.gif אם חשבתם שמיצינו את הנושא

- אז לא! הודעה חשובה ודחופה לכולם בYבעשר הייתה כתבה בהיקף נכבד ביותר על הקרנה של "שיר שלנו 4". וג'קו קיבל שם זמן המסך גדול ביותר. נראה לי גדול מכל הכוכבים האחרים. אתם קולטים מה קרה באותו ערב? כל מצלמה וכל מראיין דאגו לתפוס אותו לראיון בלעדי. וחשוב לציין שג'קו לא חזר באף ראיון לאותו נושא - כל הראיונות הם שונים לגמרי - צד אולי אינסטינקטיבי , אבל חכם ביותר. שידורים חוזרים - היום ב12., מחר - ב14:30, ומי שלא יוכל לראות , אז בשישבת. למי שיש yes' מומלץ לראות כל הכתמה, כי ראיון עם ג'קו מופיע בכמה חלקים.

למעלה