הנסיך שלנו בהקרנת הבכורה של השירשלנ

hela19

New member
תענוג אמיתי, לראות ולשמוע את המתוק.

איזה יום נפלא, כשבאירוע השקה, לתכנית טלויזיה, שג'קו, עדיין, לא מופיע בה...עיקר תשומת הלב היא אליו
איזה כיף לג'קו, וגם לנו ... מתוק, מתוק, מתוק.. שיהיה רק טוב, והרבה בריאות לכולם . ,, גם אני קצת מקוררת.. לילה טוב.. הילה.

דורית41

New member
בקישור שצירפת עכשיו-

שימו לב כמה תמונות יש של ג'קוש -מלא מלא,וזה עוד בלי להשתתף בסדרה. ותדע לך שאתה לא פר-כמה זמן אנחנו מחכות להתנצליוית שלנו? ורק מגיעה הכתבת של פליקס אתה מבצע התנצלות תוך שניה.....(סתאאאאם)

דורית41

New member
בהמשך לדיון אם ישתתף או לא-

שמתן לב?הוא מתאר עצמו כשחקן גרוע,אך אם יציעו לו הוא ישקול.ואני אומרת... יש גבול לכל תעלול....בעיני זה כמו פסטיגל ויסלחו לי המכורים לשיר שלנו.

livi4

New member
היי דוריתוש' מה קורה איתך בובה???

אז תגידי מה את אומרת לא היה מתאים לג'קו להיות שחקן??? תשמעי ללא ספק ג'קו מוכשר מאד במה שהוא עושה , אך לכי תדעי ... היו דברים מעולם וכמו שיאנוש' כתבה , מדונה פרפורמרית אדירה לא הוכיחה את עצמה במשחק עד לאויטה . לכי תדעי אני מאמינה שג'קו עוד יפתיע בכמה תפקידים - לא יודעת סתם הרגשה .

דורית41

New member
הי ליבי-איזה כיף שאת פה

כבר חשבתי שאני ציפור הלילה היחידה היום. לא אומרת שלא מתאים לו -דוקא לדעתי כן,זה הוא טוען שהוא שחקן גרוע,הבעיה היא שאני אישית לא אוהבת את השיר שלנו,(ולא אף טלנובלה אחרת),נניח,לדעתי,גם ליאור אשכנזי מתבזבז שם.

talytal

New member
לי נראה שהוא סתם צנוע

אמנם אני בטוחה שהוא לא הולך לזכות באוסקר בקרוב, אבל אפשר לדעת פחות או יותר אם לאדם יש יכולת משחק מינימלית, ולג'קו יש. בקליפ של "כבר יומיים", זה לא סוג של משחק? חוץ מזה שכזמר קטע בימתי שדרוש להופעה על במה, דורש גם יכולת משחק מסוימת, לדעתי. ועדיין, לא הייתי רוצה לראות אותו מתחיל לשחק, כי אני אוהבת אותו בתור זמר וחבל שסתם ייבזבז זמן ודעתו תוסח (מי אמר נינט?), אבל לא הייתי מתנגדת לאיזה תפקידון של כמה דקות... רק בשביל ההתנסות בשבילו, ועוד כמה דקות של ג'קו בשבילנו...

דורית41

New member
צרפי לזה גם מימיקה ממש לא רעה-

שכבר ראינו בסרטונים/בלוגים...-גם אני חושבת ש"יש לו את זה"...אבל זה הוא כל הזמן עם ההתנצלויות האלה-אפילו לגבי כשרון המשחק.

hela19

New member
מסכימה איתך...הוא שחקן בנשמה...

נקראתי לפורום.. תראו אותו איזה מקסים, כולם רוצים לראיין אותו..ולשמוע אותו.. לא יאומן...איך כולם מחזרים אחריו..כאילו כלום.. אני כל כך מאושרת ,על הזכות להיות אחת מהפורום המדהים הזה... לילה טוב,.. הילה.

דורית41

New member
לילה טוב הילוש

את מזכירה לי שגם אני כתבתי על זה לא מזמן-על" גאוות היחידה "שלנו,

hela19

New member
היי חמודה, יום מקסים לג'קו ולנו../images/Emo140.gif

יופי של כתבות וקישורים.. ממש תופעת הכוכב החוזר בענק..

דורית41

New member
ברגע זה את פשוט מרשעת קטנה.....

אני צריכה לקום מחר מוקדם...... יאללה,מספיק להיום עם המימיקות המדהימות האלה. אני באמת הולכת לישון.

למעלה