הנסיך שלנו בהקרנת הבכורה של השירשלנ

moon line

New member
נכון מאוד גם אני עם כל הכבוד לשיר

שלנו, לא הייתי רוצה לראות אותו משחק שם הוא צריך להשקיע רק בקרירה המוזיקלית ולהיות ענק כמו כל המוזיקאים הענקיים בעולם, הם לא משחקים בטלנובלה.בדיוק אתמול הראו את ההופעה של בונו בערוץ 2 ואני כל הזמן חשבתי על ג'קו שכל כך מתאים לו להיות פרופורמר בסדר גודל של בונו.

Nova5

New member
מוני, טלפטית , נשמה!

גם אני ראיתי מופעה של בון ג'ובי וחשבתי על ג'קו - וחשבתי אין היא יראה על הבמה בסדר גודל כזה, ובונו יהיה בין המוזמנים בקהל

Nova5

New member
התכוונתי לU2

כתבתי על בון ג'ובי כי הוא שיחק באלי מקביל אם אני לא טועה. שיחק לא רע בכלל אגב

moon line

New member
יאנוש התלבלבת כהוגן בונו וג'ון בון

בונבוני באותו המשפט.כאילו דא! אה כן בונבוני יכול לשחק באלי מקביל ובונו לא- זה ההבדל!

juanes

New member
../images/Emo8.gifוהנה מ-YNET

הוא אומנם לא מוזכר כל כך בקטע, אבל אני ממליצה לכם להריץ את הסרטון ל-20 שניות האחרונות. שם הוא פותר את התעלומה ואומר שהוא ליופיע בעונה הרביעית - אלא שהוא רק בא לפרגן... מקסים :) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3344361,00.html

nimbus

New member
רגע רגע, יכול להיות שג'קו לא יודע

אנגלית? לא שזה משנה משהו בהערכה שלי כלפיו, אבל בסתר ליבי קיויתי שייצג אותנו באירוויזיון. אז כנראה שלא ייצג...

Nova5

New member
זה רק אומר שיש לו חוש הומו נהדר

וראש טוב, ובעקבות כך אני מקווה בשבילו ובשבילנו שהוא לא יציג אותנו באירוויזיון.

a d i d a s 2 1

New member
ציונה פטריוט כפרה עליה...

עוד לפני כל העניין עם ג'קו, הייתי חולה עליה... היא כל כך מצחיקה... הייתי בדיווה כמה פעמים וכל פעם היא הפילה אותי מצחוק וגם חברה שלה, רמה.. בכל אופן מההתחלה היא היתה בעד ג'קו... ועכשיו אני הולכת לראות

כן ענקית תרתי משמע היא ראיינה בגמר

אז ראיתי מרחוק קבוצת צעירים ומשהו ענקי וצבעוני באמצע
אז התקרבתי ובאתי לצעוק עם כולם (מעניין שהם כולם היו בעד ג'קו ) אבל בסרטון אח"כ לא זיהיתי את עצמי, אולי חתכו אותי בעריכה..
אגב בחמישי, אני אמרתי לזואי וכולם לעזוב אותך לנוח ולא להכריח אותך לשתות קולה כי אני יודעת בחילה מהי (אמנם לא מאלכהול אבל מנסיעות ועוד רגישויות בקיצור הבנתי אותך ) וכשמעתי מה שתית צחקתי, אחי מאבסנט כזה היה מושבת יום שלם
טוב שלך עבר מהר כי בחוץ כבר הצלחת לדבר למצלמה בקצב

a d i d a s 2 1

New member
די כבר עם המצלמה הזאת!!!

ג'קו לא מפסיק לעשות לי בושות אז זהו שלא חזרתי לעצמי רק בחוץ בשלב מסוים התחלתי להתאושש ומאוד לא רציתי קולה... הקאתי כמו מטורפת על הרצפה ועד היום כואב לי שהלכתי בלי לנקות... אבל לא חשוב בגדול... מאבסנט כזה (2..) הייתי בדר"כ בראש סבבה, הבעיה היתה שלא אכלתי באותו יום ובנוסף שהקאתי קצת לפני כי נתקעתי במעלית ואני קלסטרופובית והנה האשמה מונחת על אילת..שאמרה לי לשמור לה על הכסא ורק בגללה שמתי את הראש על הדלק וזה לא זז אחורי זה אבלללללל! וזה אבל ענק.. בשלב מסוים ג'קו עבר ואני חזרתי לחיים בצרחה, ישר לקדמת הבמה מאחורי אילת..ואפילו הוצאתי לו לשון.. וטוב עשית כשאמרת לעזוב אותי כי לא יכולתי לדבר... אה ולא הגיוני שחתכו אותך..הגיוני יותר שדבר גדול וצבעוני הסתיר אותך..ואני לא מדברת על טווסים....

talytal

New member
נורא הצחיק אותי הראיון הזה

אמנם לג'קו יש קטע קצרצר, אבל מאוד משעשע. "ירו בה?!"

חח עכשיו ראיתי איזה מצחיקול..

האמת מה רוצים ממנו, מאפה הוא אמור להכיר את העלילה ? לא נראה לי שג'קו טיפוס של טלנובלות או 'דרמות יומיות' (או שבכלל רואה כי זכור לי איזו כתבה שהעלו פעם והוא אמר שהוא לא אוהב בכלל לצפות בטלו' , יש לו את המוזיקה שלו וזה כנראה מספיק מעניין..
יותר מנינה ,רן גוטמן וההיא עם הגבות (אניה אולי?)

a d i d a s 2 1

New member
שלום שכנה שלי מה המצב?

איזה קטעים..אני זוכרת שצחקתי עליך שאת חזרת עם האופנוע מה נשמע??? גם את יפיפיה..איך נמאס לי להגיד את זה לכולם... זה כאילו אני לא אמיתית אבל אני כן... והנה ידעתי שאמנם זואי הפיצול שלי אבל גם לואקו לא חסר....גם הוא לא אוהב טלויזיה?? סתאאאאאם אני צוחקת וההרמת גבה... כשהוא עושה את זה הוא מזכיר לי בריבוע את חבר שלי לשעבר וזה ממיססססססס

איזה קטע כתבתי לך כשאת כתבת לי../images/Emo6.gif

על הקטנוע באמת היה קפואאא
אבל נסענו רק עד הדירה שלה בתל אביב ,ישנתי איזה שעה ורק אז נסעתי הבייתה והיא מסכנה הלכה לעבוד..בבנק..בטח היא חילקה באותו יום כסף חינם מרוב שהייתה מסטולה
אבל היא ממי שמוכנה לבוא בשבילי לשגעונות שלי...טוב את מזכירה לי להחזיר לה בהזדמנות טובה..

למעלה