הנשיאה הכושית של הרווארד סירבה בקונגרס להתחייב להיאבק נגד קריאות להשמדת יהודים, ויש לה גיבוי מההנהלה, כי בארה"ב צריך שקט מכושים

מצב
הנושא נעול.

פולגאר

Well-known member

הנשיאה הכושית של הרווארד סירבה בקונגרס להתחייב להיאבק נגד קריאות להשמדת יהודים, ויש לה גיבוי מההנהלה, כי בארה"ב צריך שקט מכושים​

עכשיו, גם מתברר שנשיאת הרווארד העתיקה חלקים מהדוקטוראט שלה ללא מתן קרדיט למקור (גניבה ספרותית):

סטילהוק1

Well-known member
עכשיו, גם מתברר שנשיאת הרווארד העתיקה חלקים מהדוקטוראט שלה ללא מתן קרדיט למקור (גניבה ספרותית):
הם איבדו ביליון דולאר בגלל זה, וזו רק ההתחלה... שלא לדבר בכלל על השם והמוניטין העולמי של הרווארד שהלך לפח ואף אחד נורמלי שמכבד את עצמו לא ישלח את ילדיו ללמוד שם. ובכלל, כל אוניברסיטאות היוקרה האמריקאיות התגלו כחממות של שנאה ואנטישמיות איסלאמיסטיות רדיקליות אנטי-מערביות שבקרוב מאוד משלמי המיסים יפסיקו לממן אותן.

פולגאר

Well-known member
הם איבדו ביליון דולאר בגלל זה, וזו רק ההתחלה... שלא לדבר בכלל על השם והמוניטין העולמי של הרווארד שהלך לפח ואף אחד נורמלי שמכבד את עצמו לא ישלח את ילדיו ללמוד שם. ובכלל, כל אוניברסיטאות היוקרה האמריקאיות התגלו כחממות של שנאה ואנטישמיות איסלאמיסטיות רדיקליות אנטי-מערביות שבקרוב מאוד משלמי המיסים יפסיקו לממן אותן.

פולגאר

Well-known member
גם צפרא כץ, מיליארדרית ההייטק הכי מתוגמלת בארה"ב, האישה שנחשבת לאחד המוחות המבריקים בעולם מספרת איך עצרה את התרומות להרווארד בגלל האנטישמיות ומתגאה בצוותים הישראליים שלה, שמגויסים למילואים ועדיין מגיעים להישגים. "ישראל תצא מהמשבר הזה חזקה מאוד לפני שתספיקו לשים לב. אתם תראו"

Permafrost

Well-known member
גם צפרא כץ, מיליארדרית ההייטק הכי מתוגמלת בארה"ב, האישה שנחשבת לאחד המוחות המבריקים בעולם מספרת איך עצרה את התרומות להרווארד בגלל האנטישמיות ומתגאה בצוותים הישראליים שלה, שמגויסים למילואים ועדיין מגיעים להישגים. "ישראל תצא מהמשבר הזה חזקה מאוד לפני שתספיקו לשים לב. אתם תראו"
עתון "חדשות טובות", מה?!
ישראל לא תצא מן המשבר עם ממשלה כושלת זו, אסופת בוזזים טפשים, nogoodniks, nincompoops, אלא תשקע עוד יותר...למעשה ישראל מצויה בסכנת התמוטטות ברורה...

פולגאר

Well-known member
עתון "חדשות טובות", מה?!
ישראל לא תצא מן המשבר עם ממשלה כושלת זו, אסופת בוזזים טפשים, nogoodniks, nincompoops, אלא תשקע עוד יותר...למעשה ישראל מצויה בסכנת התמוטטות ברורה...
ברור, הפספוס שלא סיים בגרות מגדיר את האישה שנחשבת לאחד המוחות המבריקים בעולם כטיפשה.
עזוב, תמשיך לחיות בבועה שלך ולהיות |ליצן| החצר של כולנו,
כולי רחמים עליך |סיוע|

Permafrost

Well-known member
ברור, הפספוס שלא סיים בגרות מגדיר את האישה שנחשבת לאחד המוחות המבריקים בעולם כטיפשה.
עזוב, תמשיך לחיות בבועה שלך ולהיות |ליצן| החצר של כולנו,
כולי רחמים עליך |סיוע|
פתי, החמצת משהו כבר אמרתי יותר מפעם אחת - נוח לי עם כל מה שסבורים אודותי ואני "מאשר" פרטים אודות עצמי ש"נכונותם" נקבעת רק על פי תוצאות הטלת מטבע ממוחשבת, לצורך בלבול ההמון וסכסוך דעתו.
"מוקיון" הוא שמך האמצעי.
המבקש רחמים על חבירו נענה תחילה (בבא קמא צב א).
לא דברתי עליה.
השגיה מרשימים.
דברתי על `עתון "חדשות טובות"` הנאבק על קיומו העלוב מול חינמון עלוב יותר ומתגיֵס להעלאת המורל של אומה שמיליציה חמושה פוררה את יהירותה...ואגב, אני חולק על אופטימיותה.
ימים יגידו...It remains to be seen...

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
פתי, החמצת משהו כבר אמרתי יותר מפעם אחת - נוח לי עם כל מה שסבורים אודותי ואני "מאשר" פרטים אודות עצמי ש"נכונותם" נקבעת רק על פי תוצאות הטלת מטבע ממוחשבת, לצורך בלבול ההמון וסכסוך דעתו.
"מוקיון" הוא שמך האמצעי.
המבקש רחמים על חבירו נענה תחילה (בבא קמא צב א).
לא דברתי עליה.
השגיה מרשימים.
דברתי על `עתון "חדשות טובות"` הנאבק על קיומו העלוב מול חינמון עלוב יותר ומתגיֵס להעלאת המורל של אומה שמיליציה חמושה פוררה את יהירותה...ואגב, אני חולק על אופטימיותה.
ימים יגידו...It remains to be seen...
את המעשיות שלך תמכור למישהו אחר, לא לי.
נידבת את המידע הזה בפורום מתמטיקה.
תמשיך להיות פצלוח לא יוצלח ולגמד אישים בעלי מוניטין רב כמו צפרא כץ.
|המלצה|: תתחבר למאור, גם הוא חושב שהוא גאון יותר מאיינשטיין וליאונרדו דה וינצ'י :-D

Permafrost

Well-known member
את המעשיות שלך תמכור למישהו אחר, לא לי.
נידבת את המידע הזה בפורום מתמטיקה.
תמשיך להיות פצלוח לא יוצלח ולגמד אישים בעלי מוניטין רב כמו צפרא כץ.
|המלצה|: תתחבר למאור, גם הוא חושב שהוא גאון יותר מאיינשטיין וליאונרדו דה וינצ'י :-D
"ערבבתי" אותם ו"ערבבתי" גם אותך, אלא מה?!
נוח לי עם כל מה שסבורים אודותי, מפני שאני יודע כי איש אינו יודע דבר.
על כך אני מקפיד ביותר.
אם מנחמת אותך המחשבה כי אתה יודע משהו אמיתי אודותי - לא אפריכך, שכן אין טעם לבטל השקפה מנחמת המקלה על יסורי סובל ואפילו היא שטות גמורה.

עם כל הכבוד לצפרא כץ - דעתי שונה ורק ימים יגידו...

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
"ערבבתי" אותם ו"ערבבתי" גם אותך, אלא מה?!
נוח לי עם כל מה שסבורים אודותי, מפני שאני יודע כי איש אינו יודע דבר.
על כך אני מקפיד ביותר.
אם מנחמת אותך המחשבה כי אתה יודע משהו אמיתי אודותי - לא אפריכך, שכן אין טעם לבטל השקפה מנחמת המקלה על יסורי סובל ואפילו היא שטות גמורה.

עם כל הכבוד לצפרא כץ - דעתי שונה ורק ימים יגידו...
עירבבת אך ורק את עצמך, אף אחד לא קונה את הלוקשיין שלך.
תמשיך לחשוב או שמא רק לשדר שאתה הכי חכם מכולם,
רק בריאות |סיוע|

Permafrost

Well-known member
עירבבת אך ורק את עצמך, אף אחד לא קונה את הלוקשיין שלך.
תמשיך לחשוב או שמא רק לשדר שאתה הכי חכם מכולם,
רק בריאות |סיוע|
הסיכום - נוח לי עם כל מה שאתה סבור שאתה יודע אודותי ואני כאן בשבילך כל העת לנחמך...

DANIAVNI

Well-known member
מעניין איך נושא הדוקטורט המועתק התגלה רק עכשיו .

האם יש מי שידע מזמן והחליט שזה הזמן לחשוף ?
האם יש מי שהחליט לסגור איתה חשבון ודווקא עכשיו ולכן הדליף מה שידע מזמן
או שכמאמר המימרה "מי שיושב בבית מקריסטל שלא יזרוק אבנים"
ברגע שהתנהגה עפי שהתנהגה יוצא צבא שלם כנגדה ובודקים אפילו אם לא גנבה מסטיק בגיל 5 .

אבי ז"ל הסתבך פעם בתפקיד ציבורי על ספר שלא החזיר לספרייה ( והוא היה יותר ישר מסרגל ) .

The Real Big Joe

Well-known member
יש לך דוגמא אחת של מקרה כזה?
עוד לא הבנת שתפרו את זה אך ורק עבורו?
סתם שאלה, למה לא הדגשת את המילים "ללא תואר ראשון כלל" שאין לו אפילו בגרות?
את הויכוח תנהלי עם האוניברסיטה שאלו היו כלליה. ולעניין הבגרות, זה נסיון נוסף לחפור. אפי ארזי ז"ל מייסד סייטקס התקבל ל-MIT בלי בגרות. שלא לדבר על הדוסים מהישיבות אצלנו בארץ.

את הויכוח תנהלי עם האוניברסיטה שאלו היו כלליה. ולעניין הבגרות, זה נסיון נוסף לחפור. אפי ארזי ז"ל מייסד סייטקס התקבל ל-MIT בלי בגרות. שלא לדבר על הדוסים מהישיבות אצלנו בארץ.
פה מדובר על תואר מתקדם ולא על קבלה לתואר ראשון.
האם היית נונשלנטי אם היה מדובר בנתניהו?

האוניברסיטה שגתה כאן, הוא הצליח להערים עליה וכשזה התגלה, תפרו תכנית כזאת ונאלצו לבטלה.
לא סתם ביקשתי ממך דוגמא לאחד שעשה את התוכנית, כי אין אף אחד כזה מלבדו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה